En ung mand og ung kvinde på charterrejse med Spies

Charterrejser efter dit hoved

En endnu skønnere ferie

Charterrejser med Spies

Lad feriedrømmene blive til virkelighed med en charterrejse. Spies er for andet år i træk kåret som Danmarks bedste arrangør af charterrejser ved Danish Travel Awards 2023.
Når du bestiller en charterejse med Spies får du en pakkerejse med fly og hotel - det er enkelt og nemt, så du kan koncentrere dig om at holde ferie.
Uanset om du skal på ferie med din familie eller på eventyr med vennerne, har vi charterrejsen til dig! Lad drømmene blive til virkelighed her.

Fordele ved en charterrejse

Hvor rejser man hen på charterferie?

Spies har sendt danskere på charterferie siden 1956, og du kan nyde godt af vores erfaring som Danmarks største rejsearrangør. Vi har rejser til hele verden: fra Caribien i vest til Asiens mystik i øst. Nyd et klassisk rejsemål som De Kanariske Øer, Mallorca eller Kreta. Udforsk en af Thailands smukke øer eller kom helt ned i gear på Kap Verde. Verden er fuld af rejseoplevelser, der bare ligger og venter.
Er du klar til at rejse allerede nu? Så anbefaler vi at tage et kig på vores afbudsrejser, hvor du ofte kan gøre et kup.

Er du ikke sikker på, hvor du vil rejse hen, kan du tage et kig i vores varmeguide, hvor du kan søge efter den måned og temperatur, du ønsker.

En charterrejse som du vil have den

Vi ved, at ingen feriedrøm er ens. Derfor har vi rejsemål og hoteller for enhver smag, ferieform og budget. Måske er det vigtigt for jer, at der er en god børnepool på hotellet? Vil du gerne forkæle dig selv og dem, du holder af med et luksushotel? Drømmer du om at være aktiv på din ferie? Eller er direkte pooladgang fra dit værelse vigtigt for dig? Uanset hvor stort, du drømmer har vi hotellet og charterferien til dig.
Du behøver heller ikke gå glip af en charterferie, fordi dit feriebudget er sparsomt. Vi har altid et godt udvalg af billige rejser til nogle af vores mest populære rejsemål.

Charterrejser med All Inclusive

Skal jeres charterrejse være ekstra nem, anbefaler vi, at I vælger et hotel med All Inclusive. Så slipper I for at lede efter restauranter, og det meste er betalt hjemmefra, og I behøver derfor ikke tænke på restaurantregningen. Lad bare børnene få en ekstra is eller sodavand - det er allerede betalt hjemmefra. Drømmer du om en ferie med All Inclusive, er det en god idé at bestille rejsen i god tid. Vi oplever større og større efterspørgsel efter hoteller med All Inclusive, fordi det er så nemt og bekvemt.

Rejs på charter - trygt, nemt og bekvemt

Når du bestiller en charterrejse, får du al vores tryghed med i købet. Du kommer nemt i kontakt med vores personale på rejsemålet døgnet rundt, du ved, hvad der indgår i din rejse, og du er dækket af pakkerejseloven.

Cherterferie er desuden dejligt nemt. Du bestiller din rejse hjemmefra og vælger selv de tilvalg, du ønsker. Det kunne være måltider i flyet og på hotellet, taxfree og transfer til og fra lufthavnen.

Populære charterrejsemål

Klassiske favoritter og spændende nyheder

Hvilken charterrejse passer til dig?

Lad den næste charterferie være lige præsic, som du drømmer om.

Inspiration til din næste charterferie

Vand og natur på Mallorca

Den store Mallorca-guide

Med mere end 20 rejsemål på Mallorca, er der virkelig noget for enhver smag. Er du mest til rolige omgivelser, smukke strande eller shopping og natteliv? Med vores store guide til Mallorca, kan du finde det rejsemål, der passer til dig og dine ønsker.

Tag på charterrejse til Kalymnos og oplev det smukkeste hav

Fem ferieperler i Grækenland

Eventyr på Rhodos, landskab på Lefkas eller strandsafari på Skiathos. Grækenland er fuld af muligheder.

Fine huse og palmer på Gran Canaria

Den store guide til Gran Canaria

Gran Canaria er en favorit for mange, og hvert år rejser tusindvis af danskere hertil. Her får du hjælp til at finde det helt rigtige rejsemål for dig på den populære ø.

Hvor rejser du fra?

Tag på charterferie fra din lokale lufthavn