Se hoteller (75)

Rejser til London

Alle har sine egne grunde til at rejse til London, og Spies har rejser for alle: Fra enkelt og billigt til eksklusivt og elegant.
London passer både til en forlænget weekend og en lille uge fyldt med oplevelser og shopping. Spies giver dig masser af forskellige hoteller at vælge imellem, hvad enten det skal være med eller uden pool, luksus eller budget, hotelværelse eller lejlighed. Med andre ord - der er noget for enhver smag.

Bo, hvor du vil - rejs, når du vil

Spies har både enkle og luksuriøse hoteller, som ligger spredt over hele London. Har du svært ved at vælge, hvor du vil bo, kan du starte med at bestemme dig for en bydel, f.eks. hotelkvarteret Bayswater, forlystelses- og shoppingområdet Marylebone eller eksklusive Mayfair ved Hyde Park. Når du har bestemt dig for, hvilket hotel du vil bo på, er det blot at finde ud af, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Og med hele rejsen i én pakke, skal du kun koncentrere dig om at slappe af og nyde ferien.

Børnevenlige hoteller i London

Hvis du skal rejse med børn, og foretrækker at bo i lejlighed, skal du kigge nærmere på vores Citadines-hoteller. Her behøver du ikke tænke på, at skulle have tøj på og gå ned i restauranten for at få morgenmad. Og bliver de små trætte efter en lang dag med oplevelser, er det nemt at tage tilbage og hvile et par timer, inden det er tid til en god middag.

Luksushoteller i London

Er det luksus, du er på udkig efter, er der muligheder nok. Spies tilbyder klassiske hoteller som Flemings Mayfair og Athenaeum samt The Ritz, hvor du også har mulighed for at nyde deres berømte afternoon tea. Du kan også få mere moderne luksus på for eksempe Hilton Park Lane og ME London.
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om London

Klima og vejr
 • januar
6°2°
1
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • februar
7°2°
2
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • marts
10°3°
3
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • april
13°5°
4
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • maj
17°8°
6
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • juni
20°11°
6
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • juli
22°13°
6
Soltimer pr. dag
20
Regnfri dage
 • august
21°13°
5
Soltimer pr. dag
19
Regnfri dage
 • september
19°11°
4
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • oktober
14°8°
3
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • november
10°5°
1
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • december
7°3°
1
Soltimer pr. dag
16
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 2 timer fra København.

Afrejse

Du kan rejse til London hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde.
London har fire lufthavne: Heathrow, Gatwick, Stansted og London City Airport. Transport mellem lufthavnen og hotellet foregår på egen hånd og indgår ikke i rejsens pris. Lufthavnene har følgende forbindelser til centrum:

Heathrow, ca. 25 km vest for London
- Undergrundslinjen Piccadilly Line til det centrale London (Piccadilly Circus) kører cirka hvert 10. minut i dagtimerne, med en rejsetid på ca. 45 minutter, og er den billigste løsning. Trængsel kan forekomme i myldretiden.
- Heathrow Express, en toglinje der afgår hvert kvarter ind til Paddington Station, er det hurtigste alternativ med en rejsetid på blot 15 minutter.
- Busserne stopper ved mange centralt beliggende hoteller i London. Rejsetiden er på 55-75 minutter (Liverpool Station og Victoria Station).
- Taxa er til tider den mest bekvemme transportform, omend også den dyreste løsning og med en lang rejsetid i myldretiden.

Gatwick, ca. 45 km syd for London
- Gatwick Express til Victoria Station. Toget afgår hvert kvarter med en rejsetid på ca. 30 minutter.
- Tog til London Bridge eller St. Pancras afgår hvert kvarter med en rejsetid på ca. 45 minutter. Dette er den billigste løsning.
- Taxa er til tider den mest bekvemme transportform, omend også den dyreste løsning og med en lang rejsetid i myldretiden.

Stansted, ca. 50 km nord for London
- Stansted Express til Liverpool Station. Toget afgår hvert kvarter med en rejsetid på ca. 45 minutter.
- Busserne passerer mange centralt beliggende hoteller i London. Rejsetiden er på ca. 55-75 minutter (Liverpool Station og Victoria Station).
- Taxa er til tider den mest bekvemme transportform, omend også den dyreste løsning og med en lang rejsetid i myldretiden.

