Fodboldrejser til Manchester City

Vores fodboldpakker til Manchester Citys kampe består af hotelophold og officielle kampbilletter, så du helt trygt kan komme på engelsk fodboldtur og følge The Citizens kæmpe for de tre point.

En moderne magtfaktor i Premier League

Manchester City er bare ikke til at komme udenom – på mere end én måde. De lyseblå er virkelig kommet på offentlighedens læber, efter Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan købte klubben i 2008. Klubbens historie går dog noget længere tilbage end det – nemlig helt tilbage til 1880. Dengang hed klubben St. Mark's, men allerede i 1894 blev navnet lavet om til det, der i dag er verdenskendt: Manchester City. Her har talentfulde spillere som Colin Bell, Mike Summerbee, Francis Lee og Neil Young snørret støvlerne gennem årene. Mange vil dog nikke mere genkendende til nyere bekendtskaber som Yaya Touré, David Silva, Vincent Kompany, Sergio Agüero og norske Erling Haaland.

På fodboldtur til Manchester

Byen Manchester emmer af fodbold. I City har man dog "kun" vundet 9 mesterskaber. Til gengæld har klubben vundet fire af dem inden for de sidste fem år. Det er med andre ord meget svært for de andre hold at bide skeer med City for tiden. Udfordringen for Pep Guardiolas tropper er nu at holde tempoet oppe og motivationen høj efter den forløsende sejr i Champions League-finalen i 2023. Skal du være med til at se alle stjernerne helt tæt på? Så skal du rejse med Spies.

Billetter til Manchester City med Spies

Spies' agent i Manchester er officiel partner med Manchester City, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at dine billetter er ægte – de kommer nemlig til dig direkte fra klubben. Du bor på et godt, centralt hotel med lækker morgenmad, så du får det bedste udgangspunkt for en uforglemmelig fodboldtur til Manchester – så skal du bare huske din City-trøje og dit halstørklæde.

Til bold med Anders Hemmingsen

Anders Hemmingsen har været på fodboldrejse til Manchester, der huser ikke bare én men to storklubber. Men hvor skal man bo, spise og hvilken pub er bedst i Manchester? Her guider Anders Hemmingsen dig til sine favoritter i den britiske fodboldby.

Vælg kamp og bestil

Hvis du ønsker flere overnatninger, end der indgår i pakken, eller hvis du har andre ønsker, så send en mail til fodbold@spies.dk og oplys dit bestillingsnummer. Så kontakter vi dig med et tilbud.

Filtrér

LØR.
13
APR.2024
Luton
Premier League
LØR.
4
MAJ2024
Wolves
Premier League
Voksne
2
Børn (0-15 år)
0

Ønsker du flere hotelnætter? Send os en e-mail med bestillingsnummer og datoer når du har gennemført bestillingen.

SØN.
19
MAJ2024
West Ham
Premier League

Priseksempel på fodboldrejse til Manchester City

Manchester City fodboldrejse - priseksempel

Manchester City - Wolves fra 2.625,-

To nætter i dobbeltværelse på Park Inn inkl. engelsk morgenmad + billetter Longside Tier 3.

Mere om vores fodboldrejser til Manchester City

Derfor skal du tage på fodboldrejse med Spies

  • Officielle kampbilletter
  • Centralt hotel inkl. morgenmad
  • Vi informerer dig, hvis kampen flyttes
    • Skulle det ske, ændrer vi overnatningerne til datoer, der passer – uden beregning
  • Du er dækket af pakkerejseloven
  • Du kan altid komme i kontakt med os
Fodbold på Ethiad Stadium

Vigtigt om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløbige. Endelig kampdato bekræftes ca. en måned før kickoff. En del lørdagskampe bliver flyttet til søndag, så vi anbefaler dig at bestille en 3-nætters pakke fra fredag til mandag. På den måde slipper du for ekstra udgifter til ændring af fly, hvis kampen flyttes.

Læs mere under Vigtigt at vide

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om vores fodboldrejser.

E-mail: fodbold@spies.dk
Telefon: 70 10 42 00