Se hoteller (6)

Rejser til Gerani (Chaniakysten)

Gerani er et ideelt rejsemål for børnefamilier og for dig, der vil holde ferie i fredelige omgivelser.

Gerani ligger i et af Kretas mere rolige områder, og tempoet er ikke særlig højt. Hertil rejser man først og fremmest for at slappe af og nyde livet. Vil du have lidt mere gang i den, er der gode busforbindelser til Platanias, hvor du kan finde det meste. Gerani by er mest kendt for sine gode bagerier og en mellemstor kirke med fine ikonmalerier. Langs Geranis fine strand er der flere hyggelige hoteller og små restauranter. På den store hovedvej, der ligger et stykke fra hotellerne, er der både apotek, fødevarebutikker og flere caféer.

Bo tæt på stranden

Vil du bo nær stranden på ferien? Hos Spies kan du bestille en rejse, hvor du bor på hotelværelse eller lejlighed bare et stenkast fra Geranis kilometerlange strand. Her er altid masser af plads og kort afstand til morgenens første svømmetur. En anden fordel ved Gerani er, at det er let at finde et godt og roligt sted at bo til en god pris.

Udforsk Kreta

Inde i Gerani rejser de grønne og frodige bakker sig som udløb til de højere bjerge inde på øen, som er populære blandt både vandrere og cyklister. Du behøver ikke rejse langt op i bjergene for at finde en lokal taverna, hvor du kan sætte dig til rette under et oliventræ og spise frokost.

Chania er et andet populært rejsemål. Her er det først og fremmest den gamle bydel med sine små stræder og charmerende torv, som lokker turister til. Omgivelserne ved havnen er prydet af mange ældre bygninger fra de venetianske og tyrkiske perioder, og her er der liv og menneskemylder fra morgen til aften. Midt i byen ligger torvehallen, som du absolut ikke må glemme at besøge. Oplev stemningen, udbuddet og drøm dig væk i duften af frugt, grøntsager, honning, krydderurter og blommer.

Tips og nyttig info
 • Kilometerlange strande
 • Hoteller tæt på stranden
 • Prisvenlige hoteller
 • Fred og ro
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Gerani (Chaniakysten)

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
I Gerani har stranden varierende karakter med alt fra gråt, grovkornet sand til brunrøde nuancer og store sten. På stranden kan du leje liggestole og parasoller.

Chryssi Akti

"Den gyldne strand" ca. 1 km vest for Nea Chora har behagelig sandkvalitet, en lidt stenet havbund og er relativ lavvandet og børnevenlig. Stranden besøges mest af skandinaviske gæster fra de nærliggende hoteller og har udlejning af liggestole og parasoller. Her er også enklere serveringssteder, som tilbyder lettere måltider og kolde drikke.

Fallassarna

En fantastisk badeoplevelse med flere kilometer lang, gylden sandstrand og krystalklart vand. Gode snorklingmuligheder ved de stenrev, som ligger et par hundrede meter ude. Selv om der efterhånden er en del faciliteter på stranden, kan man stadig finde sin egen badebugt.

Elafonissi

"Kretas Maldiverne" er en imponerende lagune på Kretas sydvestlige spids. Stranden er børnevenlig og har fantastiske farvenuancer, men er meget påvirkelig over for syd- og sydvestlige vinde, som pisker sandet op til hårdere sandvinde.

Marathi

Denne lille badebugt på Soudabugtens nordlige side er specielt indbydende, når nordkystens strande er plaget af bølger fra nord. Den lille børnevenlige strand har nærliggende tavernaer og et lille sportscenter med bådudlejning. På den anden side af havnen ligger badeklubben for officererne fra NATO-baserne.

