Ophavsret

Spies tager forbehold for fejl og mangler på dette website. Spies er ikke ansvarlig for indholdet på andre websteder, som Spies linker til eller informerer om.

For tjenester, hvor brugeren har mulighed for at kommunikere og gøre materiale tilgængeligt på Internet gælder at hver bruger er fuldt ud ansvarlig for det materiale, som kommunikeres eller gøres tilgængeligt.

Spies retter sig mod det danske marked. Alt materiale på Spies.dk skal vurderes ud fra dansk lovgivning. Brugere uden for Danmark er selv ansvarlige for at anvendelsen er forenelig med lokale love og regler.

I det omfang intet andet er foreskrevet i tvingende lov er Spies ikke ansvarlig for nogen direkte eller indirekte skader/tab som kan forekomme i forbindelse med anvendelsen af Spies eller websteder, som Spies linker til eller informere om, eller som kan opstå ved eventuelle driftsforstyrrelser.

Besøgende som opdager anstødeligt eller krænkende materiale på Spies kan anmelde det til info@spies.dk

Copyright © Alt materiale på Spies's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Al kopiering er derfor forbudt. Er du i tvivl om hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på presse@spies.dk

Mere om Spies