Se hoteller (77)

Rejser til London

Alle har sine egne grunde til at rejse til London, og Spies har rejser for alle: Fra enkelt og billigt til eksklusivt og elegant.

London passer både til en forlænget weekend og en lille uge fyldt med oplevelser og shopping. Spies giver dig masser af forskellige hoteller at vælge imellem, hvad enten det skal være med eller uden pool, luksus eller budget, hotelværelse eller lejlighed. Med andre ord - der er noget for enhver smag.

Bo, hvor du vil - rejs, når du vil

Spies har både enkle og luksuriøse hoteller, som ligger spredt over hele London. Har du svært ved at vælge, hvor du vil bo, kan du starte med at bestemme dig for en bydel, f.eks. hotelkvarteret Bayswater, forlystelses- og shoppingområdet Marylebone eller eksklusive Mayfair ved Hyde Park. Når du har bestemt dig for, hvilket hotel du vil bo på, er det blot at finde ud af, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Og med hele rejsen i én pakke, skal du kun koncentrere dig om at slappe af og nyde ferien.

Børnevenlige hoteller i London

Hvis du skal rejse med børn, og foretrækker at bo i lejlighed, skal du kigge nærmere på vores Citadines-hoteller. Her behøver du ikke tænke på, at skulle have tøj på og gå ned i restauranten for at få morgenmad. Og bliver de små trætte efter en lang dag med oplevelser, er det nemt at tage tilbage og hvile et par timer, inden det er tid til en god middag.

Luksushoteller i London

Er det en weekend med luksus, du er på udkig efter, er der muligheder nok. Spies tilbyder klassiske hoteller som Athenaeum og The Ritz, hvor du rigtig kan forkæle dig selv ved at bestille deres berørmte afternoon tea. Du kan selvfølgelig også få mere moderne luksus på f.eks. Hilton Park Lane eller Park Tower Knightsbridge. Og eftersom de fleste af vores elegante hoteller ligger i enten Mayfair eller Knightsbridge, har du det meste inden for rækkevidde.

Formel 1 i London

I juli afholdes et af de mest ikoniske løb i Formel 1 - Englands Grand Prix på Silverstone. Hos Spies kan du bestille en rejse, hvor det hele indgår: fly, hotel, billet til både kvalifikationen om lørdagen og hovedløbet om søndagen samt transfer til og fra banen. Og du kan naturligvis forlænge dit ophold i London med et par dage både før og efter løbet, hvis du vil.

Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om London

Klima og vejr
 • januar
6°2°
1
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • februar
7°2°
2
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • marts
10°3°
3
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • april
13°5°
4
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • maj
17°8°
6
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • juni
20°11°
6
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • juli
22°13°
6
Soltimer pr. dag
20
Regnfri dage
 • august
21°13°
5
Soltimer pr. dag
19
Regnfri dage
 • september
19°11°
4
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • oktober
14°8°
3
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • november
10°5°
1
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • december
7°3°
1
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 2 timer fra København.

Afrejse

Du kan rejse til London hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde.
Med Spies kan du rejse til London året rundt med rutefly.
London har fire lufthavne: Heathrow, Gatwick, Stansted og London City Airport. Transport mellem lufthavnen og hotellet foregår på egen hånd og indgår ikke i rejsens pris. Lufthavnene har følgende forbindelser til centrum:

Heathrow, ca. 25 km vest for London
- Undergrundslinjen Piccadilly Line til det centrale London (Piccadilly Circus) kører cirka hvert 10. minut i dagtimerne, med en rejsetid på ca. 45 minutter, og er den billigste løsning. Trængsel kan forekomme i myldretiden.
- Heathrow Express, en toglinje der afgår hvert kvarter ind til Paddington Station, er det hurtigste alternativ med en rejsetid på blot 15 minutter.
- Busserne stopper ved mange centralt beliggende hoteller i London. Rejsetiden er på 55-75 minutter (Liverpool Station og Victoria Station).
- Taxa er til tider den mest bekvemme transportform, omend også den dyreste løsning og med en lang rejsetid i myldretiden.

Gatwick, ca. 45 km syd for London
- Gatwick Express til Victoria Station. Toget afgår hvert kvarter med en rejsetid på ca. 30 minutter.
- Tog til London Bridge eller St. Pancras afgår hvert kvarter med en rejsetid på ca. 45 minutter. Dette er den billigste løsning.
- Taxa er til tider den mest bekvemme transportform, omend også den dyreste løsning og med en lang rejsetid i myldretiden.

Stansted, ca. 50 km nord for London
- Stansted Express til Liverpool Station. Toget afgår hvert kvarter med en rejsetid på ca. 45 minutter.
- Busserne passerer mange centralt beliggende hoteller i London. Rejsetiden er på ca. 55-75 minutter (Liverpool Station og Victoria Station).
- Taxa er til tider den mest bekvemme transportform, omend også den dyreste løsning og med en lang rejsetid i myldretiden.

