dreng der er på fodboldrejse til tottenham

Fodboldrejser til Tottenham

Se Spurs med Spies
Vi åbner for salget af fodboldpakkerne den samme eftermiddag.

Fodboldrejser til Tottenham

Vores fodboldpakker består af hotelophold og officielle billetter, og med vores pakker får du meget mere end bare adgang til Tottenham Hotspur Stadium.

Gammel klub – nyt stadion

London er en fantastisk by at tage til på storbyrejse, og en af de oplagte ting at besøge som fodboldfan er Tottenhams hjemmebane: Tottenham Hotspur Stadium. Afløseren for White Hart Lane åbnede i 2019, er en topmoderne sportsarena og har en kapacitet på over 60.000 tilskuere, hvilket gør det til hovedstadens største klubstadion. Tre danskere har optrådt for Spurs gennem tiderne, hvoraf to af dem vil få en klokke til at ringe hos selv de yngste fodboldfans. Det er nemlig selveste Christian Eriksen og Pierre-Emile Højbjerg. En tredje dansk landsholdsspiller, Allan Nielsen, spillede også for Tottenham for år tilbage.

Kampen for trofæer

Tottenhams Hotspurs' historie går helt tilbage til 1882, men det har knebet med at gå hele vejen i turneringerne de senere år. Man finder dog alligevel bl.a. to engelske mesterskaber, en lang række hjemlige pokaltitler og to UEFA-cupper i klubbens trofæskab. De mest inkarnerede Spurs-fans vil nok huske skotten Dave Mackay, nordirske Danny Blanchflower og engelske Glenn Hoddle som nogle af klubbens helt store legender, mens de yngste nok nikker mere genkendende til navne som Gareth Bale, Harry Kane og vores egen Christian Eriksen. Der er ingen tvivl om, at både fans og spillere i Tottenham hungrer efter et tiltrængt stykke sølvtøj, der vil gøre en ende på de trofæløse sæsoner. Vil du se klubben kæmpe for det med egne øjne? Så skal du bare scrolle lidt ned.

Billetter til Tottenham Hotspurs med Spies

Spies' agent i London er officiel partner med Tottenham, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at dine billetter er ægte – de kommer nemlig til dig direkte fra klubben. Du bor på et godt, centralt hotel med lækker morgenmad, så du får det bedste udgangspunkt for en uforglemmelig fodboldtur til den engelske hovedstad – så skal du bare huske din Tottenham-trøje og dit halstørklæde.

Vælg kamp og bestil

Hvis du ønsker flere overnatninger end dem, der indgår i pakken, eller hvis du har andre ønsker, så send en mail til fodbold@spies.dk og oplys dit bestillingsnummer. Så kontakter vi dig med et tilbud.

Filtrér

LØR.
17
AUG.2024
Premier League - Season 24/25
Premier League

Mere om vores fodboldrejser til Tottenham

Fodbold i Tottenham

Vigtigt om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløbige. Endelig kampdato bekræftes ca. en måned før kickoff. En del lørdagskampe bliver flyttet til søndag, så vi anbefaler dig at bestille en 3-nætters pakke fra fredag til mandag. På den måde slipper du for ekstra udgifter til ændring af fly, hvis kampen flyttes.

Læs mere under Vigtigt at vide

Derfor skal du tage på fodboldrejse med Spies

  • Officielle kampbilletter
  • Centralt hotel inkl. morgenmad
  • Vi informerer dig, hvis kampen flyttes
    • Skulle det ske, ændrer vi overnatningerne til datoer, der passer – uden beregning
  • Du er dækket af pakkerejseloven
  • Du kan altid komme i kontakt med os

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om vores fodboldrejser.

E-mail: fodbold@spies.dk
Telefon: 70 10 42 00