Rejser fra Aarhus

Flyv direkte fra Aarhus til sol og varme på nogle af vores mest populære rejsemål.
Der er mange fordele ved at rejse direkte fra Aarhus - rejsetiden er kortere og du slipper for irriterende og langvarige mellemlandinger. Bestil en pakkerejse med fly og hotel fra Aarhus med Spies, og glæd dig til ferie under sydens sol.

Charterrejser fra Aarhus

Forestil dig friheden ved at begynde din næste drømmeferie direkte fra Aarhus. Med afrejse fra en lufthavn tæt på dig, er det nemt at slippe hverdagens stress og jag for at dykke ned i en verden af afslapning og eventyr. Charterrejser fra Aarhus betyder mindre tid på transport og mere tid til at nyde dit rejsemål. Få alle fordelene ved at tage på charterferie fra Aarhus og oplev verden uden de ekstra besværligheder.

Spies er bedste charterarrangør 2023

For andet år i træk er Spies kåret som Danmarks bedste charterarrangør ved Danish Travel Awards 2023. Det er jer, vores gæster, der har stemt på os. Tak!

Rejs til Costa del Sol fra Aarhus

Marbella, Costa del Sol

Costa del Sol

Rejs med Spies fra Aarhus til Costa del Sol. Et dejligt klima og skøn strand lokker besøgende i tusindvis til Costa del Sol hvert år. Her er dog også mange kulturelle og historiske seværdigheder, man bør opleve. Rejs med Spies fra Aarhus til Costa del Sol.

Hoteller for alle

Når du rejser direkte fra AarhusLufthavn, kan du vælge mellem nogle af vores mest populære hoteller til din ferie.

Endnu flere rejsemål

Er der en rejse fra Aarhus, du savner? Har du mulighed for at flyve fra Billund Lufthavn eller Kastrup Lufthavn i København, er der endnu flere afgange og rejsemål at vælge imellem.