Alcudia

Vi vil gøre en forskel med vores rejser

Vores arbejde for mere bæredygtighed

Vi ved, at vores gæster har høje forventninger til os og det produkt, vi leverer, og vi ser det som vores ansvar at fremme bæredygtig turisme, hvor vi bidrager til en positiv økonomisk og social udvikling samtidig med, at vi begrænser vores miljøpåvirkning både herhjemme og i udlandet.

Aktuelt

ESG-rapport 2023

22. februar 2024
Nordic Leisure Travel Groups/Spies’ årlige ESG-rapport er blevet offentliggjort. I rapporten kan du læse om de resultater, vi opnåede i 2023, og om vores plan for ESG-arbejdet i de kommende år.
Du finder hele rapporten her.

Foto: Brendon Morris

Vi mener, at vilde dyr skal opleves i deres naturlige habitat!

7. november 2023
I 2022 vedtog vi en ny dyrevelfærdspolitik med særligt fokus på at undgå udnyttelse af vilde dyr i fangenskab. Vi underskrev også en samarbejdsaftale med World Animal Protection.

Som en del af aftalen forpligter vi os til kun at guide vores gæster mod dyrevenlige udflugter, der følger World Animal Protections retningslinjer og lever op til vores egen dyrevelfærdspolitik.

Wildlife Heritage Areas er et nyt projekt udviklet af World Animal Protection og World Cetacean Alliance. Det består af områder, hvor man med god samvittighed kan opleve vilde dyr i deres naturlige omgivelser.

Det hjælper os som rejsearrangør med at kunne identificere og tilbyde vores gæster nogle oplevelser, der både fremmer forholdene for dyr og bevarelsen af dyrearter. Når du rejser med Spies, kan du opleve vilde dyr og samtidig være sikker på, at det er en dyrevenlig oplevelse.

Læs mere her

Reduktion af madspild

19. april 2023
Reduktion af madspild på vores egne hoteller er en vigtig del af vores ESG-strategi.

Fra den 10. april vil Sunprime Waterfront på Mallorca tilbyde "overraskelsesposer" i appen Too Good To Go. Poserne består af frokost eller aftensmad, der ellers ville gå til spilde. Et vigtigt skridt i vores kontinuerlige arbejde med at undgå madspild.

Spies’ flyselskab Sunclass Airlines skruer endnu mere op for syntetisk brændstof i nyt partnerskab

6. februar 2023
Sunclass Airlines, der flyver 90 procent af Spies’ gæster, har indgået et partnerskab med det norske selskab Nordic Electrofuel. Sammen vil de to parter fremme udviklingen af syntetisk flybrændstof (e-fuel). Sunclass Airlines vil efter planen aftage e-brændstoffet, der skal produceres ved brug af vedvarende energi, vand og CO2, så snart det er på markedet i 2025.

Læs mere om partnerskabet her

Vores klima- og miljøarbejde

Hvis dagens rejsemål også skal findes for kommende generationer, er vi nødt til at gøre vores til at styrke turismens positive effekter og samtidig mindske negativ miljøpåvirkning i alle dele af vores virksomhed.

Socialt ansvar

1 ud af 10 job i verden er i dag inden for turismesektoren, og det er vigtigt, at turismen fortsat kan blomstre på en ansvarlig måde i respekt for menneskerettigheder og de lokalsamfund, som vi tilbyder rejser til.

Mere om Spies