All Inclusive | Familie spieser | Spies

All Inclusive giver

Fuld kontrol over feriebudgettet
Børn under 12 år spiser gratis*

Rejser med All Inclusive

Rejser med All Inclusive gør feriedagene lidt nemmere. Hvis du vælger en ferie med All Inclusive, er det meste inkluderet i rejsens pris, så du blot skal tænke på at slappe af og nyde ferien.

3 attraktive fordele ved All Inclusive rejser

  1. Økonomisk: Du har fuld kontrol over udgifterne, eftersom al mad og drikke allerede er betalt.
  2. Enkelt: Der er masser af valgmuligheder, så alle i selskabet nemt nemt finder noget, de kan lide.
  3. Bekvemt: Du slipper for den evige søgen efter en god restaurant og kan lade pung og taske blive på værelset.

Hoteller med All Inclusive

Du kender med garanti situationen, hvis du har prøvet at rejse med børn. De små bestiller en omgang pasta med kødboller, men når tallerkenen ankommer, var det slet ikke den slags pasta, det skulle være. Når I bor på en hotel med All Inclusive er der ofte en stor buffet, og familiens yngste kan derfor helt selv vælge, hvad der skal på på tallerkenen blandt det kæmpe udvalg af alle favoritterne. Hos Spies finder du et stort udvalg af hoteller med All Inclusive på flere af vores mest populære rejsemål. Det gælder også for vores populære koncepthoteller, Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club og Sunprime Hotels.
Bestil en af vores rejser med All Inclusive, og du kan spise og drikke uden at tænke på regningen. Perfekt for familier med sultne teenagere og børn, der har svært ved at beslutte sig.

Hvad er inkluderet i en All Inclusive rejse?

Når du bestiller en rejse med All Inclusive er morgenmads-, frokost- og aftenbuffet samt udvalgte drikkevarer inkluderet i prisen. Derudover er der ofte formiddags- og eftermiddagssnacks som f.eks. pizza, sandwich og frugt med også. Fra formiddag til aften kan du også nyde godt af is, vand, sodavand, kaffe og te.
Nogle af hotellets aktiviteter kan også være inkluderet på vores rejser med All Inclusive. Det varierer meget, hvad der indgår, men jo højere klassificering hotellet har, jo mere er som regel inkluderet. Du kan læse mere om, hvad der er inkluderet i en All Inclusive rejse på vores hotelbeskrivelser.

På mange af vores hoteller kan du desuden vælge måltidspakker, som betyder, at du spiser de fleste måltider på hotellet, men også får mulighed for at prøve de lokale restauranter. På nogle hoteller er All Inclusive inkluderet i rejsens pris, på andre hoteller kan du tilvælge, om du vil have All Inclusive eller måltidspakker, når du bestiller din rejse.

Vær opmærksom på, at det kan variere fra hotel til hotel, hvad der er inkluderet i All Inclusive. Du kan altid få en nøjagtig beskrivelse af hotellerne All Inclusive-udbud på hotelbeskrivelsen.

*Børn under 12 år spiser gratis fra Lollo & Bernies buffet/menu i selskab med en betalende voksen på Sunwing Family Resorts og Ocean Beach Club.

Rejsetips og inspiration til din rejse med All Inclusive

All Inclusive på vores koncepthoteller

Gør ferien ekstra nem og bekvem. Vælg All Inclusive, når du bor på et af vores koncepthoteller.

Populære rejsemål med All Inclusive

Hos Spies finder du rejser med All Inclusive til hele verden.

Tag på en rejse med All Inclusive, når det passer dig

Hoteller, som tilbyder All Inclusive

Find et hotel med All Inclusive, som passer til dig!

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 af 0 hoteller