Giv et gavekort

Ferie og solskin står højt på ønskelisten hos de fleste. Hvorfor ikke overraske med en rejse eller et rejsetilskud, som giver minder for livet? Spies’ gavekort passer også perfekt som julegave, studentergave eller bryllupsgave.

Bestil et plastgavekort med gaveomslag

Vi sender det til dig med PostNord (leveringstid er op til syv hverdage).
Efter modtagelsen sætter du penge ind på gavekortet via bankoverførsel.
Der kan ikke påføres navn eller tekst på et plastgavekort.

Bestil gavekort

Saldo på gavekort

Har du allerede et gavekort, og vil du gerne vide, hvor meget der står på det? Her kan du tjekke den aktuelle saldo.

> Tjek din saldo

Mere info om gavekort

Køb og betaling af gavekort
Vil du købe et gavekort, bestiller du det som privatperson eller for erhverv. Når vi har modtaget din bestilling, sender vi et plastkort uden værdi sammen med et gaveomslag og en betalingsvejledning. Du kan kun betale via bankoverførsel.

Du kan også hente gavekortet i Spies-butikken (Kay Fiskers Plads 9, 2300 København S) og derefter overføre penge til vores konto.

Minimumbeløbet er 200,- og maksimumbeløbet 25.000,-.

Gavekort kan kun påfyldes én gang.

Vi anbefaler, at du noterer gavekortsnummeret, da denne oplysning er nødvendig for at kunne identificere gavekortet, hvis det mistes eller misbruges.

Betaling med gavekort
Vil du benytte et gavekort som betalingsmiddel for en rejse, skal det altid ske senest to hverdage inden afrejse, og inden gavekortet udløber.

Gavekortet kan anvendes som betalingsmiddel i Spies-butikken i København eller på spies.dk. Du behøver ikke at bruge hele beløbet på én gang. Gavekortene kan ikke bruges som betalingsmiddel i vores fly eller på rejsemålene.

Plastgavekort og mailgavekort:
Et fysisk gavekort (plastkort) og mail-gavekort har et 16-cifret kortnummer og en 5-cifret sikkerhedskode, som skal angives ved betaling.

Sms-gavekort:
Når du skal betale din rejse med et sms-gavekort, angiver du telefonnummeret sammen med den 5-cifrede sikkerhedskode.

Er der mindre end 60 dage til afrejse, eller har du bestilt en fleksibel rejse med rutefly, skal rejsen betales med det samme. I disse tilfælde kan du ikke betale rejsen med gavekort på spies.dk af tekniske årsager. Du er derfor nødt til at betale rejsen med et betalingskort og derefter sende dit billetnummer samt gavekortets 16-cifrede kortnummer og den 5-cifrede sikkerhedskode til gavekort@spies.dk. Ved sms-gavekort sender du i stedet telefonnummeret sammen med den 5-cifrede sikkerhedskode. Så vil vi overføre værdien af gavekortet til rejsen og efterfølgende refundere beløbet til betalingskortet, som rejsen er blevet betalt med.

Gavekort i papirform:
Har du et gavekort på papir, kan det desværre ikke bruges som betalingsmiddel på spies.dk. Du betaler derfor rejsen med et almindeligt betalingskort og sender derefter det originale gavekort og rejsens bestillingsnummer til os pr. post til nedenstående adresse. Herefter vil vi overføre værdien af gavekortet til rejsen og efterfølgende refundere beløbet til betalingskortet, som rejsen er blevet betalt med. Det originale gavekort og bestillingsnummer sendes til:
Spies A/S
Kay Fiskers Plads 9
2300 København S
Att.: Økonomi

Hvis du har betalt en rejse med et gavekort og efterfølgende afbestiller rejsen, udsteder vi et nyt gavekort på returbeløbet.

Saldo på gavekort
Du kan kontrollere beløbet på gavekortet ved at lave en saldokontrol.

Gyldighed
Vores plast- sms- og mailgavekort er gyldige i 3 år. Du kan kontrollere gyldigheden på gavekortet ved at lave en saldokontrol, hvor også gyldigheden vil fremgå.

Gavekort i papirform er gyldige i 5 år.
Gyldigheden på gavekort kan ikke forlænges.

Bortkomne gavekort og misbrug
Hvis du mister dit gavekort eller bliver opmærksom på uberettiget tilegnelse eller anden uberettiget brug af gavekortet, skal du hurtigst muligt kontakte os: Spies A/S Kay Fiskers Plads 9 2300 København S Tlf.: 70 10 42 00 Mail: gavekort@spies.dk

Ved henvendelse skal du oplyse gavekortsnummeret samt kvittering for købet. Hvis du er kommet til at slette sms'en/mailen vedr. køb af et digitalt gavekort, kan vi sende den til samme modtager igen ved oplysning af gavekortsnummeret/telefonnummer og sikkerhedskoden.

Undgå svindel – køb gavekort hos autoriserede forhandlere
Vær forsigtig, hvis du køber et Spies-gavekort af andre end Spies eller en autoriseret forhandler. Det sker desværre, at gavekortet ikke retmæssigt tilhører sælgeren eller er delvist brugt. Lav derfor altid en saldokontrol og vær opmærksom på, hvornår gavekortet er udstedt. Hvis f.eks. gavekortet er udstedt kort forinden, kan der være tale om svindel.

Vi fraråder ethvert køb af sms/mail-gavekort fra andre end Spies eller en autoriseret forhandler.

Vilkår og betingelser
> Se salgs- og leveringsbetingelser for Spies' gavekort (PDF-fil)