Almindelige bestemmelser for deltagelse i ferierejser m.v.

Disse bestemmelser er udarbejdet af Rejsearrangører i Danmark og anvendes af foreningens medlemmer. Bestemmelserne er udarbejdet i overensstemmelse med ’Lov om pakkerejser og sammensatte rejsearrangementer’, som sammen med anden dansk lovgivning, regulerer købet og eventuelle krav, der måtte blive rejst mod rejsearrangøren.

Bestemmelserne gælder for den kombination af rejseydelser, der betegnes som en pakkerejse, jf. direktiv (EU) 2015/2302

Rejsen er omfattet af alle EU-rettigheder for pakkerejser. Det indebærer bl.a., at Spies er ansvarlig for den korrekte levering af den samlede pakkerejse.

Spies har desuden oprettet lovpligtig beskyttelse til at refundere dine betalinger, og hvis pakkerejsen omfatter transport, sikre din hjemtransport i tilfælde af, at den går konkurs eller bliver insolvent. Denne sikring sker via Rejsegarantifonden, Røjelskær 11, 2840 Holte.

Flere oplysninger om centrale rettigheder efter direktiv (EU) 2015/2302 finder du her.

For rejsen gælder i øvrigt de efterfølgende bestemmelser. Det, som er markeret med kursiv, er Spies’ afvigelser fra Rejsearrangører i Danmarks almindelige bestemmelser.

Vær opmærksom på, at disse bestemmelser gælder for rejser, som er bestilt fra og med 1. juli 2018. Har du købt en rejse før 1. juli 2018, er det de tidligere rejsebetingelser, som gælder. Se de tidligere rejsebetingelser.

Spies A/S er teknisk rejsearrangør og registreret hos Rejsegarantifonden som medlem nr. 100.