Preveli

Neden for klostret Moni Preveli på sydkysten ligger Preveli Beach. På stranden vokser der palmer, som ifølge sagn og fortællinger skød op, efter søfarere sad på stranden og spyttede dadelkerner ud for flere hundrede år siden. Stranden er relativt lille og kan nås via en sti.
Mad, drikke og natteliv
Udbuddet af restauranter og tavernaer i Gerani er ikke stort, men hotelrestauranterne serverer god kretensisk mad. Tager du bussen til Chania er der derimod masser af spisesteder; her er alt fra 'souvlatsidikos', hvor du kan spise fyldte pitabrød, og fisketavernaer ved havet til hyggelige, små restauranter i bjergene, som ofte serverer lammegryden 'tsigariasto'. Inde i Chanias gamle bydel omkring den venetianske havn ligger der mange små, stemningsfulde spisesteder.

Øl og vin

Øl hedder bira, og de fleste licensfremstillede mærker kan fås på Kreta. Vin hedder krasí - aspro er hvidvin, kokkino rødvin. Der produceres mange gode hvidvine på Kreta. En kendt hvidvin er retsina, som har smag af harpiks fra lagringsfadet.

Souvlatsidikobarerne

Det græske svar på vores pølse- og burgerbarer. De har oftest åbent hele dagen. Her serveres der grillspyd med eller uden pita, giro (det vi kalder kebab) og anden grillet mad.

Estiatoria

Enklere restauranter med hjemmelavet mad. De har åbent, til der ikke er mere mad omkring ved frokosttid. Der er ikke noget menukort. Man går blot ind og ser, hvad køkkenet har at tilbyde.

Psistaria

Serverer grillede retter samt en del forretter og salater. Kvalitet og stemning varierer fra sted til sted.

Mezedoupolia

Minder mest om en bar, hvor der serveres småretter. Folk kommer hertil for at drikke ouzo, vin eller raki, som serveres sammen med fade med meze, dvs. småretter og forskellige snacks.

Tavernaer

Findes overalt i alle prisklasser og med nogenlunde samme menu. Ofte både sti schara (grillet) og tis katserolas (mad direkte fra gryden). Meget af det, der serveres på tavernaerne, er hel- eller halvfabrikata, som varmes op.
Der ligger et par enkelt indrettede barer og caféer i Gerani. Søger du et mere festligt og tempofyldt natteliv, anbefaler vi en tur til Chania eller Platanias. I foråret og efteråret er nattelivet bedst inde i Chania.
Shopping
Gerani har et antal butikker og mindre supermarkeder, men de bedste shoppingmuligheder findes i Chania, hvor der ligger et stort udbud af forretninger. Lædervarer er populære souvenirs, ligesom timian og oregano, som vokser vildt på Kreta. Dyrere butikker med mærkevaretøj samt internationale butikskæder ligger primært langs Andreas Papandreou Street og Tzanakakis Street. Du kan købe guld flere steder, og det kan betale sig at prutte om prisen, så du får en rabat på 15 til 30 %. Tænk på, at guldet ofte er 14 karat. Sølv sælges i de fleste souvenirbutikker. I Chania ligger også en torvehal, hvor der sælges fisk, kød, grøntsager, brød, frugt og krydderier. Her findes også et apotek.

Shopping i Platanias

Der ligger mange små butikker i Platanias med et bredt udbud af varer. Briller og solbriller kan med fordel købes i Platanias, hvor udvalget er stort, og priserne varierer. Her finder du både kvalitetsprodukter og designerbriller.

Kreditkort

Kreditkort kan ikke altid anvendes. Visse kort, som f.eks. Diners, er i princippet helt umulige at anvende. De mest anvendelige kreditkort er VISA, American Express, Eurocard og MasterCard.

Markeder i området

Grib chancen for at besøge et af de traditionelle markeder. Hvis man ikke vil handle, kan man altid gå derhen for at opleve menneskemyldret.
Sport og træning
Gerani er et fredeligt rejsemål uden vandsport, men du kommer nemt til de nærliggende feriebyer, hvis du søger sports- og træningsmuligheder.

