• velegnet til voksne

Sunprime C-Lounge

Rejs trygt og sikkert med Spies - læs mere her

Dejlige Sunprime C-Lounge ligger lige uden for Oba i udkanten af Alanya og tilbyder komfortable dobbeltværelser med eller uden havudsigt. Skal ferien være ekstra bekvem, kan du bestille et værelse, hvor All Inclusive indgår i prisen.

Alt på Sunprime C-Lounge er nøje udtænkt, for at du skal få en så god voksenferie som muligt. Glem alt om støj ved poolen og legende børn i restauranten - her kan du koble helt af. Hotellet har et dejligt poolområde med bekvemme liggestole samt en poolbar, og lige neden for hotellet løber den lange østlige strand med gratis liggestole og parasoller til gæsterne.

Du kan også få en aktiv ferie, for der indgår altid gratis motionsrum og holdtræning med SATS-uddannede instruktører, når du bor på Sunprime. Aktivitetsprogrammet byder på alt fra vandgymnastik over yoga til crossfit.

Fra hotellet er der ikke langt til Oba, som er lidt roligere end Alanya. I Oba findes en del restauranter og butikker, og der afholdes også marked en gang om ugen. Får du lyst til et større udbud af shoppingmuligheder og forlystelsesliv, kommer du nemt og hurtigt til Alanya med lokalbus eller i lejebil.

Vores gæster har kvalitetsbedømt Sunprime C-Lounge som et af de tre bedste Sunprime Hotels i 2019.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige faciliteter.

Sæson

Hotellet er åbent fra april til oktober og har en international atmosfære.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside

Bryllup på Sunprime Hotels

Sunprime C-Lounge er et oplagt valg, hvis I kunne tænke jer at holde et uforglemmeligt bryllup i udlandet uden børn. Send os en mail på engelsk for yderligere information: fom@c-loungehotel.com

Øvrigt

Døgnåben reception. Biludlejning, bordbestilling, valutaveksling, vaskeriservice, booking af golftider m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 12.

Bygget: 2015.

164 værelser. Etager: 6. Elevator: Ja.

Parkering: Nej.

Hotelmanager

Sukru Cimrin

Hotellets officielle klassificering er 5.
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Morgenmad eller All Inclusive indgår
 • Ligger ved stranden
 • Ligger tæt på centrum
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
 • Velegnet til voksne
 • Klimakompenseret hotel
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  2 stk.
 • Børnepool
  Nej
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • Wi-fi
  Ja
 • Elevator
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  100 m
 • Hovedcentrum
  5 km
 • Nærmeste strand/badested
  50 m
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime C-Lounge er et lækkert hotel beliggende lige uden for den hyggelige by Oba i udkanten af Alanya. Her bor du et stenkast fra stranden og ikke langt fra lokale restauranter og caféer. Sunprime C-Lounge er velegnet til dig, der søger en ferie med både afslapning og træning.

Se værelsernes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Room

Lækre enkelt- og dobbeltværelser til to personer.

Mad og drikke

På Sunprime C-Lounge indgår All Inclusive for visse værelsestyper. Hotellet har både en buffet- og en a la carte-restaurant, der begge byder på veltillavet mad i elegante omgivelser med en afslappet atmosfære.

Efter maden kan du nyde en drink i loungen - hotellets hjerte og naturlige samlingssted. Sunprime C-Lounge har også en café, der serverer kaffe og bagværk. Caféen er åben om eftermiddagen og først på aftenen.

Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor og på hotellets informationssite MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-14
Middag kl. 19-21

Buffetrestaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7-10.30
Frokost kl. 12.30-14
Middag kl. 18.30-20.30

Buffetrestauranten er for gæster, der har tilkøbt en af vores måltidspakker. I restauranten serveres morgenmads-, frokost- og middagsbuffet.

Pool & Lobby Bar

Åbningstider:
Pool Bar kl. 10.30-24
Lobby Bar kl. 10.30-24

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige mødested. Her kan du slå dig ned for at læse, slappe af med en kop kaffe eller nyde en drink.

Sunprime Market

Åbningstider:
Hver dag kl. 8-23

I hotellets egen lille butik kan du bl.a. købe drikkevarer, snacks og hygiejneartikler.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime Hotels.

Obs! Grundet coronasituationen serveres måltiderne til tider fra menu, som buffet eller som assisteret buffet, hvor du bestiller ved at pege på det, du gerne vil have, hvorpå hotellets personale lægger maden op. Du kan bestille så mange gange, du vil, og der vil være det samme udbud, som hvis du selv skulle tage fra buffeten. Ved ankomsten får du mere information om, hvad der gælder på netop dit hotel. Læs mere her.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. På dette hotel indgår morgenmad i rejsens pris.

Sunprime All Inclusive

All Inclusive betyder, at du i buffetrestauranten kan spise og drikke, lige så meget du vil, uden at tænke på regningen. I All Inclusive på Sunprime C-Lounge indgår også en middag pr. person og ophold i hotellets a la carte-restaurant (bordbestilling påkrævet).

I hotellets All Inclusive indgår:
*Sunprimes populære morgenmadsbuffet med forskellige slags brød, bagværk, oste, frugt, grøntsager, juice samt yoghurt med tilbehør
*Frokost og middag i buffetrestauranten
*Én middag pr. ophold i hotellets a la carte-restaurant
*Snacks om formiddagen og eftermiddagen
*Vand og sodavand samt lokal øl, vin og spiritus i barerne

På hjemrejsedagen gælder All Inclusive indtil afrejsen fra hotellet.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime All Inclusive.

