Tyrkiet
Sunprime Dogan Side Beach, Side

Tyrkiet

Tyrkiet

Rejser du med Spies til Tyrkiet, kan du altid finde et hotel, der passer til dig. Vi tilbyder bl.a. et familievenligt Sunwing Family Resort og hele fem forskellige Sunprime Hotels, hvis du rejser uden børn. Med over 100 hoteller at vælge imellem kan du helt sikkert finde et hotel, der passer både dig og din tegnebog.

Læs mere om Tyrkiet Skjul tekst

Find dit Tyrkiet hos Spies
Spies tilbyder rejser til Tyrkiets mest populære rejsemål: Antalya-området, Marmaris-området og Istanbul.

Bedre fly med Spies
Spies tilbyder charterrejser til Tyrkiet fra København, Aalborg, Billund og Karup. Rejser du fra København, kan du i højsæsonen - fra slutningen af juni til starten af august - vælge at flyve til lufthavnen Gazipasa øst for Alanya, så får du en kortere transfertid til hotellerne i Alanya. Du kan desuden flyve til Antalya hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.

Golf i Tyrkiet
Tyrkiet er et af vores mest populære golfrejsemål. Golfbanerne er af høj klasse, og når du rejser med Spies, kan du bo på hoteller med egne baner. Vi tilbyder desuden golfpakker til favorable priser i Tyrkiets største golfmetropol, Belek.

Hvornår er vejret bedst i Tyrkiet?
Tyrkiet er et stort land, og klimaet varierer meget, alt efter hvor du befinder dig.

Antalya-området, Bodrum-halvøen og Marmaris-området
Behageligt middelhavsklima med lange, varme somre og milde vintre. Fra juni til august er der solrigt og meget varmt - gerne over 35 grader. I april-maj samt september-oktober minder klimaet om dansk sommer med en del skyer og temperaturer på 20-30 grader. November er lun med temperaturer på omkring 20 grader, og nedbørsmængden stiger. Januar og februar er de koldeste måneder med temperaturer på omkring 12 grader i dagtimerne. Månederne december-februar har flest regnvejrsdage.

Istanbul
Månederne fra maj til oktober regnes som sommer i Istanbul med varmt og fugtigt vejr og temperaturer på 20-25 grader - op til 30 grader i juli og august. I efterårs- og vintermånederne (november til marts) kan der falde sne, selv om temperaturerne som regel ligger på 8-11 grader.

  • Valuta: Tyrkiske lira (TRY)
  • Antal rejsemål:  11
  • Antal hoteller:  139

Rejser til Tyrkiet - vælg rejsemål: