• velegnet til voksne

Sunprime Atlantic View

Rejs trygt og sikkert med Spies - læs mere her

Siden vi åbnede Sunprime Atlantic View som det første af vores hoteller for voksne, der rejser uden børn, har det været en stor succes med mange stamgæster. Velkommen hertil og glæd dig til en voksenferie i skønne omgivelser.

Her møder du hverken støjende børn i poolen eller buffeter i børnehøjde: I Sunprime Restaurant serveres lækker mad og gode vine. Så slå dig ned og nyd freden! Den perfekte afslutning på middagen - eller bare en hyggelig stund i løbet af dagen - får du i Sunprime Lounge mellem restauranten og lobbyen. Her kan du nyde en drink, når det passer dig. Prøv f.eks. noget læskende fra vores specialkomponerede gin og tonic-drinkskort.

Sunprime Atlantic View er også vores mest populære golfhotel på Gran Canaria. Du bor tæt på flere af øens golfbaner, og der er også gode træningsmuligheder på hotellet, f.eks. vandgymnastik og yoga. Det er gratis at deltage, ligesom du træner gratis i motionsrummet. Vil du forkæle dig selv med en ansigtsbehandling eller en massage, bestiller du bare tid i Sunprime Spa.

Hotellet har et dejligt stort poolområde med hele tre opvarmede pools. Drømmer du om at kunne hoppe lige ud i vandet, kan du bestille en Classic Suite med direkte pooladgang. Og længes du efter duften af saltvand, kommer du nemt til stranden med hotellets egen strandbus, som afgår flere gange dagligt. Du kan selvfølgelig også vælge at gå til stranden eller besøge alt fra restauranter til butikker, som findes i Playa del Inglés.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Lægeservice

Der er en læge (mod betaling) på hotellet syv dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i receptionen. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder receptionen gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter

Hotellet har enkelte handicapvenlige suiter - læs mere under værelsestypen Classic Suite. På hotelområdet er der ramper og toiletter, som er tilpasset gangbesværede.

Sæson

Hotellet er åbent hele året. I vintersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

I vinterhalvåret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs mere om, hvordan du bestiller din egen træningsrejse her.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside

Øvrigt

Døgnåben reception. Avis-biludlejning, valutaveksling, bordbestilling, skift af pool- og strandhåndklæder, vaskeriservice m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 12.

Bygget: 1985. Renoveret: 2007. Sommeren 2014 blev både suiter og fællesområder frisket op.

250 suiter. Etager: 5. Elevator: Delvist i blok A (til etage 2-3) og delvist i hovedbygningen (til etage 2-4).

Parkering: På gaden ved hotellet. Begrænset antal pladser.

Hotelmanager

Juani Baez (Ass. Resort Manager)

Hotellets officielle klassificering er 4.
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Suiter med direkte pooladgang
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Ligger tæt på centrum
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
 • Køleskab på værelset
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Opvarmet pool
  3 stk.
 • Børnepool
  Nej
 • Elevator
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  300 m
 • Hovedcentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  2 km
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Atlantic View har en perfekt beliggenhed i populære Playa del Inglés, tæt på restauranter, butikker og flere af øens golfbaner.

Se suiternes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Suite

Lækre og indbydende 1-værelses suiter til to personer.

Junior Suite

Dejlige suiter med soveværelse og opholdsstue.

Prime Lounge Suite

Lækre suiter med en balkon eller terrasse med komfortable loungemøbler.

Prime Pool Suite

Lækre suiter, hvor du kan hoppe lige ned i poolen fra din egen terrasse.

Grand Suite

Rummelige og veludstyrede 3-værelses suiter med plads til op til fire personer.

Mad og drikke

På Sunprime Atlantic View kan du spise morgenmad, frokost og middag i Sunprime Restaurant. Restauranten er opdelt i en a la carte-del og en buffetdel, og der serveres veltilberedt mad i en afslappet atmosfære. Efter maden kan du nyde en drink i loungen, som er hotellets hjerte og naturlige mødested. Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor og på hotellets informationssite MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Frokost kl. 12-16 (buffet kl. 12-15)
Middag kl. 18-22 (buffet kl. 18-21)

Pæn påklædning er påkrævet.

Buffetrestaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12-15
Middag kl. 18-21

Buffetrestauranten er for gæster, der har tilkøbt en af vores måltidspakker. I restauranten serveres morgenmads-, frokost- og middagsbuffet.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige mødested. Her kan du slå dig ned for at læse, slappe af med en kop kaffe eller nyde en drink - den behagelige musik, elegante indretning og tilbagelænede stemning indbyder til afkobling. Du kan også bestille lette retter til frokost og middag. Her bydes desuden på livemusik flere aftener om ugen.

