Vigtig information inden din fodboldrejse til Liverpool

Placering af billetterne på Anfield:
Det er Liverpool FC, som er ansvarlig for tildelingen af de forskellige billetter/sæder på Anfield. Det er ikke muligt at reservere bestemte pladser/områder af tribunen på forhånd. Vi vil gøre vores bedste for, at dem, der er samlet på en bestilling (eller som på en anden måde rejser sammen), vil få tildelt sæder ved siden af hinanden. Børn og voksne, der rejser sammen, vil altid blive placeret sammen.

Bevægelseshæmmede:
Der er 267 kørestolspladser på Anfield. Ansøgning skal sendes i god tid inden kampen for at kunne benytte en af disse.

Du skal være Liverpool-supporter
Alle, der bestiller og rejser, skal være Liverpool-supportere, eftersom samtlige billetter er i hjemmesektionen på Anfield. Hvis du på nogen måde viser, at du er supporter af et andet hold end Liverpool, risikerer du at blive bortvist fra tribunen og Anfield. I så fald vil du ikke kunne kræve nogen form for kompensation fra Spies.

Loven om pakkerejser giver arrangøren mulighed for at have afvigende regler, når arrangøren kan påvise at være underlagt strengere regler fra sine underleverandører. Følgende særlige regler gælder for alle vores fodboldrejser:

Depositum:

Depositum er 1.500,- pr. person.
Bestiller du en pakkerejse med flybilletter, som ikke er en del af vores almindelige pakketilbud, må du i tillæg regne med at skulle betale for flybilletten samtidig med forfaldsdatoen for depositummet.

Forfald af restbeløb:

Restbeløbet forfalder til betaling senest 80 dage før afrejse.
Forfaldsdatoen kan i enkelte tilfælde ændres af vores underleverandører. Sker dette, vil vi kontakte dig med ny betalingsinformation.

Kundens ret til at ændre bestillingen:

Frem til 80 dage før afrejse kan du ændre navnet på rejsende mod et gebyr på 500,- pr. person pr. ændring. Navneændringer mellem 80 og 3 dage før afrejse kan gøres mod et gebyr på 800,- pr. person pr. ændring.
Det er ikke muligt at foretage navneændring mindre end 3 dage før afrejse.
Ændringer af hotel, værelsestype og afrejsedatoer kan foretages mod et gebyr på 500,- pr. person pr. ændring frem til 80 dage før afrejse. En eventuel prisforskel skal naturligvis også betales. Mindre end 80 dage før afrejse kan sådanne normalt ikke foretages. Det vil i stedet blive regnet for at være en afbestilling, og fuldt gebyr vil derfor gælde (hele rejsens pris).

NB! Hvis din bestilling indeholder en flybillet, gælder disse regler ikke. Kontakt os for information vedrørende gebyrets størrelse, og om hvorvidt det er muligt at ændre din flybestilling.

Kundens ret til afbestilling:

Frem til 80 dage før afrejse kan du afbestille rejsen mod et gebyr på 500,- pr. person.
Afbestillinger mindre end 80 dage før afrejse bliver opkrævet fuldt gebyr (hele rejsens pris).

Flytning af kamp indtil 36 timer fra oprindelig kampstart:
Vi ændrer bestillingen uden gebyr, og du får tilbudt at ændre hotel med en overnatning, hvis dette er nødvendigt. Så længe antal nætter er det samme som den oprindelige bestilling, medfører dette ikke nogen prisændring. Ønskes flere nætter på hotellet, vil vi tilbyde dette mod tillægsbetaling for den ekstra nat. Der ydes ingen refusion ved eventuel afbestilling.

Flytning af kamp mere end 36 timer fra oprindelig kampstart:
Vi ændrer bestillingen uden gebyr, og du får tilbud om at ændre hotel med det antal nætter, som der er behov for. Så længe antal nætter er det samme som den oprindelige bestilling, medfører dette ikke nogen prisændring. Ønskes flere nætter på hotellet, vil vi tilbyde dette mod tillægsbetaling for den ekstra nat. Kan du ikke rejse på den nye kampdato, giver vi 50 % refusion af det indbetalte beløb.

Vores fodboldpakker (omtalt som basispakker) inkluderer ikke flybilletter. Hvis du bestiller flybilletter hos os, og du ikke kan rejse i tilfælde af flytning af kampen, vil du ikke kunne påregne nogen refundering af flybillettens pris.

Hvis en kamp bliver aflyst, efter at du har påbegyndt rejsen, vil Spies refundere værdien af din kampbillet.

NB! Spies har ikke noget ansvar for de produkter, du eventuelt har købt andre steder. Har du eksempelvis købt en flybillet hos andre end Spies, har vi ikke noget økonomisk ansvar, hvis en sådan flybillet skal ændres eller afbestilles. Dette gælder uanset årsagen.

Mere om vores fodboldrejser til Liverpool

Official Match Breaks Supplier

Official Match Breaks Supplier

Spies er officiel "Match Breaks Supplier" for fodboldklubben Liverpool, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at dine billetter er ægte – de kommer nemlig direkte fra klubben.

Fodbold i Tottenham

Vigtigt om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløbige. Endelig kampdato bekræftes ca. en måned før kickoff. En del lørdagskampe bliver flyttet til søndag, så vi anbefaler dig at bestille en 3-nætters pakke fra fredag til mandag. På den måde slipper du for ekstra udgifter til ændring af fly, hvis kampen flyttes.

Læs mere under Vigtigt at vide

Derfor skal du tage på fodboldrejse med Spies

  • Officielle kampbilletter
  • Centralt hotel inkl. morgenmad
  • Vi informerer dig, hvis kampen flyttes
    • Skulle det ske, ændrer vi overnatningerne til datoer, der passer – uden beregning
  • Du er dækket af pakkerejseloven
  • Du kan altid komme i kontakt med os

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om vores fodboldrejser.

E-mail: fodbold@spies.dk
Telefon: 70 10 42 00