Hoteller (136)

Rejser til Storbritannien

Bestil en rejse til Storbritannien og glæd dig til afternoon tea og fodbold, pubber og Formel 1, shopping i London og meget andet.
Der er ikke mange lande, der kan matche Storbritannien på alsidigheden, og du kommer med garanti ikke til at kede dig på en rejse hertil. Oplev kontrasterne mellem Londons berømte attraktioner og de små maleriske landsbyer, hvor tiden synes at være gået i stå, mærk suset til en fodboldkamp på et af de mange verdensberømte stadions eller gå på opdagelse i det på én gang trendy og løsslupne restaurant- og natteliv.

London - den ikoniske hovedstad

London er altid en oplevelse værd. Ligegyldigt om du er her en uge eller bare et par dage, når du at opleve mere, end du havde regnet med. Det er derfor, så mange vælger at rejse til London igen og igen for at shoppe, feste, gå i teatret, få gastronomiske oplever og meget mere. Med Spies kan du bo i Londons centrale dele, og du kan vælge mellem langt over 100 hoteller i forskellige prisklasser.

Skotsk charme i Edinburgh

Storbritannien er meget mere end bare England og London. Med Spies kan du rejse til Skotlands hovedstad Edinburgh, hvor der venter et rigt kulturliv, hyggelige pubber og gode shoppingmuligheder. Gå heller ikke glip af en udflugt i det skotske højland, hvor både luften og whiskyen siges at være den bedste i verden.

British Grand Prix

Silverstone har lagt scene til Formel 1-cirkusets årlige besøg lige siden starten af 1950'erne, og i dag er British Grand Prix et af de mest ikoniske løb i Formel 1-sporten. Med Spies kan du bestille en komplet pakke med fly, hotel, transfer og billet til både lørdagens og søndagens løb. Enkelt, bekvemt og voldsomt medrivende!

Premier League

Storbritannien er lig med fodbold. En Premier League-kamp er en oplevelse, du aldrig glemmer, og med Spies kan du bestille fodboldrejser til kampe med de allerstørste hold i England: Manchester United, Liverpool, Tottenham og mange flere.

Storbritannien med Spies

Når du bestiller rejsen til Storbritannien hos Spies, flyver du med rutefly, så du bestemmer selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Vil du gøre det ekstra nemt for dig selv, bestiller du det hele i én pakke: fly, hotel, lejebil - og måske billet til en musical eller teaterforestilling.
Find dit hotel
Find din rejse til Storbritannien

Rejser til Storbritannien

Flere rejsemål i Storbritannien
London
Hos Spies kan du bestille hele rejsen: fly og hotel samt teater-, fodbold- eller koncertbilletter. Du kan endda købe bus- og undergrundskort. Alt i én pakke.
Edinburgh
Med Spies bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk, og du har et godt udvalg af hoteller at vælge imellem.
Glasgow
Selv om Glasgow ikke hører til de mest berømte byer, gemmer den på mange spændende oplevelser. Så pak din nysgerrighed og tag af sted - med Spies kan du skræddersy din egen rejse.

Rejsetips og inspiration

Tottenham

Oplev Premier League live

Bestil en fodboldrejse til London og oplev fodboldmagien på stadion. Køb kampbilletter til Premier League og hotel med eller uden flyrejse hos os.