Juleferie sydpå 2023

Glem alt om julestress og rejs til varmen i julen.

Julen er den perfekte anledning til at rejse væk fra decembers kulde og travlhed. Tag for eksempel familien med til De Kanariske Øer og hold en afslappet jul på en herlig sandstrand under palmerne.

Julerejser til sol og varme

Hvorfor ikke prøve noget nyt og skifte gaveræs og uldtrøje ud med solskin og hængekøje? Med en julerejse kan du lade julestress blive derhjemme og i stedet finde ro på en strand under sydens sol. Skal jeres ferie byde på mest mulig afslapning, anbefaler vi at vælge et hotel med All Inclusive. Så er det bare at møde op i restauranten og vælge alt, hvad hjertet begærer.

Tag på en storbyferie til jul

Vil du have oplevelser og kultur, samtidig med at du får købt julegaverne, kan vi varmt anbefale en miniferie eller forlænget weekend i en julepyntet storby. Eller hvorfor ikke holde juleferien med familien i for eksempel Rom, Barcelona eller Paris?
Er du på jagt efter den perfekte julegave? Vi har samlet et overblik over de bedste julemarkeder.

Rejser i julen for børn og voksne

Uanset om det er den store eller lille familie, der planlægger at rejse væk til sol og varme i julen, står vores venner Lollo & Bernie klar til at tage imod jer på vores egne familiehoteller Sunwing Family Resorts.

Lyder fred og ro ved poolen mere tillokkende? Rejser du uden børn, er vores Sunprime Hotels på Gran Canaria og Tenerife perfekt til en afslappet juleferie.

Perfekte rejsemål til juleferien

Rejs væk og fejr jul på din helt egen måde - for eksempel i ro og mag under palmerne.

Storbyferie til jul

Snup en forlænget weekend i en storby til jul og rejs direkte til ægte julestemning.

rejser til paris
rejser til new york

Skab nye traditioner til jul

Hvor rejser du på juleferie fra?