Fodboldtur til England

Drømmer du om en fodboldrejse til England og Premier League?

Med Spies kan du bestille fodboldpakker med kampbilletter og hotel, og du bor altid på et godt, centralt hotel, hvor morgenmad indgår i prisen.

London – storbytur og fodboldtur samlet i ét

Byen London er perfekt til såvel en forlænget weekend som en lille uge fyldt med oplevelser og shopping. Her finder du et kæmpe udvalg af gastronomiske oplevelser, muséer, parker og verdensberømte seværdigheder som Big Ben, Tower Bridge, Buckingham Palace – og så selvfølgelig nogle af verdens bedste fodboldhold. Med Spies kan du bestille samlede pakker med hotel og officielle kampbilletter til Tottenham Hotspurs og Chelsea. Så kan du kombinere en rejse til den engelske hovedstad med fodbold i absolut verdensklasse.

Fodboldrejser til Manchester og Liverpool

Er du mere til hold i røde trøjer, har vi også noget for dig. Her stopper sammenligningerne dog, da de to klubbers fans formentlig ikke ville kunne blive enige om særligt meget ud over farven på spilledragten. Ærkerivalerne Manchester United og Liverpool har nemlig mange drabelige kampe og nervepirrende mesterskabsdueller på bagen. Spies er officiel "Match Breaks Supplier" for Liverpool FC. Det betyder, at du får tilsendt billetterne direkte fra klubben på mail før din afrejse. Det gør du også, hvis du vælger en fodboldpakke til Manchester United. Her er vores agent nemlig officiel partner med klubben. I begge tilfælde får du også lov at bo på et godt, centralt hotel, hvor morgenmad indgår.

Billetter til Champions League og Europa League

Vi har også billetter til de kampe i Champions League og Europa League, som de udvalgte engelske hold skal spille. Klik ind på dit favorithold nedenfor for at se de tilgængelige kampe.

Til bold med Anders Hemmingsen

Anders Hemmingsen har været på fodboldrejse til Manchester, der huser ikke bare én men to storklubber. Men hvor skal man bo, spise og hvilken pub er bedst i Manchester? Her guider Anders Hemmingsen dig til sine favoritter i den britiske fodboldby.

Fodboldtur til Premier League

Fodboldpakker til udvalgte hold i den bedste engelske række.

Liverpool FC

Syng med på You'll Never Walk Alone på sagnomspundne Anfield med en fodboldrejse til Beatles-byen Liverpool.

Fodboldrejser til Manchester United FC

Manchester United

Mærk stemningen, når tilskuerne på Old Trafford synger holdet mod sejr. Her finder du fodboldrejser til Manchester!

Oplev The Red Devils hjemme på Old Trafford.

Chelsea FC

Se de blå London-drenge brillere på Stamford Bridge. Bestil en fodboldrejse til den engelske hovedstad og Chelsea FC her!

Tottenham Hotspurs

Vil du til London, kan du også vælge at se Tottenham på deres nye, moderne stadion. Bestil dine billetter her!

Oplev Spurs på hjemmebanen i London.

Derfor skal du tage på fodboldrejse med Spies

  • Officielle kampbilletter
  • Centralt hotel inkl. morgenmad
  • Vi informerer dig, hvis kampen flyttes
    • Skulle det ske, ændrer vi overnatningerne til datoer, der passer – uden beregning
  • Du er dækket af pakkerejseloven
  • Du kan altid komme i kontakt med os