Svømmefødder ved vandkanten, klar til sommerferie 2024

Oplev mere af verden

Rejs til sommer

Sommerferie 2024

Bestil din sommerferie og vær sikker på, at ferien bliver præcis, som du gerne vil have den!

Hvad der er den perfekte sommerferie, er forskelligt fra sommerferiegæst til sommerferiegæst. For nogen betyder det en rejse sydpå til sol, strand og skøn varme. For andre er den ultimative sommerferie en storbyferie til en hovedstad.

Sommerrejser til hele verden

Hos Spies finder du sommerens rejser til stort set hele verden. Fra Asien til Sydamerika. Uanset om du vil på charterrejse til klassike Mallorca, opleve noget nyt på en græsk perle eller om du vil på sommerferie til overvældende New York eller Tokyo.

Uanset hvad du foretrækker, finder du et bredt udvalg af sommerrejser hos os. Vi tilbyder naturligvis sommerferie med All Inclusive, billige afbudsrejser, skønne hoteller med direkte adgang til poolen og meget andet. Når du rejser med os, har du friheden til at rejse, som du vil. Én ting vil dog altid være den samme: vores service! Vi er her til at hjælpe dig med at finde den perfekte sommerferie.

Hoteller til din sommerferie

Vi har masser af gode tips til din sommerferie! Rejser du alene, finder du mange god sommertilbud her. For gæster uden børn anbefaler vi en rejse i sommerferien til vores Sunprime hoteller. Er det derimod familien, der skal på ferie til sommer, er det altid populært med en rejse til Lollo og Bernie på et Sunwing hotel.

Vores bedste tilbud på sommerferie 2024 netop nu

Hvor skal man rejse hen i sommerferien?

Inspiration til sommerferien

Her får du vores egne anbefalinger og tips til din sommerferie 2024.

Valldemossa på Mallorca

Den store guide til Mallorca

Når du rejser med Spies til Mallorca, kan du vælge mellem næsten 20 rejsemål på hele øen. Mallorca byder på noget for enhver samg. Vi har lavet den store guide til Mallorca, så du kan finde det rejsemål, der passer dig og din sommerferie.

Ted Grönberg

Teds bedste Cypern-tips

Efter 13 somre på Cypern er vores Spies-medarbejder, Ted, en sand ekspert på øen. Dræmmer du om en sommerferie på Cypern? Læs Teds bedste tips her!

Alonissos

Grækenland - hvilken ø passer dig?

Grækenland er fuld af både store og små øer, som passer til alle ønsker. For at gøre det nemmere for dig at finde den perfekte ø til din sommerrejse, har vi samlet en guide til de små græske øer.

Hvilken sommerferie drømmer du om?

Få sved på panden med en træningsrejse, oplev en ny storby eller nyd ferien med luksus på havet. Vi har den sommerferie du drømmer om.

Træningsferie til sommer

Træningsrejser til sommer

Få pulsen op i sommerferien. Vi tilbyder et bredt udbud af træningsrejser - fra yoga til cykling.

Træningsrejser for alle.

Weekendtur i sommerferien

Storbyferie til sommer

Nyd sommerferien i en storby med strand. Med rejser til mere end 60 storbyer, er det ikke svært at finde din storbyfavorit.

Weekendrejser til over 60 storbyer.

På krydstogt til sommer

Krydstogter

Er du sulten efter oplevelser i sommerferien? Med et krydstogt besøger du flere rejsemål på samme rejse.

Oplev flere rejsemål på samme rejse!

Familie sidder og drikker kaffe og juice

Sommerferie med All Inclusive

Bestil All Inclusive og gør ferien lidt lettere. Når du bestiller en rejse med All Inclusive ved du, hvor meget jeres sommerferie kommer til at koste, da næsten alt indgår! Desuden slipper I for at lede efter en restaurant, som passer alle, når sulten melder sig.

Nemmere sommerferie med All Inclusive.

Familie sidder og drikker kaffe og juice

Billig rejse i sommerferien

Et sparsomt feriebudget behøver ikke at sætte en stopper for sommerferiedrømmene. Vi har mange billige rejser til sommer, og kan du rejse udenfor højsæsonen, er der meget at spare på vores mest populære rejsemål og hoteller.

Et lavt budget skal ikke stoppe feriedrømmene - find en billig sommerferie.

Hvornår vil du rejse på sommerferie?

Hvor rejser du fra?

Alle rejsemål

Kuffert

Pak til sommerferien

Har du svært ved at pakke til rejsen? Vi har samlet vores bedste tips til dig, der skal rejse med eller uden indtjekket bagage.