Charterrejser fra Billund

Spies sender tusindvis af danskere afsted på solferie fra Billund lufthavn hvert år. Når du rejser fra Billund på ferie kan du vælge mellem nogle af vores mest populære rejsemål. Drømmer du dig væk til kridhvide sandstrande i Thailand, spanske tapas på Mallorca eller en charmerende græsk ø? Vi har rejsen til dig - og helt uden mellemlandinger.

Fordele ved en charterrejse fra Billund

Der er mange fordele ved at tage på charterrejse fra Billund med Spies. Du får en pakkerejse med fly og hotel, og i langt de fleste tilfælde er det med direkte fly. Det betyder, at du slipper for lange og irriterende mellemlandinger og du kommer hurtigere frem til dit rejsemål. Vi tilbyder charterrejser fra Billund men også rejser med rutefly til alverdens storbyer.

Transport til og fra Billund Lufthavn

Billund Lufthavn bliver betjent af et stort antal offentlige busser, og forbinder ligeledes lufthavnen med toget i både Vejle, Give, Esbjerg, Skanderborg og Aarhus. Der findes selvfølgelig også sikret bilparkering i lufthavnen.

Spies er bedste charterarrangør 2023

For andet år i træk er Spies kåret som Danmarks bedste charterarrangør ved Danish Travel Awards 2023. Det er jer, vores gæster, der har stemt på os. Tak!

Rejseforslag fra Billund

Glæd dig til disse rejser fra Billund

Spies tilbyder rejser fra Billund direkte til din feriefavorit.

Nyhed!

Lesbos

Fra sommeren 2023 kan du rejse direkte til Lesbos fra Billund. På Lesbos vil du opleve charmerende græsk hverdagsliv, smukke strande og sølvtonede oliventræer. Spies tilbyder 6 forskellige rejsemål på Lesbos og hoteller for enhver smag.

Rejser til Mallorca fra Billund

Mallorca

Mallorca er et af vores mest elskede rejsemål. Her kan du flyve direkte fra Billund til sommer og oplev den skønne stemning på tapasbarene, de grønne olivenlunde og livlige strande.

Rejs direkte fra Billund til populære Mallorca.

Rejser til Grækenland fra Billund

Grækenland

Rejs med Spies fra Billund og opdag det store udvalg af oplevelser på de græske øer! I Grækenland finder du alt fra store øer med masser af aktiviter til små autentiske rejsemål.

Opdag det græske øhav med Spies!

par på gåtur i rom

Rejser til Rom fra Billund

Drømmer du pizza, Piazza Novona og Peterskirken? Med Spies kan du rejse til Rom flere gange om ugen fra Billund. Husk, at når du rejser på storbyferie med Spies er indtjekket bagage altid en del af prisen - så kan du også tage lidt italienske lækkerier med hjem.

Rejser til Gran Canaria fra Billund

Gran Canaria

Rejs med Spies fra Billund til evigt populære Gran Canaria. Her finder du masser af gode hoteller og varierende rejsemål som byder på alt fra livlige dage til total afslapning.

Rejs med Spies fra Billund til populære Gran Canaria.

Rejser til Tenerife fra Billund

Tenerife

Rejs med Spies fra Billund til smukke Tenerife. Med sit varierende landskab og store udbud af hoteller har Tenerife noget for enhver smag.

Rejs med Spies fra Billund til smukke Tenerife.

Hoteller for alle

Når du rejser med Spies fra Billund Lufthavn, kan du vælge mellem nogle af vores mest populære hoteller.

Alle rejser fra Billund

Billund, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 hoteller