Bild över London, themsen, london eye i soluppgång/nedgång

London Calling

Oplevelser i London

Opdag den spændende metropol, London, gennem vores inspirationsartikler. Her deler vi ud af vores bedste tips og egne erfaringer til Londons seværdigheder, oplevelser i London og sjove aktiviteter med børn i London. Udforsk nye ting at gøre i London og de bedste turistattraktioner, som denne pulserende by har at byde på. Én ting er sikkert: London har oplevelser for alle!

10 favoritter og 6 tips til London

Big Ben London

Marikas 10 favoritter i London

Lad dig inspirere af vores rejseekspert, Marika, der her giver dig sine 10 favoritter i London.

5 tips til London

Seks ting du skal opleve i London

Det altid rart at slippe for de berygtede turistfælder og for at stå i endeløse køer. Her får du vores bedste tips om ting, du kan opleve næste gang, du er i London.

Tag på weekendtur til London

London er den perfekte by til en forlænget weekend, uanset om du rejser med børn eller vil opleve byen i selskab med en voksen.

Neal's Yard i London

Få mest muligt ud af din weekend i London

Følg med vores rejseekspert, Malin, på en weekend til London og oplev gemte skatte og smukke udsigtspladser væk fra alle turisterne. London byder virkelig på nye oplevelser på hvert et gadehjørne.

Mor og søn i London

Rejser til London med børn

Du kan sagtens tage til London på weekendtur med børn. London byder på en mængde magiske og fascinerende seværdigheder og oplevelser, som både børn og voksne kan nyde sammen,

Dreng ser ud over London

Hvor skal man bo i London?

London har alt, hvad hjertet kan begære. Uanset om du er vild med kunst, shopping eller lækker mad, kan du finde det i London. Men hvor skal man bo i London? Vi guider dig igennem Londons bydele, så du kan finde kvarteret for dig.

Livesport i London

Tag til London og oplev fodbold eller Formel-1

fodbold i london

Oplev Premier League på hjemmebane

Drømmer du om at opleve fodboldmagi i London? Med Spies får du en uforglemmelig rejse, hvor du kan se Chelsea og Tottenham live på hjemmebane! Find din din kamp, så tager vi os af officielle kampbilletter og hotel med morgenmad i centrum.

British Grand Prix

Need for speed?!

Tag med os til London og oplev et tempofyldt Formel-1 løb ved Englands Grand Prix. Hvorfor ikke kombinere turen med et par dages storbyliv i London?

Læs mere om Englands Grand Prix