London City Airport, ca. 10 km øst for London
- DLR Line til Bank Underground Station afgår ca. hvert 8.-15. minut med en rejsetid på ca. 25 minutter.
- Taxa er til tider den mest bekvemme transportform, omend også den dyreste løsning og med en lang rejsetid i myldretiden.
Shopping
I London er der noget for enhver smag - specielt de som elsker at shoppe. Mange rejser til London udelukkende på grund af de gode shoppingmuligheder - og det er ikke svært at forstå hvorfor. Byen bugner af butikker og markeder. I Knightsbridge finder du eksempelvis de store varehuse, Harrods og Harvey Nichols. Hvis det er mærkevarer, du er på udkig efter, skal du lægge vejen forbi Old Bond Street og New Bond Street. Her kan du finde mærker som Armani, Burberry og Louis Vuitton.

I den store, centrale shoppinggade, Oxford Street, er der altid liv, og her kan der især godt være mange mennesker om lørdagen. Hamleys legetøjsbutik råder over 7 etager, og indeholder alt hvad børn kunne drømme om. Er du her i december måned, må du endelig ikke misse den hyggelige juleudsmykning, som pryder bygningen. Markeder er der også mange af, men det er markederne i Notting Hills og Camdens gader, som er de mest kendte.
Mad, drikke og natteliv
London har et stort udvalg af både restauranter og pubber. Her findes mad fra alle verdenshjørner.
Londons natteliv har uendelige muligheder. Hvorfor ikke se et teaterstykke, nyde en koncert eller musical, gå på bar eller pub eller måske dykke ned i Londons intense natteliv?
Aktiviteter og seværdigheder
I London er der et hav af aktiviteter, du kan give dig i kast med. Du kan eksempelvis besøge nogle af de mange seværdigheder og museer, gallerier og monumenter. Hvorfor ikke tage med på en historisk udflugt? Et godt tip er at tage ud og se en fodboldkamp. Det er en spændende oplevelse for alle - ikke kun for fodboldfans.
London kan bryste sig af mange spændende seværdigheder og historiske pladser. Blandt de mest populære kan nævnes Buckingham Palace, London Eye, Big Ben, Westminster Abbey, Piccadilly Circus og Hyde Park.
Sådan kommer du omkring
Der er mange forskellige måde at komme rundt i London på. Vælg den transportform som passer dig bedst. Hvis du vil gå på opdagelse til fods, kan du f.eks. besøge den fine gågade.

Lokalbusser

Den centrale del af London trafikeres af de ikoniske, røde busser, dobbeltdækkere og Red Arrows. Red Arrows er ekspresbusser, som ikke stopper ved lige så mange busstoppesteder, som de almindelige busser. De grønne busser trafikerer byens udkanter og forstæder.

Metro

Metroen er den nemmest og hurtigste måde at komme rundt i London på.

Billetter til lokalbusser og metro

Travel Cards gælder til både bus og metro, og kan købes på alle metrostationer. Du kan købe kortet i billetautomaten eller ved bemandede salgssteder. Husk at tage billetten med dig - den skal afleveres, ved den stadion du stadig af på.
Fakta

Vores service

Opholdet i London er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdet. Der kræves ikke visum. For nærmere information henviser vi til den britiske ambassade på telefon 35 44 52 00.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den britiske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Storbritannien.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Britiske pund (GBP). Kreditkort accepteres i stor udstrækning. Ved billeje er det normalt, at der tages en kopi af kreditkortet som depositum.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er nødvendig.

Sprog

Engelsk.

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.

Vigtigt om indrejse til Storbritannien

Storbritannien indgår ikke i Schengen-samarbejdet, så det er vigtigt, at du medbringer gyldigt pas.

Rejsende under 18 år

I Storbritannien må hotellerne ikke tage imod mindreårige uden en skriftlig samtykkeerklæring fra forældre eller værge.

Hvis du rejser med børn under 18 år og ikke er værge - eksempelvis bedsteforælder, søskende, moster, ven eller på anden måde ikke har en åbenlys relation til barnet (forskellige efternavne eller lign.) - kan du risikere at få spørgsmål ved ind- eller udrejse. Husk altid at medbringe relevante oplysninger og dokumenter, som beviser din relation til barnet, hvis I ikke har samme efternavn, samt en skriftlig tilladelse fra barnets forælder.
Læs også 'Vigtigt at vide' og Spies' rejsebetingelser.
Vær opmærksom på, at de fleste hoteller kræver aftryk af kreditkort som depositum ved check-in.
Læs også Vigtigt at vide og Spies' rejsevilkår. Vi forbeholder os ret til ændringer i program, udflugter, priser etc.
Tilbud til London
Ambassadors Hotel
Ambassadors Hotel
London, Storbritannien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 3 dage, 2 nætter på hotel
 • Afrejse 3 maj 2021 fra København
Fly og 2 nætter på hotel
3 maj 2021 fra København
Citadines Holborn-Covent Garden
 • Børnevenligt
Citadines Holborn-Covent Garden
London, Storbritannien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 3 dage, 2 nætter på hotel
 • Afrejse 3 maj 2021 fra København
Fly og 2 nætter på hotel
3 maj 2021 fra København
Copthorne Tara
Copthorne Tara
London, Storbritannien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 3 dage, 2 nætter på hotel
 • Inkl. morgenmad
 • Afrejse 3 maj 2021 fra København
Morgenmad
Fly og 2 nætter på hotel
3 maj 2021 fra København

INSPIRATION

Find din rejse til London