Sunprime Market

Åbningstider:
Hver dag kl. 9-19

I hotellets egen butik kan du købe drikkevarer, hygiejneartikler, delikatesser, aviser og bøger. Vil du handle ind til en picnickurv, kan du også gøre det her.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime Hotels.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. Forudbestilles hjemmefra.

Sunprime Inclusive

Med Sunprime Inclusive får du morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Du kan også tilkøbe frokost i fem dage. Når du ankommer til hotellet, får du oplyst, hvilke dage frokost og middag serveres.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). NB! Måltidspakker kan kun bestilles i 7, 14 eller 21 dage. Bestiller du en rejse med skæv varighed (f.eks. 10 eller 13 dage), kan måltidspakker ikke tilkøbes for hele perioden.

Læs mere om Sunprime Inclusive.

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. Både morgenmad, frokost og middag er fra buffet. Prisen er højere, hvis du rejser over jul og nytår, da jule- og nytårsbuffet indgår 24/12 og 31/12.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). NB! Måltidspakker kan kun bestilles i 7, 14 eller 21 dage. Bestiller du en rejse med skæv varighed (f.eks. 10 eller 13 dage), kan måltidspakker ikke tilkøbes for hele perioden.

Læs mere om Sunprime All Inclusive.

Pool og strand

Poolområdet på Sunprime Atlantic View lader intet tilbage at ønske! Der er masser af liggestole og parasoller omkring de tre udendørspools, og nogle af hotellets suiter har direkte adgang til poolen - man skal bare åbne terrassedøren og hoppe i. Får du lyst til afveksling fra poollivet, kører der gratis busser flere gange om dagen til den fine sandstrand i Maspalomas, som ligger ca. 4 km fra hotellet.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 239 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, 25 grader*

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 222 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, 25 grader*

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 289 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, 25 grader*

Strand

Den nærmeste strand, Playa del Inglés, ligger ca. 2 km væk. Hotellet tilbyder gratis bustransport til stranden i Maspalomas (ca. 4 km) et par gange om formiddagen og retur til hotellet tre gange om eftermiddagen. Den første bus kører cirka kl. 9.15, og sidste bus hjem fra stranden afgår cirka kl. 17.30. Du er velkommen til at tage dit poolhåndklæde fra hotellet med til stranden. Liggestole og parasoller kan lejes.

Hotellet spiller baggrundsmusik på poolområet.

*Alle pools er opvarmet 1/11-15/4 til ca. 25 grader - kan variere i løbet af dagen afhængigt af lufttemperaturen.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Atlantic View kan du vælge mellem træningshold som core, yoga og vandgymnastik. Vores instruktører er uddannet i samarbejde med SATS, og al holdtræning er gratis. Du kan også styrketræne gratis på egen hånd i vores motionsrum eller spille en kamp på hotellets tennisbane. Sunprime Atlantic View ligger desuden ikke langt fra flere gode golfbaner.

Har du glemt træningstøjet derhjemme? Eller trænger du til at forny træningsgarderoben? På Sunprime Atlantic View har du mulighed for at købe den nyeste kollektion fra Craft.

Holdtræning

Du er velkommen til at deltage i et af vores populære træningshold som f.eks. crosstræning, bootylicious og cardio energy. Du kan også få en god introduktion til dynamisk yoga i vores træningsklasse, yoga flow. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram.

Nyhed sommeren 2020! Få hjælp til at finde ro i krop og sjæl samtidig med, at du øger din fleksibilitet. Yin release er et stille og roligt yogahold, som er baseret på principperne fra yin yoga med få bevægelser og stillinger, som holdes over længere tid.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik eller kast dig ud i water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve ved forskellige stationer. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Styrketræn gratis på egen hånd i fine træningslokaler. Hotellets motionsrum er udstyret med frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Træning på værelset

Nyhed! Hvis du kan lide at træne på egen hånd i ferien, kan du nu slippe for at fylde kufferten med træningsudstyr: Bestiller du vores træningspakke, kan du låne yogamåtte, glide pads, medium exertube samt let, medium og hård træningselastik. I pakken indgår desuden en oversigt over forskellige øvelser. Det hele står parat på værelset ved ankomsten – så kan træning i ferien ikke blive nemmere!

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Tennis

Du kan når som helst udfordre nye og gamle venner til en match på hotellets tennisbane. Udstyr kan lejes i receptionen. Spilletid er gratis i dagtimerne - om aftenen er der et tillæg for belysning. Via receptionen er det også muligt at bestille privatundervisning i tennis - udbuddet af tider kan variere.

Golf

Når du bor på Sunprime Atlantic View, har du aldrig langt til nogle af øens bedste golfbaner. Her er nogle eksempler:

Anfi Tauro Golf
Afstand: 19 km
Flot 18-hullers mesterskabsbane samt en 9-hullers runde, som ligger midt i et enestående landskab med palmer, indsøer og vulkanske klipper. Passer til både middelgolfere og singlespillere.