Pool og strand

Sunprime C-Lounge har et skønt poolområde med boblebad samt liggestole, parasoller og pool- og strandhåndklæder. Fra hotellet er der blot 50 meter via en gangtunnel ned til den 17 km lange sandstrand, som hotellet har en egen del af med liggestole og parasoller til hotellets gæster.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 268 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Indendørspool

Pooltype: Indendørspool
Størrelse: 39 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Delvist*

Strand

Du kommer direkte ned på stranden via en gangtunnel under vejen. Den østlige strand er 17 km lang med finkornet sand og stenede områder her og der.

Sunprime C-Lounge har sin egen del af stranden med gratis liggestole og parasoller til hotellets gæster. Du er velkommen til at tage pool- og strandhåndklædet fra hotellet med til stranden.

*Opvarmet kl. 9-22 fra 15/11 til 15/4.

Træning og aktiviteter

På Sunprime C-Lounge er der gode muligheder for at være aktiv i ferien. Du kan f.eks. starte dagen med yoga eller en svømmetur eller træne på egen hånd i motionsrummet. I fitnessafdelingen tilbydes styrketræning, vandgymnastik og holdtræning.

Holdtræning

Du er velkommen til at deltage i et af vores populære træningshold som f.eks. crosstræning, bootylicious og cardio energy. Du kan også få en god introduktion til dynamisk yoga i vores træningsklasse, yoga flow, hvor du får mulighed for at prøve et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik eller kast dig ud i water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve ved forskellige stationer. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Styrketræn gratis på egen hånd i fine træningslokaler. Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med frie vægte og et mindre antal maskiner.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

C-Lounge ligger i et natur- og ferieområde med lokaltrafik. Der findes en moské i nærheden. Det nærmeste centrum er Oba, som ligger ca. 100 meter fra hotellet. Der er ca. 5 km til Alanya marina.

Rejser du fra København, lander flyet på visse ugedage i Antalya Lufthavn og på andre i Gazipasa Lufthavn. Køretiden med bus fra Gazipasa er ca. 40 minutter (36 km) og fra Antalya ca. 3 timer (135 km).

Sunprime C-Lounge
Ahmet Tokus Cad. No. 5
Obagöl Mevkii
Alanya 07400
Telefon: +90 242 514 20 00
Mail (skriv på engelsk): fom@c-loungehotel.com

Direkte transfer

Når du flyver med Sunclass Airlines og har forudbestilt bustransfer, bliver du kørt direkte til og fra lufthavnen. Bussen gør et stop undervejs, hvor du kan købe drikkevarer/snacks og benytte toilettet. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Rejsemål: Alanya, Tyrkiet
Indtjekning af bagage på hotellet: Nej
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: April-oktober

Spaafdeling

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, kan vi anbefale dig at bestille tid i hotellets spaafdeling, som drives i lokalt regi og bl.a. tilbyder pedicure og massage. Alle behandlinger bestilles på hotellet.

Du kan også forkæle dig selv med et ægte tyrkisk bad i hotellets hamam, hvor du kan slappe af i et roligt og dampende varmt miljø, mens din krop får en blødgørende behandling.

Læs mere om alle behandlinger på hotellets informationssite MySunprime.

Bedømmelser og anmeldelser
4,6/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 600 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
95% anbefaler dette hotel
Hotelværelset som helhed
4,6
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,4
Hotellets personale
4,6
Trivsel og stemning
4,6
Wi-fi
4,1
Mulighed for fred og ro
4,6
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "Sunprime C-Lounge"

  Fantastisk hotel med en service der ikke fåes bedre. God beliggenhed, nemt med bus eller taxa til centrum.Kan kun anbefales, og et hotel jeg gerne tager til en anden gang............og jeg har aldrig tidligere boet samme sted 2 gange:)
 • 5/5

  "Sunprime - helt i top"

  Servicen, værelset og hotellet som helhed, er helt i top. Fåes ikke bedre - Uden sammenligning den bedste charterrejse jeg har haft hvad angår hotel, service osv.
 • 5/5

  "Fantastisk!"

  Fantastisk hotel. God service med flinkt og imødekommende personale. Servicen ligger helt i top. God rengøring. Pæne værelser. God mad. Det var anden gang jeg boede på hotellet og det blev bemærket med en frugtkurv og et kort. Jeg havde også fødselsdag medens jeg var på ferie der, også det blev bemærket med en frugtkurv og et kort. God beliggenhed. Vil man have fred og ro er det fantastisk. Hotellet har en rigtig god beliggenhed med passende afstand til Alanya. Tæt på strand og med butikker i lokalområdet. På hotellet kan man bl.a leje cykler, hvilket jeg gjorde, hvis man lige vil en hurtig tur til Alanya. Fantastisk strandpromenade hele vejen indtil Alanya med mulighed for motionere. Det hele gjorde det til en fantastisk ferie. Som sagt har jeg før boet der. Jeg kommer helt sikkert igen. Det gøres næppe meget bedre!
 • 5/5

  "Super lækkert"

  Fantastisk hotel med super højt service niveau.
 • 4/5

  "Skønt voksenhotel"

  Super lækkert hotel med god mad i buffeten og service mindede tjenere. Rengøring i top. Dårlige alt for bløde senge og en receptionist som krævede betaling for drinks ved afrejse som vi ikke havde købt - ellers alt i top
Søg for at se ledige værelser og priser