Spies anbefaler

Spies anbefaler

Her får du tips om vores samarbejdspartnere, som hjælper dig til at få en vellykket ferie.

Parkering i Københavns Lufthavn

Du kan trygt tage din bil til CPH. Reserver online med fuld refundering, og kør ind i p-huset helt kontaktløs med nummerpladegenkendelse.

Nextory

Nextory - Gratis lydbøger i 60 dage!

Nu kan du prøve Nextory helt gratis i hele 60 dage! Sikre dine sommereventyr med et bredt udvalg af e-bøger og lydbøger, når som helst og hvor som helst. Klar til at rejse ind i bogens verden?

Vaccineportalen.dk

Det er altid en god idé at tjekke, at man har de rigtige vaccinationer til det land, man skal på ferie i. På vaccineportalen.dk kan du bl.a. få information om, hvor du finder den nærmeste rejsevaccinationsklinik, og hvilke vaccinationer der anbefales på dit rejsemål. Tænk på, at vaccineforberedelserne til visse lande ofte skal påbegyndes 2-3 måneder inden afrejsen.

Airshells

Via Spies’ samarbejdspartner Airshells kan du leje beskyttelsestasker til de ting, du har brug for at have med på rejsen. Dine ejendele opbevares i polstrede, beskyttende specialtasker, der er specielt udviklet til flyrejser. Så behøver du ikke bekymre dig om skader, og du kan leje præcis den taske, du har behov for. Det kan f.eks. være til klap- og barnevogne, tvillingeklapvogne, autostole, golfkøller mm.

Valizo

Med Valizo kan vores gæster få bagagen tjekket ind og afhentet derhjemme dagen inden afrejse. Så slipper du for at slæbe bagagen til lufthavnen og stå i kø, når den skal tjekkes ind.

Taxfree

Airshoppen

Flyver du med Sunclass Airlines, kan du købe Nordens billigste taxfree – leveret til flysædet!

Værelse på airport hotel aalborg

Rabat hos Airport Hotel

Hvil ud før og efter din rejse - bestil overnatning fra kun 749.- på Airport Hotel Billund og Aalborg.