• velegnet til voksne

Sunprime Dogan Side Beach

Sunprime Dogan Side Beach har mange stamgæster og er et af vores mest populære hoteller. Her bor du tæt på stranden og har højst 50 meter til den lange strandpromenade, bølgeskvulp og det turkisblå Middelhav.

Hotellet tilbyder lyse, luftige og moderne værelser, som alle har badekåber, tøfler og store pool- og strandhåndklæder, så du slipper for at tage dem med hjemmefra. Wi-fi findes overalt på hotellet. Og endelig har du ikke langt fra hotellet til restauranter og shoppingmuligheder.

Sunprime Restaurant er hotellets populære buffetrestaurant, som ligger lige ved strandpromenaden med skøn udsigt over havet. Her ligger også Sunprime Lounge & Bar, hvor du kan spise noget godt fra a la carte-menuen, nyde en drink og lytte til levende musik flere aftener om ugen. Her kan du virkelig slappe af i ordets rette forstand.

På poolområdet findes liggestole og parasoller samt en poolbar med drinks og snacks. I hotellets spaafdeling kan du forkæle dig selv med hamam og forskellige former for massage.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

sæson

Hotellet er åbent fra april til oktober. I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Døgnåben reception. Bordbestilling, valutaveksling, booking af golftider m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 12.

Bygget: 1996. Renoveret: 2012.

96 værelser. Etager: 2. Ingen elevator.

Parkering: Nej.

Værelserne og visse fællesområder vil bilve renoveret forud for sommeren 2020.

Hotelmanager

Korhan Poyraz

Hotellets officielle klassificering er 4.
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Morgenmad indgår
 • Ligger ved stranden
 • Ligger tæt på centrum
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Opvarmet pool
  Ja
 • Børnepool
  Nej
 • Elevator
  Nej
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  2 stk.
 • Minimarked
  Nej
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  0 m
 • Hovedcentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  25 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Dogan Side Beach er beliggende tæt på stranden og har en populær buffetrestaurant, som ligger lige ved strandpromenaden og byder på en skøn udsigt over havet.

Værelserne og visse fællesområder vil bilve renoveret forud for sommeren 2020.

Se værelsernes beliggenhed på hotellet her

Classic Room

Lækre og moderne dobbeltværelser til to personer.

Mad og drikke

Sunprime Dogan Side Beach har en buffetrestaurant og en a la carte-restaurant, Sunprime Restaurant, hvor du kan nyde veltilberedte retter i en afslappet atmosfære. Desuden tilbydes et udvalg af gode vine.

Fra flere borde i restauranten er der flot udsigt over havet, og flere aftener om ugen kan du lytte til livemusik, mens du ser solen gå ned over havet, spiser et godt måltid mad eller nyder en drink. Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor og på hotellets informationssite MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Frokost kl. 12-16
Middag kl. 19-21.30

Pæn påklædning er påkrævet. Restauranten er åben for offentligheden og har ingen aldersgrænse.

Buffetrestaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12-14
Middag kl. 19-21

Buffetrestauranten er for gæster, der har tilkøbt en af vores måltidspakker. I restauranten serveres morgenmads-, frokost- og middagsbuffet.

Lounge

Åbningstider:
Bar kl. 9-01
A la carte kl. 12-22.30

Poolbar

Åbningstider:
Drikkevarer: 9-23
Snacks: 12-17

Sunprime Kiosk

Hotellet har sin egen kiosk med aviser, bøger, slik og kolde drikkevarer. Åben døgnet rundt.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime-hoteller.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. Morgenmad indgår i prisen på Dogan Side Beach.

Sunprime Inclusive

Med Sunprime Inclusive får du morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Du kan også tilkøbe frokost i fem dage. Når du ankommer til hotellet, får du oplyst, hvilke dage frokost og middag serveres.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime Inclusive.

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. Om frokost og middag er buffet eller menu, afhænger af antal gæster – kontakt evt. hotellet, hvis du vil vide, hvad der gælder i din ferie.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime All Inclusive.

