Mor og datter i vandet

Kundetilfredshed

Kvalitet har altid været et nøgleord hos Spies. Et ord, som vi vil forbindes med, og som altid skal gennemsyre vores organisation og vores måde at arbejde på. Høj kvalitet giver tilfredse kunder, og tilfredse kunder vender tilbage.

Størstedelen af vores gæster er tilfredse, og i øjeblikket er der under 2% af vores gæster, som vælger at reklamere over sin rejse efter hjemkomst.

Samtidig er det en selvfølge for os at rette op på de fejl, som laves, løse de problemer, der opstår, og opfange de synspunkter, som vi får fra vores kunder. Vi ser det som en værdifuld feedback, da vi konstant arbejder på at udvikle os og blive endnu bedre.

Hvad kan du som kunde gøre for at kvalitetssikre din ferie?

  • Læs om din rejse inden afrejse, så du har de rette forventninger under din rejse. Utilfredshed handler i mange tilfælde om fejlagtige forventninger. Sæt dig derfor ind i, hvad der gælder for netop din rejse – f.eks. om der findes aircondition, og hvad der indgår i All Inclusive på dit hotel.

  • Fortæl os om dine klagepunkter, når du er på rejsemålet. Vores mål er, at alle problemer skal løses så hurtigt som muligt. Det er derfor vigtigt, at du kontakter vores personale på rejsemålet, hvis du ikke er tilfreds med din rejse – f.eks. hvis din aircondition ikke køler tilstrækkeligt. Venter du, til du er kommet hjem, er der ikke meget, som vi kan gøre for at din ferie skal blive de bedste uger på året.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Konstante forbedringer

Som et led i vores kvalitetsarbejde vil vi gerne være så gennemsigtige som muligt i forhold til, hvad vores kunder mener om os og om vores produkter. Derfor viser vi bl.a. ”Gæsternes bedømmelse” på vores hotelsider på Spies.dk

De største og mest omfattende kvalitetsundersøgelser står vi selv for. Efter hjemrejsen har gæsterne mulighed for at udfylde et spørgeskema med detaljerede spørgsmål om, hvordan ferien har været. Størstedelen af vores rejsende svarer på det spørgeskema, som vi sender efter hjemkomsten, og det er vi meget taknemmelige for.

Spørgeskemaet er det vigtigste værktøj, som vi har til at følge op på vores kvalitetsarbejde. Ud fra svarene kan vi f.eks. afgøre, hvilke hoteller og rejsemål vi skal satse på eller fjerne, om vi er nødt til at forbedre vores service på nogle af rejsemålene eller måske indsætte en ekstra transferbus.

Spørgsmål og svar om Spies' spørgeskema

Her følger nogle eksempler på, hvad svarene har resulteret i gennem årene:

Sunwing Makrigialos
Sunwing

Sunwing Family Resorts

I 70'erne åbnede det første Sunwing Family Resort, og konceptet er siden blevet udviklet i takt med tiden og ikke mindst ved hjælp fra alle vores gæster, som giver os synspunkter og forslag til forbedringer.

Flymad

Forbedret mad ombord

For et par år siden begyndte Sunclass Airlines at få bedømmelser for maden maden ombord. Der blev iværksat en undersøgelse, og et par måneder senere kom nye måltider med større portioner fra udvalgte kvalitetsleverandører. I dag får Sunclass Airlines den højeste bedømmelse af flymad blandt alle charterflyselskaber i Danmark.

Spies på mobilen

Spies på mobilen

I vores rejseapp har vi samlet alt, hvad vores gæster har brug for både før og under ferien. Spies'appen findes til iPhone og Android.

Ferie ved poolen

Direkte pooladgang

Mange af vores gæster, som har boet på de skønne hoteller med direkte pooladgang fra værelset, har fortalt os, hvor meget de værdsatte denne type lejligheder. Det har vi lyttet til og Swim out, som vi kalder det, findes nu på flere udvalgte hoteller.

Mere om Spies