Se hoteller (13)

Rejser til Sunny Beach

Sunny Beach byder på en dejlig strand, skønne omgivelser og et pulserende forlystelsesliv. Spies tilbyder nogle af områdets bedste hoteller!
Nogle anser den syv kilometer lange og meget børnevenlige strand i Sunny Beach for at være en af de fineste i hele Europa. Uanset om man er enig eller ej, er der i hvert fald tale en af Bulgariens mest populære badebyer, som har trukket mange solglade besøgende til, siden området blev opført i slutningen af 1950'erne. Både par, børnefamilier og festglade unge rejser til Bulgarien pga. det store udbud af aktiviteter, der er at vælge imellem i området.

Mad og forlystelsesliv i Sunny Beach

Nattelivet byder på det meste - fra pianobarer, hvor man drikker et køligt glas vin, til diskoteker, hvor man danser til den lyse morgen. Derimellem er der selvfølgelig også barer og restauranter, alle af forskellig karakter, hvor aftenen kan sættes i gang – eller afsluttes. Udvalget af restauranter er stort, og det er muligt at få både traditionelle bulgarske retter og internationale retter. Og så er det alt sammen til rimelige priser. Langs den fine strandpromenade og hovedgaden Flower Street ligger der en overflod af restauranter, barer og caféer, og de fleste steder kan du sidde udenfor. Så kan du både spise god mad og nyde folkelivet imens.

Bo godt i Sunny Beach

I Sunny Beach tilbyder Spies hoteller både med og uden All Inclusive, ligesom du kan vælge, om du vil bo på hotelværelse eller i lejlighed, og om du vil bo tæt på stranden, centralt eller i mere fredelige omgivelser.

Oplev Bulgarien

Får du lyst til at tage på udflugt, ligger den charmerende by Nessebar en kort køretur fra Sunny Beach. Nessebar består af en ny og en gammel del; den gamle bydel er på UNESCOs Verdensarvliste og rummer flere kulturhistoriske seværdigheder foruden hyggelige restauranter, der serverer god mad i romantiske omgivelser. Der kører både lokalbusser og minitog dertil fra Sunny Beach. Vil du lidt længere væk, kan du komme til Burgas på knap en time med bus fra Sunny Beach. Burgas er en af de største byer langs kysten og byder på både kulturoplevelser og shoppingmuligheder.
Tips og nyttig info
  • Hoteller tæt på stranden
  • All Inclusive
  • Prisvenlige hoteller
  • Kilometerlang sandstrand
  • Børnevenlig strand
  • Mange restauranter
  • Livligt natteliv

Spies' gæster om Sunny Beach

Find din rejse til Sunny Beach

VORES EGNE REJSETIPS OG ANBEFALINGER

Mand i vinmark

Bulgarien - meget mere end fest og farver

Mathias troede, at Bulgarien betød fest og farver - men det smukke land har så meget mere at byde på. Her får du Mathias' bedste tips til trøffeljagt, folkedans og smukke sortehavsstrande.

Hotel Bulgarien

Mine favorithoteller i Bulgarien

Vores rejseekspert, Tomas, har besøgt Bulgarien utallige gange. Her guider han dig til de bedste hoteller i Bulgarien.

Sommerferie 2024 i Bulgarien

Lad Bulgarien være rejsemålet for din sommerferie 2024. Landet tilbyder førsteklasses strande ved Sortehavet, ideelle til solbadning og vandsportsaktiviteter. Oplev den ægte bulgarske kultur og lækre lokale retter i både landsbyer og byer. Bulgariens historie og kulturarv, synlig i gamle ruiner og arkitektur, tilføjer også en unik dimension til din rejse. Skal din sommerferie være budgetvenlig, er Bulgarien et godt rejsemål. Her får du meget ferie for pengene og rigtig gode hoteller. En sommer i Bulgarien kombinerer afslapning og kulturel indsigt på en indbydende måde.