Se hoteller (46)

Rejser til Playa del Inglés

Velkommen til Playa del Inglés. Rejser du uden børn, anbefaler vi Sunprime Atlantic View, der både har en god beliggenhed, suiter med direkte pooladgang og spaafdeling.
Mange vælger at rejse til Playa del Inglés år efter år - sandsynligvis på grund af den skønne sandstrand og det store udbud af restauranter og forlystelsesliv. Stranden er 5 km lang og flankeret af Maspalomaørkenens bølgende gyldne klitter, og følger du den fine strandpromenade, kan du spadsere helt til hyggelige San Agustin eller de trendy caféer i Meloneras. Udvalget af restauranter er enormt - fra små tapasbarer og italienske spisesteder til eksklusive restauranter med fisk og skaldyr. Nattelivet i Playa del Inglés er lige så fremragende som restauranterne og byder på et utal af pubber, natklubber og barer, hvor lokalbefolkningen selv går i byen.

Sunprime Atlantic View – til en afslappende voksenferie

Rejser du uden børn, anbefaler vi Sunprime Atlantic View - vores første Sunprime-hotel og i dag en favorit hos mange gæster. Her kan du se frem til en voksenferie med gode vine, afslappede dage ved poolen og måske en eftermiddag i hotellets spaafdeling, inden turen går videre mod Playa del Inglés' stemningsfulde byliv.

Børnevenlige hoteller

Skal børnene med på ferie til Playa del Inglés, bør du tage et kig på Servatur Waikiki, som ligger centralt i Playa del Inglés og tilbyder lejligheder til op til fem personer, et stort poolområde med små vandrutsjebaner samt mulighed for at tilkøbe All Inclusive. Her bor I i gåafstand til Yumbo, et af Playa del Inglés' velassorterede shoppingcentre.

Stort hoteludbud i Playa del Inglés

Spies tilbyder en række gode hoteller i Playa del Inglés, både med og uden All Inclusive. Buenos Aires er et af vores mest populære hoteller, og vi kan også tilbyde noget så usædvanligt som bungalower i byens centrum på hyggelige Los Arcos. Rejsemålets nok mest kendte lejlighedshotel hedder Playa del Sol, hvor der bl.a. spilles op til dans om aftenen. De fleste af vores hoteller har opvarmet pool og ligger tæt på det meste.
Tips og nyttig info
 • Kilometerlange sandstrande
 • Sunprime Hotel
 • God shopping
 • Restauranter og natteliv
 • Stort udvalg af hoteller
 • All Inclusive
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Playa del Inglés

Strand
I Playa del Inglés findes Gran Canarias mest populære strand, som er 5 km lang, omkring 100 meter bred og forholdsvis lavvandet. Der er både brusere og toiletter langs stranden, der i den nordlige ende er kantet af en strandpromenade med barer og restauranter. Fra den østlige ende strækker stranden sig ned mod Maspalomas' klitter, hvor der er en nudiststrand.
Mad, drikke og natteliv
Playa del Inglés byder på restauranter for enhver smag. Her er mange klassiske restauranter, hvor du kan få lidt af den spanske og kanariske kultur ind via smagsløgene, blandt andet gennem tapas, som næsten alle spanske restauranter serverer. Ud over landets eget køkken er her også mange restauranter med menuer fra alle verdenshjørner. Nordiske, asiatiske, græske og italienske restauranter udgør blot en lille del af udvalget i Playa del Inglés. Mange af restauranterne ligger i centrum eller ved byens shoppingcentre. Der ligger også en række restauranter langs den nordlige ende af strandpromenaden.
Playa del Inglés er et sandt festparadis og har uden sammenligning Gran Canarias bedste natteliv. Byen har et stort udbud af musikbarer, pubber og natklubber, hvoraf mange ligger i området omkring shoppingcentret Kasbah. Playa del Inglés' natteliv byder også på en livlig gayscene, primært i området omkring shoppingcentret Yumbo. Derudover bydes der også ofte på både shows, danseorkestre og levende musik.
Shopping
I Playa del Inglés kan du nemt få et par dage til at gå med at shoppe. Butikkerne er spredt over hele byen, men de fleste ligger i basarerne og shoppingkomplekserne, hvoraf det mest kendte er Yumbo, og det største er Cita. Af mere moderne og internationale shoppingcentre kan nævnes El Tablero og Bellavista. Mange butikker holder lukket under siestaen mellem kl. 13 og 16.30, men de større supermarkeder er åbne hele dagen.

