Hoteller (20)

Rejser til Burgas-området

Vidtstrakte strande, shopping til lave priser, et pulserende natteliv og masser af sjove aktiviteter - Burgas-området har noget for enhver.
Spies tilbyder rejser til Nessebar og Sunny Beach, ca. 35 km nord for Burgas, som er hovedby i regionen af samme navn. Burgas-området tiltrækker hvert år rejsende i alle aldre og med mange forskellige præferencer og interesser. Her er børnevenlige sandstrande, familieaktiviteter som minigolf og vandland samt et sydende natteliv med masser af barer og klubber. Derudover byder området på flere historiske og kulturelle seværdigheder til de sightseeinginteresserede. På en rejse til Burgas-området kan alle få stillet lysten.

Prisvenlige restauranter

Takket være den korte afstand til Sortehavet, finder du ofte frisk fisk på menukortene i Burgas-området. Udbuddet afhænger af den aktuelle fangst og adgang til fisk, men ørred og makrel er stort set altid tilgængelige og serveres ofte grillet. På mange af restauranterne kan du smage den klassiske, meget smagfulde bulgarske mad, som har mange ligheder med den græske. Det er billigere at gå ud og spise i Bulgarien end på mange andre rejsemål, så på en rejse til Burgas-området er der gode muligheder for at forkæle sig selv lidt ekstra.

Med Spies til Burgas-området

Bestiller du en rejse til Burgas-området med Spies, har du en lang række hoteller at vælge imellem - fra enkle budgethoteller til eksklusive luksushoteller. På mange hoteller indgår All Inclusive desuden i rejsens pris for at gøre ferien ekstra bekvem.
Find dit hotel
Find din rejse til Burgas-området

Rejser med rutefly til Burgas

Helena Sands
Helena Sands
Sunny Beach, Burgas-området, Bulgarien
  • Pakkerejse med fly og hotel
  • 10 dage, 9 nætter på hotel
  • Afrejse 5 aug 2024 fra København
Inkl. halvpension
Indtjekket bagage indgår
Inkl. halvpension
Fly og 9 nætter på hotel
5 aug 2024 fra København

Rejser til Burgas-området

Nessebar
  • Børnevenligt
  • Strande
  • Restauranter og barer
På en rejse til Nessebar kan du glæde dig til både historiske seværdigheder, byliv og skønne strande. Rejser du med børn, er der en børnevenlig og lavvandet strand i byens nyere del.
Sunny Beach
  • Strande
  • Børnevenligt
  • Restauranter og barer
Den børnevenlige sandstrand og det pulserende natteliv gør Sunny Beach velegnet til både par, familier og unge, der gerne vil have et bredt udvalg af aktiviteter.