Se hoteller (7)

Rejser til Nessebar

Nessebar er en af Europas ældste byer med brostensbelagte stræder og indbydende strande. Her får du en ferie med både sol, bad og kultur.
På en enkelt feriedag i Nessebar kan du både få sol, kultur og hav. Byen er rig på historie med spor efter både thrakere, grækere, romere og ottomanere. Selv den dag i dag kan du opleve, hvordan mange af deres bygningsværker på helt naturlig vis er blevet en integreret del af bybilledet, der går flere tusind år tilbage. Nessebar har stået på UNESCOs Verdensarvliste siden 1983. De ældste dele af byen ligger længst ude på en lille halvø, som er forbundet med fastlandet via en smal dæmning. De traditionelle huse, hvor underetagen er bygget i sten og overetagen i træ, dominerer bybilledet, og mellem dem snor de brostensbelagte gader sig og fører hen til små, hyggelige bytorve. På fastlandet ligger Nessebars nyere del med de fleste hoteller, lidt byliv og de byens største strande.

Sol og strand

I passende gåafstand fra den gamle bydel ligger Nessebars to største strande. Strandene er af god kvalitet, bliver rengjort dagligt og har en god service. Ønsker du en lidt mere afslappet atmosfære og bedre snorkling, kan de små strande ved den gamle bydel anbefales. Vil du hellere have et større strandområde, ligger der en otte kilometer lang strand lige uden for Nessebar, som fortsætter hele vejen til Sunny Beach.

Aftener i Nessebar

Når solen er gået ned, og du har skyllet saltvandet af dig og skiftet tøj, er det tid til at begive dig ud for at finde det, som mange synes, er feriens højdepunkt: aftensmaden. Caféer og restauranter er der mange af i Nessebar, og her i Bulgarien er priserne rimelige. Torvet rundt om Mitropolia-ruinen er et godt sted at starte. Herfra fortsætter mange ned til halvøens sydspids langs Roussalka og Tsar Ivan Assen. Her er det ikke kun frisk fisk, som står på menuen - det gør den gode udsigt over Sortehavet også.
Tips og nyttig info
  • All Inclusive
  • Hoteller på stranden
  • Fine sandstrande
  • Mad og drikke til gode priser

Spies' gæster om Nessebar

Find din rejse til Nessebar

VORES EGNE REJSETIPS OG ANBEFALINGER

Mand i vinmark

Bulgarien - meget mere end fest og farver

Mathias troede, at Bulgarien betød fest og farver - men det smukke land har så meget mere at byde på. Her får du Mathias' bedste tips til trøffeljagt, folkedans og smukke sortehavsstrande.

Hotel Bulgarien

Mine favorithoteller i Bulgarien

Vores rejseekspert, Tomas, har besøgt Bulgarien utallige gange. Her guider han dig til de bedste hoteller i Bulgarien.

Sommerferie 2024 i Bulgarien

Lad Bulgarien være rejsemålet for din sommerferie 2024. Landet tilbyder førsteklasses strande ved Sortehavet, ideelle til solbadning og vandsportsaktiviteter. Oplev den ægte bulgarske kultur og lækre lokale retter i både landsbyer og byer. Bulgariens historie og kulturarv, synlig i gamle ruiner og arkitektur, tilføjer også en unik dimension til din rejse. Skal din sommerferie være budgetvenlig, er Bulgarien et godt rejsemål. Her får du meget ferie for pengene og rigtig gode hoteller. En sommer i Bulgarien kombinerer afslapning og kulturel indsigt på en indbydende måde.