Manchester United

Fodboldrejser til Manchester

Oplev Old Trafford

Fodboldrejser til Manchester United

Vores fodboldpakker består af hotelophold og officielle billetter, og der sælges kun til Manchester United-fans, da alle billetterne er til hjemmesektionen af Old Trafford.

På fodboldtur til den røde del af Manchester

Manchester United – et navn, der emmer af historie. Spillere som George Best, Bobby Charlton, Eric Cantona, Paul Scholes, Ryan Giggs, David Beckham og Cristiano Ronaldo vækker gode minder hos de fleste United-fans, og det er kun et lille udpluk af de mange talentfulde fodboldspillere, der har skabt magiske øjeblikke på Old Trafford. Vores egen Peter Schmeichel vogtede buret på Drømmenes Teater i mange år, og i dag spiller to af det danske herrelandsholds største profiler for Manchester United – nemlig Rasmus Højlund og Christian Eriksen. Det er muligvis noget af det, der gør en fodboldrejse til Manchester til en stor drøm for mange danskere.

Klubben med flest engelske mesterskaber

Med hele 20 mesterskaber kan Manchester United prale af at være den engelske klub med flest hjemlige titler i historien. De senere år har budt på forstærket konkurrence inden for egne bymure, da de turkisblå fra Manchester City har budt op til dans med en bugnende transfertegnebog og Pep Guardiola som træner. Men Manchester United lader sig ikke sådan slå ud. Det nuværende setup står på skuldrene af trænergiganter som Matt Busby og Sir Alex Ferguson, og både spillere og trænere kæmper i dag for at bringe klubben tilbage til fortidens storhed. Skal du være med til at se det ske?

Billetter til Manchester United med Spies

Spies' agent i Manchester er officiel partner med Manchester United, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at dine billetter er ægte – de kommer nemlig til dig direkte fra klubben. Du bor på et godt, centralt hotel med lækker morgenmad, så du får det bedste udgangspunkt for en uforglemmelig fodboldtur til Manchester – så skal du bare huske din United-trøje og dit halstørklæde.

Til bold med Anders Hemmingsen

Anders Hemmingsen har været på fodboldrejse til Manchester, der huser ikke bare én men to storklubber. Men hvor skal man bo, spise og hvilken pub er bedst i Manchester? Her guider Anders Hemmingsen dig til sine favoritter i den britiske fodboldby.

Vælg kamp og bestil

Hvis du ønsker flere overnatninger, end der indgår i pakken, eller hvis du har andre ønsker, så send en mail til fodbold@spies.dk og oplys dit bestillingsnummer. Så kontakter vi dig med et tilbud.

Filtrér

LØR.
27
APR.2024
Burnley
Premier League
SØN.
12
MAJ2024
Arsenal
Premier League

Man Utd - Burnley fra 2.797,- pr. person

2 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad på hotellet Park Inn samt NE/NW Tier 2-billet til kampen.

Mere om vores fodboldrejser til Manchester United

Fodbold på Old Trafford

Vigtigt om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløbige. Endelig kampdato bekræftes ca. en måned før kickoff. En del lørdagskampe bliver flyttet til søndag, så vi anbefaler dig at bestille en 3-nætters pakke fra fredag til mandag. På den måde slipper du for ekstra udgifter til ændring af fly, hvis kampen flyttes.

Læs mere under Vigtigt at vide

Derfor skal du tage på fodboldrejse med Spies

  • Officielle kampbilletter
  • Centralt hotel inkl. morgenmad
  • Vi informerer dig, hvis kampen flyttes
    • Skulle det ske, ændrer vi overnatningerne til datoer, der passer – uden beregning
  • Du er dækket af pakkerejseloven
  • Du kan altid komme i kontakt med os

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om vores fodboldrejser.

E-mail: fodbold@spies.dk
Telefon: 70 10 42 00