Tilvalg hos Spies

Skræddersy din ferie, så den passer præcis til dig og dine behov. Du kan blandt andet vælge ekstra bagagevægt, rejseforsikring, bestemt siddeplads på flyet, taxfree og lejebil.

Du bestiller de tilvalg, som du ønsker, når du bestiller din rejse eller efterfølgende via Min Side.

Inden rejsen

Dette er tilvalg, som er gode at have styr på inden rejsen.

Afbestillings- og ændringsforsikring

Med Spies' afbestillings- og ændringsforsikring får du mulighed for at ændre din charterrejse, hvis du skulle få andre planer.

Afbestillingsforsikring med rutefly

Med Goudas afbestillingsforsikring for pakkerejser med rutefly kan du få pengene tilbage, hvis der sker noget uforudset, så du ikke kan rejse. Afbestillingen er helt uden selvrisiko.

Rejseforsikring

Vidste du, at den almindelige rejseforsikring ikke altid dækker dig, hvis ulykken skulle være ude i ferien? Med Goudas supplementspakke får du erstatning, hvis noget skulle ske på charterrejsen – og uden selvrisiko.

Ekstra bagage

Det er ikke altid nemt at få plads til alt det, som man behøver i løbet af ferien. Spar tid og penge ved at forudbestille ekstra bagage, så du kan pakke alt det, du behøver - og lidt til.

Parkering i Københavns Lufthavn

Tager du bilen til Københavns Lufthavn, når du skal rejse? Husk at bestille din parkering i god tid inden afrejse. Så er du ikke kun sikret en parkeringsplads - du sparer også penge!

Klimakompensation

Vil du klimakompensere for din rejse, kan du gøre det via vores samarbejdspartner GreenSeat. Kompensationen betales direkte til GreenSeat, som investerer pengene i forskellige typer af projekter for holdbar energi i udviklingslandene.

Under flyrejsen

Hvorfor ikke starte din ferie med lidt ekstra luksus?

Siddepladser på flyet

Vinduesplads eller ekstra benplads?
Ved midtergangen eller nær toilettet? Forudbestil en bestemt siddeplads til flyrejsen - så er du sikker på at havne på din favoritplads.

Taxfree

Du kan vælge og vrage mellem over 1.200 varer - og til gode priser, som er op til 50 % lavere end i butikkerne. Din bestilling bliver leveret direkte til din siddeplads på flyet. Nemt og enkelt.

Mad på flyet

Bestil et af vores populære måltider ombord, så du lander mæt og tilfreds på dit rejsemål. Vi serverer altid til børnene først, så deres forældre kan nyde maden i fred og ro.

På rejsemålet

Få det bedste ud af din ferie.

Transfer
Transfer til og fra lufthavnen

Når du har bestilt busstransfer på rejsemålet, kommer du nemt til og fra hotellet. Vores personale møder dig i lufthavnen ved ankomst, og på hjemrejsen ankommer bussen til lufthavnen i god tid. Du kan forudbestille transfer, når du bestiller rejsen eller via Min side efter bestilling.

Lejebil

Forudbestil din lejebil og opdag alle de små steder væk fra de almindelige turistområder. Vi samarbejder med Avis og kan tilbyde priser, som er op til 40 % billigere end på rejsemålet.

Udflugter
Udflugter

Hvorfor ikke krydre din ferie med en udflugt eller to? Vi har sammensat et spændende udflugtsprogram med populære udflugter. Under dit rejsemål her på Spies.dk, finder du mere information om, hvilke udflugter vi tilbyder. Du kan også forudbestille nogle af dem via Min Side.

På udvalgte hoteller

Skræddersy dit hotelophold