Hængekøje står i vandet

Rejser med Spies

Gør drømmen til virkelighed nu

Rejser

Rejs på ferie til hele verden med Spies - og få lige præcis den rejse, du drømmer om.

Hvilken rejse passer til dig? Charter til De Kanariske Øer, rejser til eksotiske rejsemål som Maldiverne og Thailand eller en flybillet til New York for en weekend? Skal du afsted med familien, som par eller alene? Uanset hvilken ferie du drømmer om, så finder du din næste rejse hos Spies.

Spies er for andet år i træk kåret som Danmarks bedste arrangør af charterrejser ved Danish Travel Awards 2023.

Sol, sommer og strand

Drømmer du dig væk til varmere himmelstrøg, kølige drinks i solnedgangen og lyden af bølgeskvulp? Bare rolig - vi kan hjælpe dig med din rejsetrang. Hos Spies finder du rejser til sol og strand året rundt. Uanset om du fantaserer om en fjern stillehavsø eller sviptur til en spansk strand, kan du lade dig inspirere af vores mange rejsemål over hele verden.

Kun for voksne

Er børnene fløjet fra reden, eller skal du og vennerne have en tiltrængt pause fra hamsterhjulet, har vi rejsen til jer. Vi har skræddersyet vores egne voksenhoteller, Sunprime Hotels, til voksne og unge over 16 år. Vi har nøje udvalgt de bedste rejsemål til Sunprime hotellerne, så I er sikre på at finde gode oplevelser og smuk natur i nærheden. Skal det være en ferie udelukkende med afslapning og selvforkælelse, venter vores erfarne og effektive behandlere i hotellernes spaområde.

Familievenlige rejser

Der sker noget særligt, når den længe ventede ferie med familien nærmer sig. En følelse af spænding og glæde kommer snigende, og sommerfuglene i maven basker med vingerne. Hos Spies har vi mere end 60 års erfaring med at arrangere rejser for familier, så du er i trygge hænder, når du bestiller din familivenlige rejse hos os. Vi har børnevenlige rejsemål over hele Europa, og drømmer I jer længere væk anbefaler vi Thailand eller Maldiverne.

Besøg en storby

Foretrækker du shopping fremfor sand eller museer fremfor muslingejagt, er en tur til en storby nok mere dig. Oplev London, Rom, New York eller en anden metropol - valgmulighederne er næsten uendelige. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven og bor på centralt beliggende hoteller. Har du forelsket dig i en souvenir eller to? Bare rolig, bagagen er altid inkluderet i rejsens pris.

Populære rejsemål

Hvordan vil du rejse?

Rejser du alene? Vil du på charterferie? Eller hvad med at opleve en storby? Eller måske du drømmer om et krydstogt? Vi har rejsen til dig.

Familiehoteller

Familiehoteller

Vi ved hvor vigtigt det er med en vellykket familieferie. Derfor har vi indrettet vores familiehoteller, så alle trives. Nyd rejsen med familien på Sunwing Family Resorts eller Ocean Beach Club.

Vores familiehoteller sikrer en vellykket rejse for familien.

En kvinde går ved vandet

Ferie for voksne

For dig som rejser uden eller med ældre børn, har vi mange gode hotelalternativer med fokus på de voksne gæster. Besøg f.eks. vores egne Sunprime Hoteller.

Hoteller for dig, der rejser uden børn.

Hvor rejser du fra?

Find rejser fra din lokale lufthavn.

Livesport

Bestil en rejse til livesport i verdensklasse.

Inspiration inden din næste rejse

Solstole ved poolen på Sunprime Miramare Beach

Varmeguiden

Kan du godt lide, når det er rigtig varmt, eller leder du efter temperaturer, der minder om dansk sommer? I vores varmeguide finder du lune, varme og varmeste rejsemål, når du har ferie.

Find lune, varme og varmeste rejser.

Badebugt på Korfu

Græske øer med lokal charme

Leder du efter det ægte Grækenland med små, charmerende rejsemål? I vores guide giver vi dig tips til, hvilke øer, du bør besøge på din næste ferie.

Smukke, græske rejsemål.

Spies' rejseekspert Maria Byskov

Storby og strand i Lissabon

Lissabon er det perfekte rejsemål for dig, som leder efter både pulserende storbyliv og smukke strande. Vores rejseekspert Maria giver dig sine bedste bud på, hvad du ikke må gå glip af næste gang, du besøger den portugisiske hovedstad.

Marias bedste tips til Lissabon.

Hvornår vil du afsted?

Se hvilke destinationer vi anbefaler, når du har ferie.

Endnu flere rejsemål