Tilvalg hos Spies

Skræddersy din ferie, så den passer præcis til dig og dine behov. Du kan bl.a. tilkøbe rejseforsikring, ekstra bagagevægt, siddeplads på flyet, taxfree og lejebil.

Du bestiller tilvalgene sammen med rejsen eller efterfølgende via Min Side.

Inden rejsen

Afbestillings- og ændringsforsikring

Afbestillings- og ændringsforsikring

Med Spies' afbestillings- og ændringsforsikring får du mulighed for at ændre din charterrejse, hvis du skulle få andre planer.

Afbestillingsforsikring for rejser med rutefly

Afbestillingsforsikring med rutefly

Med Goudas afbestillingsforsikring for pakkerejser med rutefly kan du få pengene tilbage, hvis der sker noget uforudset, så du ikke kan rejse. Afbestillingen er helt uden selvrisiko.

Rejseforsikring

Rejseforsikring

Vidste du, at den almindelige rejseforsikring ikke altid dækker dig, hvis ulykken skulle være ude i ferien? Med Goudas supplementspakke får du erstatning, hvis noget skulle ske på charterrejsen – og uden selvrisiko.

Ekstra bagage

Ekstra bagage

Det er ikke altid nemt at få plads til alt det, man behøver i ferien. Spar tid og penge ved at forudbestille ekstra bagagevægt, så du kan pakke alt det, du har brug for - og lidt til.

Parkering i Københavns Lufthavn

Parkering i Københavns Lufthavn

Tager du bilen til Københavns Lufthavn, når du skal rejse? Husk at bestille din parkering i god tid inden afrejse. Så er du ikke kun sikret en parkeringsplads - du sparer også penge!

På flyrejsen

Siddeplads på flyet

Ved vinduet eller ekstra benplads? Ved midtergangen eller tæt på toilettet? Forudbestil en bestemt siddeplads til flyrejsen - så er du sikker på at få din favoritplads.

Taxfree

Vælg og vrag mellem over 1.200 varer til priser, der er op til 50 % lavere end i butikkerne. Din bestilling bliver leveret direkte til din siddeplads på flyet. Nemt og bekvemt.

Mad på flyet

Mad på flyet

Bestil et af vores populære måltider ombord, så du lander mæt og tilfreds på dit rejsemål. Vi serverer altid til børnene først, så deres forældre kan nyde maden i fred og ro.

På rejsemålet

Transfer fra og til lufthavnen

Bestil bustransfer på rejsemålet, og kom nemt til og fra hotellet. Vores personale møder dig i lufthavnen ved ankomsten, og på hjemrejsedagen henter bussen dig på hotellet. Du kan forudbestille transfer sammen med rejsen eller via Min side efter bestilling.

Lejebil

Lejebil

Forudbestil en lejebil og kør på opdagelse efter steder, som ligger langt fra turiststrømmene og de mest gængse ferieområder. Vi samarbejder med Avis og kan tilbyde priser, som er op til 40 % billigere end på rejsemålet.

Udflugter

Udflugter

Hvorfor ikke krydre din ferie med en udflugt eller to? Vi har sammensat et spændende udflugtsprogram med populære udflugter. Under dit rejsemål her på Spies.dk, finder du mere information om, hvilke udflugter vi tilbyder. Du kan også forudbestille nogle af dem via Min Side.