Fordele ved All Inclusive

Rigtig mange mennesker vælger rejser med All Inclusive. Vi fortæller her hvorfor det er blevet så populært, hvem det henvender sig til og hvad der egentlig er inkluderet i All inclusive.

Hvad er fordelene?

Selv om All Inclusive-rejsens pris normalt er højere, end en "almindelig" rejse, er der samlet set noget at spare, når du vælger All Inclusive.

Det er samtidig nemt at holde styr på udgifterne, når alt er betalt hjemmefra. Og rejser i mange sammen kræves der ingen bordbestilling på restauranter og ingen bekymringer om, hvor man kan få hvilken type mad - og så skal I ikke slås om regningen bagefter!

Hvem henvender det sig til?

At holde ferie med alt inkluderet er en god måde at holde styr på budgettet. Du kan nemt sikre dig, at du ikke bruger for mange penge, og samtidig undgå, at der dukker alt for mange ekstra trækninger op på kontoen, efter du er kommet hjem.

Især børnefamilier og dem der gerne vil have mulighed for at prøve mange forskellige retter og typer mad, vil have stor glæde af All Inclusive.

Hvad er inkluderet?

Det kan variere, hvad der er med i prisen, men generelt kan du dog regne med at en stor del af nedenstående er inkluderet i din All Inclusive-rejse:

• Minimum tre måltider pr. dag
• Snacks og is til børn
• Drikkevarer
• Underholdning, shows, børneklubber og diverse aktiviteter

Det giver dig sikkert en idé om mulighederne, som er forskellige fra hotel til hotel.

Mere om All Inclusive
POPULÆRE REJSEMÅL MED ALL INCLUSIVE