London City Airport, ca. 10 km øst for London
- DLR Line til Bank Underground Station afgår ca. hvert 8.-15. minut med en rejsetid på ca. 25 minutter.
- Taxa er til tider den mest bekvemme transportform, omend også den dyreste løsning og med en lang rejsetid i myldretiden.
Shopping
I London er der forretninger for enhver smag. Mange rejser hertil udelukkende for at shoppe, og det er helt forståeligt hvorfor; byen har et enormt shoppingudbud med alt fra luksusbutikker over stormagasiner til markeder.

Stormagasiner og shoppingcentre

London byder på flere stormagasiner, deriblandt luksuriøse Harvey Nichols og Harrods i Knightsbridge. Kunne du tænke dig mange butikker samlet under ét tag, kan du tage til shoppingcentret Westfield London, der har et kæmpe udvalg af alt fra mærkevareforretninger til unikke butikker.

Oxford Street, Regent Street og King's Road

Londons nok mest berømte shoppinggade er Oxford Street, der altid myldrer af mennesker og byder på såvel butikker som stormagasiner. Legetøjsbutikken Hamleys ligger på nærliggende Regent Street og råder over syv etager med alt, hvad hjertet kan begære af legetøj og tøjdyr. Er du i London i december, bør du ikke gå glip af den spektakulære vinduesudsmykning.

King's Road er en anden af Londons shoppinggader med både pop op-butikker, trendy indretnings- og tøjkæder og stormagasinet Peter Jones på fashionable Sloane Square.

Old Bond Street, New Bond Street og Carnaby Street

Vil du købe kendte mærkevarer, er eksklusive Bond Street stedet at tage hen. Her ligger luksusbutikker som Armani, Burberry og Louis Vuitton som perler på en snor.

Carnaby Street er kendt for sine mode- og indretningsbutikker med både lokalt og internationalt design. I gaden ligger også smykkeforretninger, specialbutikker og skønhedssaloner.

Markeder

Gademarkederne i Notting Hill og Camden er et must at besøge, hvis du er ude efter specialbutikker og marskandiserfund.
Mad, drikke og natteliv
London har et kæmpe udvalg af restauranter, pubber og cafeer med alt fra trendy, raffineret kogekunst til mere traditionel husmandskost. London byder også på mange restauranter ejet af kendte kokke og tv-personligheder - perfekt, hvis du vil kombinere lækker mad med lidt kendisstøv. Du kan også deltage i en madvandring og på den måde få et andet indblik i Londons kulinariske udbud med alt fra de klassiske fish & chips over unikke oste til lokal øl og cider.

Michelin-restauranter

London byder på en lang række restauranter, der har fået tildelt en eller flere Michelin-stjerner. Nogle ligger centralt, deriblandt trestjernede Alain Ducasse at The Dorchester i Mayfair og Restaurant Gordon Ramsay i Chelsea, andre ligger lidt længere væk fra centrum.

Indisk mad

Der bor over en halv million indere i London, så det er ikke så sært, at byen byder på nogle af verdens bedste indiske restauranter uden for Indien.

Britiske pubber

I London er der ikke langt mellem de traditionelle britiske pubber med finurlige navne, blomstret interiør og et stort udvalg af fadøl og cider på hane. Der ligger en pub på næsten hvert eneste gadehjørne, og mange har rødder langt tilbage i tiden.
Londons pulserende natteliv byder på uendelig mange muligheder alle ugens dage - vælg mellem et hav af natklubber, vinbarer, teaterforestillinger, musicals og koncerter i alle genrer.
Aktiviteter og seværdigheder
London har et stort udbud af aktivitetsmuligheder - fra guidede byrundture over muséer og kunstgallerier til gåture i en af byens smukke parker. Det er også en stor oplevelse at se en fodboldkamp - ikke kun for fodboldfans.

Muséer

London har et enormt udbud af muséer for enhver smag og interesse, og flere er desuden gratis at besøge. Lær om Storbritanniens historie og meget andet på for eksempel British Museum, Imperial War Museum og Natural History Museum. Victoria and Albert Museum er verdens førende museum inden for kunst og design og har også jævnligt interessante særudstillinger. På London Transport Museum og Museum of London får man et spændende indblik i byens historie.

