Rejser fra Odense

Bestil din pakkerejse med fly og hotel, og flyv direkte til sol og sommer fra Odense.
Det har mange fordele ved at tage på charterrejse direkte fra Odense Lufthavn, Hans Christian Andersen Airport. Lufthavnen ligger blot 15 min. kørsel fra Odense C.

Her kan du parkere gratis, benytte gratis wi-fi og få taxa til fast pris. Når du rejser direkte fra Odense bliver turen kortere, fordi du slipper for mellemlandinger, og bor du tæt på lufthavnen behøver du heller ikke bekymre dig om dyre tilslutningsrejser.

Charterrejser fra Odense med Spies

Charterrejser fra Odense er oplagt for dig, der gerne vil rejse fra en lufthavn nær dig.
Er der smukke badestrande, frodig natur og gode muligheder for byliv på din liste over en perfekt sommerferie, er Mallorca rejsemålet for dig. Øen, der i årtier har været en af danskernes feriefavoritter, er oplagt til både familie- og voksenferier. Mange af strandene er brede og lavvandede, og er derfor et yndet rejsemål for familier med små børn. Mallorca byder dog også på unikke naturoplevelser og natteliv, og er derfor også et godt rejsemål for dig, der rejser alene eller uden børn.
Hvis du gerne vil kombinere sol og strand med en aktiv ferie, er Alcudia et populært rejsemål blandt cykelentusiater. Her er ruter for både begyndere og øvede. Bor du på sunwing Alcudia Beach kan du leje en cykel på hotellet.
Læs mere om cykelrejse i Alcudia

Spies tilbyder charterrejser fra Odense til Mallorca på udvalgte dage i løbet af sommeren.

Nyhed!

Flyv direkte til Rhodos

Nu kan du glæde dig til at flyve direkte fra Odense til Rhodos på efterårsferie!
På ca. 3 timer og 30 min. kan du komme direkte fra Odense til smukke Rhodos. Vælg mellem nogle af vores mest populære hoteller for både voksne og børn.

Spies er bedste charterarrangør 2023

For andet år i træk er Spies kåret som Danmarks bedste charterarrangør ved Danish Travel Awards 2023. Det er jer, vores gæster, der har stemt på os. Tak!

Rejseforslag fra Odense

Rejs direkte til varmen fra Odense Lufthavn

Hoteller for alle på Mallorca

Når du rejser direkte fra Odense Lufthavn til Mallorca kan du vælge mellem nogle af vores mest populære hoteller til din ferie.

Alle rejser direkte fra Odensen

Odense, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 hoteller

Endnu flere rejsemål

Er der en rejse fra Odense, du savner? Har du mulighed for at flyve fra Billund Lufthavn eller Kastrup Lufthavn i København, er der endnu flere afgange og rejsemål at vælge imellem.