Shopping uden for Playa del Inglés

Med lokalbus eller taxi kommer du nemt til shoppingcentret Atlantico, som ligger mellem Playa del Inglés og lufthavnen. Ellers kan det anbefales at tage til hovedstaden Las Palmas, der både byder må eksklusive butikker, små lokale forretninger og øens største shoppingcenter, Las Arenas.
Sport og træning
I Playa del Inglés kan du blandt andet spille tennis og dyrke vandsport. I Maspalomas findes også en 18-hullers golfbane.

Maspalomas Golf

Fin golfbane med 18 huller beliggende i nærheden af Playa del Inglés og blot et stenkast fra et naturreservat med klitter.

Meloneras Golf

Flot 18-hullers golfbane vest for Maspalomas fyrtårn cirka 10 km fra Playa del Inglés. Det er en sand naturoplevelse at spille på denne bane, som er omgivet af palmer og byder på smuk udsigt over havet. De sidste huller anses af mange for at være den bedste 9-hullers bane på hele Gran Canaria. Flere af hullerne er placeret direkte langs Atlanterhavet og sætter dygtighed og koncentrationsevne på prøve med spil på tværs af kløfter og dybe dale. Meloneras Golf er designet af banearkitekten Ron Kirby og passer til alle slags golfspillere - fra halvgode til virkelig dygtige.

Du kan finde mere information om Gran Canarias golfbaner og bestilling af starttider her.
Aktiviteter og seværdigheder
Playa del Inglés byder på gode aktivitetsmuligheder, hvis man trænger til afveksling fra stranden eller poolen. Du kan for eksempel leje en cykel, spille minigolf, tage på fisketur eller spadsere langs stranden til Maspalomas-klitterne. Naturreservatet Natural Especial de Las Dunas de Maspalomas er et enormt område med sandklitter, en palmelund og en lagune, hvor mange fugle yngler. Meget af vegetationen og enkelte fuglearter i området er fredet.

Karnevallet i Playa del Inglés

Under karnevallet er der livligt i gaderne, især ved hotellerne langs Avenida de Tirajana i Playa del Inglés. Nogle gader bliver indimellem spærret af, og der spilles som regel musik til langt ud på natten. Der afholdes desuden en årlig Pridefestival i Maspalomas/Playa del Inglés samt Maspalomas Winter Pride, der normalt finder sted i november.
Fra Playa del Inglés kommer du nemt til andre af øens seværdigheder.