Lopesan Meloneras Golf
Afstand: 3 km
Smukt 18-hullers golfanlæg, vest for fyret i Maspalomas. Flere af hullerne løber direkte langs med havet, og nogle steder sætter det talentet og koncentrationen på en alvorlig prøve. De sidste 9 huller anses af mange for at være den bedste 9-hullers sløjfe på hele øen. Passer til alle fra den middelgode golfer til den mere erfarne spiller.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Rolig beliggenhed i den øvre del af Playa del Inglés med udsigt over Maspalomas' sandklitter samt bebyggelse. Ca. 300 meter til restauranter og et lille lokalt centrum. Ca. 1 km til Yumbo shoppingcenter. Lokaltrafikken og underholdningen fra andre hoteller kan opleves som forstyrrende i nogle suiter.

Køretiden fra lufthavnen er ca. 45 minutter (30 km). Bustransfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Karneval og Pridefestivalen
Det årlige karneval og Pridefestivalen er store folkefester på Gran Canaria. I karnevalsugerne i januar/februar samt under Pridefestivalen, normalt i maj, oktober og november, er der musik og liv i gaderne til langt ud på natten. Nogle gader bliver indimellem spærret af, hvilket kan betyde, at transferbussen ikke kan køre helt frem til hotellet. Gæsterne må da selv bære deres bagage og gå det sidste stykke vej (guiden går med). Yderligere information og præcise datoer kan ses under fanebladet Fakta for rejsemålet Playa del Inglés.

Avenida de Gran Canaria 48
Playa del Inglés 35 100
Spain
Telefon: +34 928 76 57 08
Mail (skriv på engelsk): atlanticview@sunprime.net

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Sunprime Atlantic View tilbyder Easy Travel, når du har bestilt en pakkerejse og flyver med Sunclass Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Ved flyafgange før kl. 11 tjekkes bagagen ind aftenen før. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du desuden kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Rejsemål: Playa del Inglés, Gran Canaria
Indtjekning af bagage på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: Hele året

Spaafdeling

På Sunprime Atlantic View har du alle muligheder for at forkæle dig selv lidt ekstra. I vores spaafdeling tilbydes mange behandlinger for hele kroppen, og du kan også slappe af i vores relaxafdeling, som har både sauna, jacuzzi og massagebrusere.

Alle vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og du kan bestille flere forskellige spapakker hjemmefra.

Lille spapakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spapakke

50 minutter. Prøv f.eks. Classic Face (dybderensende aromatisk ansigtsbehandling), Hot Oil Massage eller Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange - f.eks. Hot Stone Massage, Sunprime Ritual, en top til tå-behandling eller Facial Massage, som også inkluderer farvning af bryn og vipper.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Sådan bestiller du:

Sådan bestiller du:

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Bedømmelser og anmeldelser
4,5/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 6550 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
95% anbefaler dette hotel
Hotelværelset som helhed
4,4
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,1
Hotellets personale
4,7
Trivsel og stemning
4,5
Poolområdet for børn
4,2
Wi-fi
4,6
Mulighed for fred og ro
4,6
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5
  Dejligt hotel, rent, god services og mad. Har en god størrelse og gode faciliteter. Beliggendeheden er ok, men området er ikke noget at skrive hjem om.
 • 5/5

  "Dejligt hotel"

  Servicen var helt i top. Meget venlige og imødekommende i receptionen og alle på hotellet hilste.Værelset var rigtigt dejligt og det var lækkert med separat soveværelse, når vi nu skulle bor der en hel uge. Rengøringen var helt i top, alt blev rengjort hver eneste dag, selv balkonen og gelænderet blev vasket af.Beliggenheden helt perfekt, i et dejligt roligt kvarter, og i gå-afstand til indkøb og til stranden/promonaden.
 • 4/5

  "Hygge og sol på balkonen"

  Vi nyder opholdet på Sun prime , er kommet der i mange år,siden helt tilbage til det var Sun wing. Som ældre er beliggenheden perfekt idet vi med De billige priser på taxi kan færdes i hele området. Ellers nyder vi solen og roen på balkonen. Indtjekning af bagagen på hotellet ser vi som en storFordel og alle dage starter jo med det store morgenbord i restauranten..håber på flere gode ferier på Sun Prime.
 • 5/5

  "Skønt ferie hotel"

  Dejligt hotel med venligt og imødekommende personaleDet gælder alle fra reception til rengøringspersonale
 • 4/5
  Fik desværre et værelse på etage 1 LIGE ud for restauranten.Det var meget ubehageligt ,da vi var til offentlig skue når vi sad på vores ellatan.Henvendte mig i receptionen samme dag vi tjekkede ind, men de kunne ikke hjælpe med en anden lejlighed
Søg for at se ledige værelser og priser