Rejsemål for din Sommerferie 2020

Hvornår vil du rejse?

Find en sommerferie, der passer dig!

Bestil din sommerferie og vær sikker på, at ferien bliver præcis, som du gerne vil have den! Læs mere Hvad der er den perfekte sommerferie, er forskelligt fra sommerferiegæst til sommerferiegæst. For nogen betyder det en rejse sydpå til sol, strand og skøn varme. For andre er den ultimative sommerferie en storbyferie til en hovedstad.
 
Hos Spies finder du sommerens rejser til stort set hele verden. Fra Asien til Sydamerika. Uanset om du vil på charterrejse til klassike Mallorca, opleve noget nyt på en græsk perle, udforske spændende Albanien eller om du vil på sommerferie til overvældende New York eller Tokyo.
 
Uanset hvad du foretrækker, finder du et bredt udvalg af sommerrejser hos os. Vi tilbyder naturligvis sommerferie med All Inclusive, billige afbudsrejser, skønne hoteller med direkte adgang til poolen og meget andet. Når du rejser med os, har du friheden til at rejse, som du vil. Én ting vil dog altid være den samme: vores service! Vi er her til at hjælpe dig med at finde den perfekte sommerferie.
 
Vi har masser af gode tips til din sommerferie! Rejser du alene, finder du mange god sommertilbud her. For gæster uden børn anbefaler vi en rejse i sommerferien til vores Sunprime hoteller. Er det derimod familien, der skal på ferie til sommer, er det altid populært med en rejse til Lollo og Bernie på et Sunwing hotel.
Skjul