Hoteller (84)

Rejser til Antalya-området

Antalya har du alt til en god ferie: hoteller i forskellige prisklasser, myldrende markeder, fantastiske strande, varieret shopping og meget mere.
Når du bestiller din rejse til Antalya-området, kan du vælge mellem fire forskellige rejsemål. I Side finder du et af vores allerbedste familiehoteller, Barut Goia (Ex Sunwing Side Beach), samt et Sunprime-hotel til dig, der rejser uden børn. I Alanya kan du vælge mellem et stort antal hoteller, herunder et Sunprime-hotel. I Belek ligger nogle af kystens mest elegante hoteller samt tre golfbaner i absolut topklasse. Vælger du at rejse til Antalya, kan du se frem til en ferie med masser af tyrkisk storbystemning, luksushoteller og ægte tyrkisk folkeliv.

Eksklusive hoteller

Langs kysten i Antalya-området kan du vælge mellem et par håndfulde eksklusive hoteller, og mange af dem har både All Inclusive og beliggenhed ved stranden. Perfekt til en ekstra herlig ferie. Vi har selvfølgelig også mere enkle hoteller og lejligheder til dig, der rejser med et mindre budget eller bare gerne vil tilbringe tiden og bruge penge på kystens mange spændende markeder. Vil du gøre det rigtig nemt for dig selv, vælger du et hotel med All Inclusive, hvor mad og drikke på hotellet indgår i prisen.

Sol og strand

Mange af strandene i Antalya-området er flere kilometer lange. Vandet er klart, her er god service, og vejret viser sig næsten altid fra sin bedste side. Du har samtidig alt inden for rækkevidde, så du behøver sjældent forlade stranden for at spise frokost eller købe en is. Og så er sæsonen lang; fra april til oktober kan du bade i det indbydende blå hav og nyde solens varme stråler.

Family Garden og Sunprime

Rejser du til Antalya-området med børn, skal du se nærmere på vores Family Garden-hotel Barut Goia (Ex Sunwing Side Beach), som tilbyder komfortable og gennemtænkte lejligheder, masser af aktiviteter - ofte sammen med Lollo & Bernie - og naturligvis restauranter med lækker mad til både store og små. Hvis du skal rejse uden børn, anbefaler vi vores tre Sunprime-hoteller i Antalya-området. Her kan du være sikker på at få en voksenferie i elegante omgivelser med fremragende service.

Oplev Tyrkiet

I Antalya-området kan du gå på opdagelse i basarens mylder eller nyde stilheden på en sejltur op ad Manavgatfloden. Nattelivet er festligt og løssluppet, men vil du hellere nyde en stille aften med middag i solnedgangen, er der også masser af valgmuligheder. Så er det bare op til dig, om det skal være en kebab fra en gadestand eller en velkomponeret middag på en restaurant med hvid dug. Uanset hvad du vælger, kan du se frem til en kokkekunst, som er helt speciel - og den er selvfølgelig allerbedst her i ægte tyrkiske omgivelser. Det samme gælder shoppingen, som ikke kun er spændende, men også meget billigere end derhjemme - især hvis du går på et marked eller i en basar. En god tommelfingerregel, når man rejser til Tyrkiet, er derfor at pakke let, men i en stor kuffert.
Find dit hotel
Find din rejse til Antalya-området

Rejser til Antalya-området

Sunprime
Alanya
 • Restauranter og barer
 • Børnevenligt
 • Strande
Alanya byder på både lange strande, shoppingmuligheder, seværdigheder, restauranter og barer, men også charmerende tyrkisk hverdagsliv med markeder og lokale caféer.
Sunprime
Side
 • Børnevenligt
 • Strande
 • Restauranter og barer
På en rejse til Side venter fine strande og shopping, men også historiske seværdigheder midt i byen. Langs strandpromenaden ligger restauranterne side om side og byder på en smuk udsigt over havet.
Antalya
 • Restauranter og barer
 • Børnevenligt
 • Strande
I Antalya får du både storby, strandliv og masser af sol. På en rejse hertil kan du kombinere kultur, seværdigheder og lokalt hverdagsliv med shopping, strand og fine hoteller.
Belek
 • Restauranter og barer
 • Børnevenligt
 • Strande
Vil du spille golf i ferien, er Belek et godt valg. Den lille, eksklusive by er kendt for sine luksuriøse All Inclusive-hoteller og fantastiske golfbaner, og her er også en fin strand.