Pool og strand

Sunprime Dogan Side Beach er omkranset af en lille have og et hyggeligt poolområde med poolbar. Her er komfortable liggestole (begrænset antal), parasoller og skønne pool- og strandhåndklæder. Og når du har lyst til en dukkert i havet, ligger den lange strandpromenade bare nogle meter herfra.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 96 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja*

Strand

Fra hotellet er der 25-50 meter til en smal og ret stenet del af den vestlige strand. Sunprime har sin egen del af stranden med gratis liggestole til hotellets gæster. Du er velkommen til at tage dit pool- og strandhåndklæde fra hotellet med til stranden.

*Poolen er opvarmet til ca. 25 grader indtil 1/5.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Hotels har du kun tid. Tid til at være god ved dig selv, styrketræne, svømme eller deltage i forskellige træningshold. Vores instruktører er uddannet i samarbejde med SATS, og du har gratis adgang til motionsrum og holdtræning. Så vælg det, der tiltaler dig mest – eller benyt chancen for at prøve noget nyt.

Holdtræning

Vores træningshold er populære, og det er gratis at deltage. Vores instruktører er uddannet af SATS og underviser bl.a. i power step, senior circuit og crosstræning. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram.

Nyhed sommer 2019! Udfordr dig selv på forskellige niveauer og få en god introduktion til dynamisk yoga i vores nye træningsklasse, yoga flow. Prøv et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastisk, eller afprøv den nye træningsform Water Circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Det lille motionsrum på Sunprime Dogan Beach er enkelt udstyret med frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Hotellet ligger ud til Sides strandpromenade, hvor der findes flere restauranter. Der er 1 km til Side centrum. Køretiden fra lufthavnen er ca. 1 time (70 km). Folkelivet og nærliggende barer er forstyrrende i de suiter, der vender mod strandpromenaden. Ligeledes kan musik fra motionsrummet opleves som forstyrrende i nærliggende suiter.

Sunprime Dogan Side Beach
Sarmasik Sok. No 16
07330 Side, Antalya
Telefon: +90 242 753 1010
info@doganotelside.com

Direkte transfer

Når du flyver med Thomas Cook Airlines og har forudbestilt bustransfer, bliver du kørt direkte til og fra lufthavnen. Da transferbussen ikke kan køre helt frem til hotellet, skiftes der til en mindre bus i Side. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Spaafdeling

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, kan vi anbefale dig at bestille tid til en massagebehandling i hotellets spaafdeling, som drives i lokalt regi.

Du kan også forkæle dig selv med et ægte tyrkisk bad. I hotellets hamam kan du slappe af i et roligt og dampende varmt miljø, mens din krop får en blødgørende behandling.

Læs mere om alle behandlinger på hotellets informationssite MySunprime.

Bedømmelser og anmeldelser
4,4/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 1264 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
94% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,0
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,8
Hotellets personale
4,7
Trivsel og stemning
4,6
Wi-fi
3,9
Mulighed for fred og ro
4,5
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "Promenadehotel"

  Fantastisk hotel ikke mindst det altid glade og venlige personale.Værelserne er små men passer fint til en uges ophold.Beliggenheden kan ikke blive bedre , sidder ved morgenmaden og ser ud på promenaden og vandet, så er dagen startet helt perfekt.
 • 5/5

  "Hotel i topklsse"

  Dogan hotel med få ord: beliggenhed Fantastisk. Rengøring og personale Høj standard. Maden buffet og a la carte fantastisk velsmagende. Pool område og hotelhave smukke og vedligeholdte, herunder daglig rengøring. Selv græsplænen blev fejet hver dag.René håndklæder hver dag samt sengetøj og mulighed for tøjvask.Lever op til danske standarder.
 • 5/5

  "Super godt hotel"

  Fantastisk Hotel for voksne uden børn.Beliggenhed ved stranden.Tæt på shoppingGod madoplevelseAll Inclusive er en super god ide.Lever op til at være miljøbevidst.Rigtig godt poolområde.Rengøring på værelser hver dag er tip top.
 • 5/5

  "Lækkert hotel."

  Det var 2 gang vi var der, og vi vil meget gerne derned igen til maj. Vi nyder og være på hotellet.
 • 5/5
  Et skønt hotel i en passende størrelse. Dejligt og imødekommende personale.
Søg for at se ledige værelser og priser