Se hoteller (54)

Rejser til Prag

På en rejse til Prag får man alt, man kan ønske sig af en europæisk storby: billig shopping, masser af pubber og restauranter og et rigt kulturliv.
Det fleste af Spies' hoteller ligger centralt i den tjekkiske hovedstad, tæt på den gamle bydel, Karlsbroen og Wenzelspladsen i den inderste bymidte. Dette område byder på mange hyggelige restauranter, caféer og ølhaver, hvor både mad og drikke er billigt og af god kvalitet. Metro- og sporvognsnettet er velfungerende i Prag, så selv om du vælger at bo i lidt roligere omgivelser uden for centrum, kommer du nemt og hurtigt ind til de centrale dele af byen med offentlig transport.

Mad og drikke

Den Gyldne Stad har en restaurant på hvert andet gadehjørne, og priserne er lave, så du kan sagtens få en treretters menu uden at brænde hele feriebudgettet af på én gang. I Prag kan du få mad fra alle verdenshjørner, men husk også at smage Tjekkiets egen gastronomi med solide, velsmagende kødretter, kraftfulde gryderetter og forskellige friterede retter - selvfølgelig akkompagneret af en kold tjekkisk øl. Tjekkisk øl er berømt langt uden for landets grænser; Staropramen, Pilsner Urquell og Gambrinus er blot nogle af de mest kendte mærker, som sikkert også har bidraget til, at tjekkerne har verdensrekord i øldrikning pr. indbygger. Meld dig gerne til en madvandring i Prag, så får du hurtigt et overblik over, hvad byen har at byde på.

Prags forlystelsesliv

Du får rig lejlighed for at smage det lokale øl på rejsen til Prag, for byen siges at have omkring 8.000 pubber. Du skal bare være opmærksom på, at udskænkningen foregår en smule anderledes her: Når dit ølkrus er tomt, stiller tjeneren automatisk et nyt frem til dig, indtil du selv siger stop! Efter en hyggelig aften på bar eller pub kan du gå videre ud i Prags sydende natteliv, som rummer et utal af jazzklubber, rockbarer og natklubber, hvoraf flere ligger i området omkring Wenzelspladsen og Karlsbroen.

Centralt beliggende hoteller i Prag

Bestiller du en rejse til Prag hos Spies, vælger du selv, om du vil være væk en uge, en weekend eller et par dage midt på ugen, og pakkerejseloven gælder, hvis du bestiller både fly og hotel hos os. I Prag tilbyder vi en bred palet af hoteller for enhver smag og i alle prisklasser. To af vores mest populære og prisvenlige hoteller er Hotel Ariston & Ariston Patio og Carlton, som begge ligger i den maleriske bydel Zizkov. Vil du bo i hjertet af den gamle bydel er Monastery Garden et godt valg, og søger du et lækkert og unikt hotel, bør du tage et kig på Iron Gate Hotel and Suites eller NH Collection Prague Carlo IV. Skal du rejse med børn, anbefaler vi lejlighedshotellet Mamaison Residence Belgicka, som ligger i gåafstand til mange af byens seværdigheder. Skal du derimod rejse uden børn, vil vi i stedet foreslå Hotel Hoffmeister & Spa, som både ligger godt og har en charmerende og indbydende spaafdeling.
Tips og nyttig info
  • Centralt beliggende hoteller
  • Luksushoteller
  • Hoteller i forskellige prisklasser
  • Lokale restauranter
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Prag

Find din rejse til Prag

Vores egne anbefalinger til Prag

Hvor mange dage skal man bruge i Prag?

Vi anbefaler, at du bruger 3-4 dage i Prag. Det vil give dig tid til at se de største seværdigheder, nyde byens stemning og naturligvis smage på de lokale specialiteter.

Er der billigt i Prag?

En dansk turist vil få meget for pengene i Prag. Du kan sagtens spise en stor, lækker middag uden at sprænge feriebudgettet. Vil du shoppe i Prag, er priserne også lavere end i Danmark (undtagen på elektronik og mærketøj).

Hvornår er det billigst at rejse til Prag?

Som med så mange andre storbyer finder du de billigste rejser til Prag midt på ugen. Der er f.eks. penge at spare, hvis du kan tage afsted om tirsdagen frem for om fredagen, hvor mange gerne vil rejse.