Bulgarien

Bulgarien

Bulgarien

Bulgarien er blevet en utrolig populær feriedestination, og det er ikke så sært: Landet byder på kilometerlange sandstrande, pragtfuld natur, dramatisk historie og stabilt sommervejr. Bulgarien er desuden et af de billigste lande i hele Europa - her rækker pengene tit længere end i mange middelhavslande. Spies tilbyder charterrejser til badebyerne Albena, Golden Sands, Balchik, Nessebar og Sunny Beach, og vores hoteller er blandt de bedste i området. Hvis du selv vil bestemme afrejsedag og rejselængde, tilbyder vi også rejser med rutefly til Nessebar og Sunny Beach.

Læs mere om Bulgarien Skjul tekst

Hvornår er vejret bedst i Bulgarien?
Langs Bulgariens Sortehavskyst tilbyder Spies rejsemålene Albena, Balchik, Golden Sands, Nessebar og Sunny Beach. Klimaet her minder om klimaet omkring Middelhavet; varme, tørre somre og milde, fugtige vintre. I forårsmånederne april og maj ligger temperaturerne på 16-20 grader, og fra juni til september kan du forvente temperaturer på 25-30 grader i luften og 20-23 grader i vandet. Om efteråret falder temperaturerne hurtigt - fra ca. 20 grader i oktober til 13 grader i november. I vintermånederne fra december til marts ligger dagtemperaturen på 5-10 grader, og der kan komme nattefrost. Nedbøren er jævnt fordelt over hele året, dog falder der mindst regn i højsæsonsmånederne juli-august samt i september-oktober.

  • Valuta: Leva (BGN)
  • Antal rejsemål:  5
  • Antal hoteller:  73
Fem gode grunde - Bulgarien

Andet og mere end Sunny Beach

For mange rimer Bulgarien på fest og farver i Sunny Beach. Men Bulgarien har langt, langt mere at byde på. Landet har en smuk natur, en spændende historie og nogle af Europas bedste strande.

Fem gode grunde til at holde ferie i Bulgarien »
Hvilket rejsemål passer bedst? - Bulgarien

Hvilket rejsemål passer bedst?

Er du usikker på, hvilket område i Bulgarien der passer til dine behov? Bulgarien er et alsidigt ferieland med gode forhold for både familieferie, kærestetur og pigeferie, så du finder nemt et område, der passer til dig.

Find det område som passer dig bedst i Bulgarien »