Se hoteller (90)

Rejser til London

Alle har sine egne grunde til at rejse til London, og Spies har rejser for alle: Fra enkelt og billigt til eksklusivt og elegant.
London passer både til en forlænget weekend og en lille uge fyldt med oplevelser og shopping. Spies giver dig masser af forskellige hoteller at vælge imellem, hvad enten det skal være med eller uden pool, luksus eller budget, hotelværelse eller lejlighed. Med andre ord - der er noget for enhver smag.

Bo, hvor du vil - rejs, når du vil

Spies har både enkle og luksuriøse hoteller, som ligger spredt over hele London. Har du svært ved at vælge, hvor du vil bo, kan du starte med at bestemme dig for en bydel, f.eks. hotelkvarteret Bayswater, forlystelses- og shoppingområdet Marylebone eller eksklusive Mayfair ved Hyde Park. Når du har bestemt dig for, hvilket hotel du vil bo på, er det blot at finde ud af, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Og med hele rejsen i én pakke, skal du kun koncentrere dig om at slappe af og nyde ferien.

Børnevenlige hoteller i London

Hvis du skal rejse med børn, og foretrækker at bo i lejlighed, skal du kigge nærmere på vores Citadines-hoteller. Her behøver du ikke tænke på, at skulle have tøj på og gå ned i restauranten for at få morgenmad. Og bliver de små trætte efter en lang dag med oplevelser, er det nemt at tage tilbage og hvile et par timer, inden det er tid til en god middag.

Luksushoteller i London

Er det luksus, du er på udkig efter, er der muligheder nok. Spies tilbyder klassiske hoteller som Flemings Mayfair og Athenaeum samt The Ritz, hvor du også har mulighed for at nyde deres berømte afternoon tea. Du kan også få mere moderne luksus på for eksempe Hilton Park Lane og ME London.

Spies' gæster om London

Find din rejse til London

Tilbud på rejser med rutefly til London

Travelodge City Road
Travelodge City Road
London, Storbritannien
  • Pakkerejse med fly og hotel
  • 3 dage, 2 nætter på hotel
  • Afrejse 18 aug 2024 fra København
Inkl. morgenmad
Indtjekket bagage indgår
Inkl. morgenmad
Fly og 2 nætter på hotel
18 aug 2024 fra København
Citadines Holborn-Covent Garden London
  • Børnevenligt
Citadines Holborn-Covent Garden London
London, Storbritannien
  • Pakkerejse med fly og hotel
  • 3 dage, 2 nætter på hotel
  • Afrejse 25 aug 2024 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 2 nætter på hotel
25 aug 2024 fra København
The Royal Horseguards
The Royal Horseguards
London, Storbritannien
  • Pakkerejse med fly og hotel
  • 3 dage, 2 nætter på hotel
  • Afrejse 11 aug 2024 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 2 nætter på hotel
11 aug 2024 fra København

Rejsetips og inspiration

Tryllestave

Magisk familieweekend i London

Annika har taget sine børn med til London og det blev en weekendtur i magiens tegn! Hele familien gik i Harry Potters fodspor, så (måske) ABBA genopstå og fandt en skjult have midt i storbyen.

British Grand Prix

Need for speed?!

Oplev et tempofyldt Formel-1 løb ved Englands Grand Prix. Rejs med Spies og kombiner turen med et par dages storbyliv i London?

Læs mere om Englands Grand Prix

Tottenham

Oplev Premier League live

Bestil en fodboldrejse til London og oplev fodboldmagien på stadion. Køb kampbilletter til Premier League og hotel med eller uden flyrejse hos os.

Dreng ser ud over London

Hvor skal man bo i London?

London har alt, hvad hjertet kan begære. Uanset om du er vild med kunst, shopping eller lækker mad, kan du finde det i London. Men hvor skal man bo i London? Vi guider dig igennem Londons bydele, så du kan finde kvarteret for dig.

flyvinge

Fly til London - alt du skal vide

Med en flyvetid på ca. 2 timer og flere direkte afgange til London flere gange om dagen, har det aldrig været nemmere at besøge den pulserende britiske hovedstad. Bestil din flybillet til London med Spies, så indgår bagage i prisen og du kan vælge mellem de fleste store flyselskaber. Her har vi samlet alt nyttig information til dig, der er på udkig efter en billig flybillet til London.