Kreta
Stranden i Platanias

Kreta, Grækenland

Kreta har i mange år været et af Spies-gæsternes yndlingsrejsemål. Ikke mindst på grund af vores familieparadis Sunwing Makrigialos Beach med den enestående udsigt over Middelhavet. Men vi har selvfølgelig også hoteller for dig, der rejser uden børn, f.eks. vores voksenhotel Sunprime Platanias Beach i populære Platanias på Chaniakysten. Hotellet har alle tænkelige bekvemmeligheder og ligger, ligesom Sunwing Makrigialos Beach, direkte ud til stranden. Rejser du med familien, kan du også bo på vores flotte Family Garden-hotel Avra Imperial Hotel i Kolimbari.

Læs mere om Kreta Skjul

Nyhed! Casa Cook Chania
Til september åbner vores nybyggede Casa Cook Chania ved stranden lidt vest for Chania. Her kan hele familien glæde sig til en afslappende og stilren ferie med gode muligheder for at nyde øens egne specialiteter. Skal ferien være ekstra luksuriøs, kan du bestille en suite med direkte pooladgang.

Oplev Kreta
Kreta begejstrer og fascinerer til stadighed sine gæster. Her får du den perfekte kombination af ø-hygge, ferieliv og historiske omgivelser. Den svale vind fra nord opfrisker selv de varmeste sommerdage, og strandene skuffer aldrig. Det er oplagt at leje bil på Kreta, så du har mulighed for at tage på opdagelse på egen hånd. Når du rejser med Spies, har du altid mulighed for at leje bil til en konkurrencedygtig pris. Hvorfor ikke lade sommerferien gå til Kreta?

  • Antal rejsemål:  15
  • Antal hoteller:  156

Rejser til Kreta, vælg dit rejsemål:

Verdens bedste familieferie

Ferie med børn? På dette rejsemål finder du Sunwing Family Resorts - Spies' egne familiehoteller, og det absolut bedste vi kan tilbyde alle børnefamilier.
Læs mere om Sunwing
Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!