Rejser fra Bornholm

Spies har i mere end 10 år sendt tusindvis af bornholmere på solferie direkte fra Rønne. Fra forår til efterår tilbyder Spies rejser til nogle af de mest populære charterrejsemål direkte fra Bornholm. Flyveturen foregår i de komfortable charterfly fra Sunclass Airlines.

NYHED! I 2024 kan du besøge 4 helt nye rejsemål, og der er nu også ekstra afgange til Mallorca den 20. september, Rhodos den 20. oktober og Cypern den 21. oktober.

Charterferie fra Bornholm med Spies

Det har mange fordele ved at tage på charterrejser direkte fra Bornholms Lufthavn.
Lufthavnen ligger blot 10 min. kørsel fra centrum af Rønne. Der er gode parkeringsmuligheder, hvis du kommer i bil, og der kører jævnligt bus til lufthanvnen. Når du rejser direkte fra Bornholm på ferie bliver turen kortere, fordi du slipper for mellemlandinger, og bor du tæt på lufthavnen behøver du heller ikke bekymre dig om dyre tilslutningsrejser.
God ferie!

Flyv direkte til sol og varme fra Bornholm

Er det lettest for dig at rejse fra Bornholm, kan du også tage på ferie i Grækenland. Landet, der bl.a. er kendt for dets mange smukke øer, er perfekt til en sommerferie. I juli kan temperaturene være høje - og her er perfekt til en badeferie. Fra de store havne er der ofte forbindelser med færge til de omkringliggende øer. Det giver dig gode muligheder for at tage på udflugter og opleve endnu mere af Grækenland på din ferie.

Rejseforslag fra Bornholm

Fra én solskinsø til en anden! Se et udvalg af vores rejser direkte fra Rønne herunder.

Spies er bedste charterarrangør 2023

For andet år i træk er Spies kåret som Danmarks bedste charterarrangør ved Danish Travel Awards 2023. Det er jer, vores gæster, der har stemt på os. Tak!

Glæd dig til disse rejser fra Bornholm

Andre rejser fra Bornholm