Parker

London har mange grønne oaser. Nyd for eksempel en picnic eller slentretur i Hyde Park eller St. James's Park, eller tag på udflugt til Richmond Park eller den botaniske have Kew Gardens uden for London.
London har mange historiske monumenter og interessante seværdigheder med fantastisk design og arkitektur. Nogle af de mest populære seværdigheder er Tower Bridge, Tower of London, St. Paul's Cathedral, Westminster Abbey, Buckingham Palace, Kensington Palace og Trafalgar Square. Fra pariserhjulet London Eye har man fin udsigt over hele byen, og på Piccadilly Circus kan man opleve myldrende folkeliv og storbypuls.
Sådan kommer du omkring
Du kommer nemt rundt i London med offentlig transport, men byen kan også med fordel opleves til fods.

Busser

Den centrale del af London trafikeres af de ikoniske, røde busser, dobbeltdækkere og Red Arrows. Red Arrows er ekspresbusser, som ikke stopper ved lige så mange busstoppesteder, som de almindelige busser. De grønne busser trafikerer byens udkanter og forstæder.

Undergrundstog

Undergrundstogene er den nemmest og hurtigste måde at komme rundt i London på.

Billetter til busser og undergrundstog

Travelcards gælder til både busser og undergrundstog og kan købes i billetautomater på alle stationer. Enkelte stationer har også bemandede salgssteder. Travelcards gælder til et ubegrænset antal ture i løbet af en dag.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet i London er på egen hånd.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Britiske pund (GBP). Kreditkort accepteres i stor udstrækning. Ved billeje er det normalt, at der tages en kopi af kreditkortet som depositum.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er nødvendig.

Sprog

Engelsk.

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.

Vigtigt om indrejse til Storbritannien

Storbritannien indgår ikke i Schengen-samarbejdet, så det er vigtigt, at du medbringer gyldigt pas.

Rejsende under 18 år

I Storbritannien må hotellerne ikke tage imod mindreårige uden en skriftlig samtykkeerklæring fra forældre eller værge.

Hvis du rejser med børn under 18 år og ikke er værge - eksempelvis bedsteforælder, søskende, moster, ven eller på anden måde ikke har en åbenlys relation til barnet (forskellige efternavne eller lign.) - kan du risikere at få spørgsmål ved ind- eller udrejse. Husk altid at medbringe relevante oplysninger og dokumenter, som beviser din relation til barnet, hvis I ikke har samme efternavn, samt en skriftlig tilladelse fra barnets forælder.
Læs også 'Vigtigt at vide' og Spies' rejsebetingelser.
Vær opmærksom på, at de fleste hoteller kræver aftryk af kreditkort som depositum ved check-in.
Læs også Vigtigt at vide og Spies' rejsevilkår. Vi forbeholder os ret til ændringer i program, udflugter, priser etc.

Rejsetips og inspiration

Rejseekspertens tips til London

Man kan besøge London igen og igen og igen. Vores rejseekspert, Marika Winter, besøger London flere gange om året. Marika guider dig til god mad, musik, fodbold og en lille smule shopping i London her.

Man kan besøge London igen og igen og igen. Vores rejseekspert, Marika Winter, besøger London flere gange om året. Marika guider dig til god mad, musik, fodbold og en lille smule shopping i London her.
Rejs til London med børn

En rejse til London med børn

London er en perfekt by at rejse til på en weekend med børn. Her får du Jan Gradvalls bedste tips til byen og hvad han synes, I bare skal opleve.

Tips når du rejser med børn

5 tips til London

Seks ting du skal opleve i London

Uanset om du har været i London før, eller det er dit første besøg, er det altid rart at slippe for de berygtede turistfælder og at stå i endeløse køer. Her får du nogle af vores bedste tips om ting, du kan opleve næste gang, du er i London.

Uanset om du har været i London før, eller det er dit første besøg, er det altid rart at slippe for de berygtede turistfælder og at stå i endeløse køer. Her får du nogle af vores bedste tips om ting, du kan opleve næste gang, du er i London.
Tottenham

Oplev Premier League live

Bestil en fodboldrejse til London og oplev fodboldmagien på stadion. Køb kampbilletter til Premier League og hotel med eller uden flyrejse hos os.

Bestil en fodboldrejse til London og oplev fodboldmagien på stadion. Køb kampbilletter til Premier League og hotel med eller uden flyrejse hos os.
Find din rejse til London
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.