Templo Ecumenico El Salvador

En kirke med spændende arkitektur. Visse aftener arrangeres der forskellige slags koncerter.
Udflugter
Skål for Gran Canaria!
Skål for Gran Canaria!
Velkommen til en eftermiddag i madens og drikkens tegn. Prøvesmagning af vin og lokale snacks indgår.
Læs mere om udflugten
Katamaranen Afrikat 69
Katamaranen Afrikat 69
En skøn dag på havet med katamaranen Afrikat 69. Gratis drikkevarer hele dagen og en let frokosttallerken indgår.
Læs mere om udflugten
Et kontinent i miniatureformat
Et kontinent i miniatureformat
På denne populære heldagsudflugt gennem Gran Canarias smukke landskab, får du en dag fyldt med naturoplevelser. Frokost med drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Idylliske Mogán
Idylliske Mogán
Halvdagsudflugt til Puerto de Mogán, også kendt som Gran Canarias Venedig. Vi kommer dertil på byens markedsdag, så der er gode muligheder for at gøre et fund. Frokost med drikkevarer indgår i vinterhalvåret.
Læs mere om udflugten
Multiacuatic
Multiacuatic
At se delfiner og hvaler i deres rette element er en helt unik oplevelse og med katamaranen Multiacuatic får vi den mulighed. Én drikkevare indgår.
Læs mere om udflugten
Bjergvandring til Santa Lucia
Bjergvandring til Santa Lucia
Denne vandretur til bjergbyen Santa Lucia byder på en følelse af frihed og er en mulighed for at opleve et Gran Canaria, man ellers ikke ser. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres fra midten af oktober til slutningen af juni.
Læs mere om udflugten
Bjergvandring Camino de la Plata
Bjergvandring Camino de la Plata
En følelse af frihed og en mulighed for at opleve et Gran Canaria, man ellers ikke ser. Tag med på en vandring langs Camino de la Plata - 'Sølvruten - der har rødder tilbage til guanchaernes tid. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten arrangeres fra midten af oktober til slutningen af juni.
Læs mere om udflugten
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Tag med på en heldagsudflugt til provinshovedstaden Las Palmas, der byder på både kultur, historiske seværdigheder, god shopping og et hyggeligt caféliv.
Læs mere om udflugten
Eftermiddagssejlads med Afrikat 69
Eftermiddagssejlads med Afrikat 69
En skøn eftermiddag på havet ombord på en fin katamaran. Gratis drikkevarer under hele sejlturen og et let måltid indgår. Udflugten arrangeres i sommerhalvåret, og den sidste dag er 28/10 2022.
Læs mere om udflugten
Perchel Beach Club
Perchel Beach Club
I Perchel Beach Club kan du nyde en skøn dag med udsigt over havet, dyp i den opvarmede infinitypool og velsmagende mad og drikke i områdets restauranter og barer.
Læs mere om udflugten
Vulkantur
Vulkantur
Nyd solnedgangen fra det højeste område på Gran Canaria. På denne udflugt vil du opleve, at øen er så meget mere end sol og badeferie. Glæd dig til at se enestående raviner, vulkankratere, store stenformationer og grønne skovområder.
Læs mere om udflugten
Canyoning i Gran Canarias regnskov
Canyoning i Gran Canarias regnskov
Denne udflugt er en unik ferieoplevelse med spænding, sjov og naturoplevelser. Canyoning er en herlig eventyrsport, som er velegnet til både grupper og familier.
Læs mere om udflugten
Gran Canarias regnskov
Gran Canarias regnskov
På denne udflugt oplever du de grønneste dele af Gran Canaria, den urgamle Bosque de Doramas, nyder forfriskende dukkerter i naturlige bassiner og vandfald, lærer om områdets dyr og planter, og får smagsprøver på lokale produkter.
Læs mere om udflugten
The Red Canyon
The Red Canyon
Nyd det sydlige Gran Canarias bjergrige landskaber, besøg gamle ruiner, lad dig betage af fantastiske udsigter og smag lokale produkter - oplev det bedste af Gran Canarias natur og historie.
Læs mere om udflugten
Via Ferrata
Via Ferrata
Glæd dig til en spændende og adrenalinfyldt naturoplevelse med klatring og vandring i fantastiske omgivelser.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Gran Canaria på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
I Playa del Inglés findes gode transportmuligheder, og du kan komme til de fleste andre store feriebyer på øen med bus, taxi eller lejebil.

Minitog

I Playa del Inglés kører et minitog gennem byen. Ud over at være et sikkert hit hos de mindste, er minitoget en god måde at komme hurtigt frem langs korte strækninger.

Bus

Der findes flere busstoppesteder i forbindelse med shoppingcentrene Yumbo, Kasbah og Cita.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karneval er en stor folkefest på Gran Canaria. Under karnevallet er der livligt i gaderne, især ved hotellerne langs Avenida de Tirajana i Playa del Inglés. Nogle gader bliver indimellem spærret af, og der spilles som regel musik til langt ud på natten. Der afholdes desuden en årlig Pridefestival i Maspalomas/Playa del Inglés samt Maspalomas Winter Pride, der normalt finder sted i november. Forholdene er stort set de samme som under karnevallet.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

Øvrigt

Byggeri pågår i visse dele af Playa del Inglés, og fremkommeligheden kan derfor nogle steder være begrænset. Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
21°16°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
21°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • marts
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
22°17°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • maj
23°18°
9
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juni
24°19°
10
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juli
25°21°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • august
26°22°
10
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
26°22°
8
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
26°21°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
24°18°
5
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • december
22°17°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Playa del Inglés året rundt.

Du kan desuden rejse til Playa del Inglés året rundt med rutefly.

Flyet lander i Gando Lufthavn uden for Las Palmas.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Playa del Inglés. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Las Palmas Lufthavn til dit hotel er fra cirka 45 minutter til 2 timer (ca. 31 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Easy Travel

Bor du på Sunprime Atlantic View og flyver med Sunclass Airlines, indgår Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe 10 kg ekstra bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Find din rejse til Playa del Inglés
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.