Hvis Liverpool går videre i Europa League, kommer billetterne til salg her, så hold øje med siden.

Tag på fodboldrejse til Liverpool

Når du rejser med Spies på fodboldtur til Liverpool, får du tilsendt kampbilletter direkte fra klubben på mail før din afrejse. På den måde bliver du trygt og sikkert klar til en fodboldoplevelse for livet på Anfield!

Fodboldpakker til en danskerfavorit

Kenny Dalglish, Ian Rush, Steven Gerrard og Mohamed Salah. Listen over store fodboldspillere, der har forkælet tilskuerne på Anfield, er lang – og den tæller også et par danskere. Jan Mølby og Daniel Agger har nemlig begge en stor stjerne i de røde supporteres hjerter. Det kan måske være en af grundene til, at så mange danskere holder med klubben fra Merseyside. Der er nemlig rigtig stor dansk interesse for Liverpool, og med Spies kan de danske fans få en nem og tryg fodboldrejse for livet.

En storklub med unik historie

Liverpool FC er med 19 nationale ligatitler og 6 af de store europæiske trofæer en af verdens mest succesfulde og vindende fodboldklubber gennem tiderne. Trænernavne som Bill Shankly, Bob Paisley og Jürgen Klopp kan få de fleste Liverpool-fans til at få gåsehud, ligesom Champions League-finalen i 2005 for mange står som en af de bedste kampe i historien. Det legendariske stadion Anfield har med sin enestående stemning dannet rammen om uendeligt mange flotte mål, syngende tacklinger og nervepirrende sidste minutter. Skal du opleve de næste?

Med Spies på fodboldtur til Liverpool

Spies er officiel "Match Breaks Supplier" for fodboldklubben Liverpool, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at dine billetter er ægte – de kommer nemlig direkte fra klubben. Du bor på et godt, centralt hotel med lækker morgenmad, så du får det bedste udgangspunkt for en uforglemmelig fodboldtur til Liverpool – så skal du bare huske din Liverpool-trøje og dit halstørklæde.

Fodboldrejse med Spies

 • Officielle kampbilletter
 • Centralt hotel inkl. morgenmad
 • Vi informerer dig, hvis kampen flyttes
  • Skulle det ske, ændrer vi overnatningerne til datoer, der passer – uden beregning
 • Du er dækket af pakkerejseloven
 • Du kan altid komme i kontakt med os

Vælg Liverpool kamp og bestil

Hvis du ønsker flere overnatninger end dem, der indgår i pakken, eller hvis du har andre ønsker, så send en mail til fodbold@spies.dk og oplys dit bestillingsnummer. Så kontakter vi dig med et tilbud.

Filtrér

SØN.
5
MAJ2024
Tottenham
Premier League
SØN.
19
MAJ2024
Wolves
Premier League

Mere om vores fodboldrejser til Liverpool

Official Match Breaks Supplier

Official Match Breaks Supplier

Spies er officiel "Match Breaks Supplier" for fodboldklubben Liverpool, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at dine billetter er ægte – de kommer nemlig direkte fra klubben.

Fodbold i Tottenham

Vigtigt om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløbige. Endelig kampdato bekræftes ca. en måned før kickoff. En del lørdagskampe bliver flyttet til søndag, så vi anbefaler dig at bestille en 3-nætters pakke fra fredag til mandag. På den måde slipper du for ekstra udgifter til ændring af fly, hvis kampen flyttes.

Læs mere under Vigtigt at vide

Derfor skal du tage på fodboldrejse med Spies

 • Officielle kampbilletter
 • Centralt hotel inkl. morgenmad
 • Vi informerer dig, hvis kampen flyttes
  • Skulle det ske, ændrer vi overnatningerne til datoer, der passer – uden beregning
 • Du er dækket af pakkerejseloven
 • Du kan altid komme i kontakt med os

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om vores fodboldrejser.

E-mail: fodbold@spies.dk
Telefon: 70 10 42 00