Vandring

Der er gode muligheder for vandring over store dele af Kreta. Her findes vandrestier af forskellig sværhedsgrad - fra familievenlige ruter til middelsvært terræn.

Sport og træning på Kreta

Kreta er som skabt til en aktiv ferie med masser af aktiviteter for hele familien. Både i Chania og Rethymnon findes gode cykelruter, og Kreta er også kendt for sine fine vandrestier, blandt andet en del af den internationale vandrerute, E4. Øen byder også på gode muligheder for vandsport som vandscooter, parasailing og sejlads, ligesom Chania og Rethymnon er gode udgangspunkter for dykning.
Vandring
Kreta består i princippet af én lang bjergkæde fra vest til øst, og man behøver som regel ikke bevæge sig så langt væk for at kunne nyde smuk natur, som nok er mest storslået om foråret, når alting står i fuldt flor. Inkarnerede vandrere begiver sig tit op til Omalos-plateauet og vandrestationen Kallergi, og en anden god vandrerute findes i området ved den lille bjergby Therisso. Tag den tidlige morgenbus fra Chania, så er du fremme ved byen efter cirka 40 minutter. Tag eventuelt en kop kaffe på en af de små tavernaer, før du påbegynder vandringen over bjergryggen til den lille by Meskla. På vejen kan du spise frokost i bjergbyen Zourva.
Mountainbike
Den dominerende bjergkæde på det vestlige Kreta hedder Lefka Ori, de hvide bjerge, hvor der ligger sne på toppen så sent som ind i juni. En populær arrangeret udflugt med mountainbike går fra Omalos-plateauet.
Dykning
Tidligere var der strenge regler for dykning pga. de mange arkæologiske skatte i havet omkring Kreta, men i dag har visse autoriserede dykkercentre tilladelse til at dykke på udvalgte steder.
Snorkling
Det marine liv i farvandet omkring Kreta er delvist blevet ødelagt grundet fiskeri med dynamit, hvilket er gået hårdt ud over fiskearterne. Snorkling er bedst, hvor havbunden er stenet og bevokset, som for eksempel ved:

• Afrata-bugten på halvøen ud for Kolimbari
• Stenrevet vest for lystbådehavnen i Platanias
• Stenrevene ud for Falassarna
• Stenrevene ud for Elafonissi
• Stenrevene ud for Gramvoussa
Aktiviteter og seværdigheder
Der tilbydes ikke rigtig nogen aktiviteter i Gerani, men der findes minigolf og vandsport i Agia Marina, bowling i Kato Daratso, og Escape Rooms, minigolf og gokart i Chania.

Nostos Wines

Familien Manousaki i Vatolakkos har i mange år fremstillet vin. Nu har du muligheden for at smage forskellige varianter, når vi hver uge arrangerer vinsmagning på familiens vingård - en meget populær aktivitet, hvor du kan få inspiration til vinvalget på dit næste restaurantbesøg.

Aktiviteter på Kreta

I Chania ligger Golden Fun Bowling, som er en bowlinghal med aktiviteter for hele familien. Spørg din Spies-guide om åbningstider og tips.
Du løber ikke tør for seværdigheder på Kretas nordkyst. En del af dem kan du tage til på egen hånd, mens andre er lettere at besøge på organiserede udflugter.

Eleftherna

Eleftherna var en romersk provinsby og en vigtig handelsby. Eleftherna er også kendt for sin gamle vandcisterne, som siges at være den største i Europa.

Therissoskløften

Denne kløft ligger i nærheden af Chania. Kløften er asfalteret, så man kan køre gennem den i bil. Her er også gode vandremuligheder.

Akrotiri

Et naturbeskyttet område lige øst for Chania. Om foråret er halvøen et godt sted for de blomster- og fugleinteresserede, som kommer her for at se blomsterpragten og de mange trækfugle, som holder pause her. Halvøens mest kendte seværdigheder er de to klostre Agia Triada og Gouverneto. Fra Gouverneto kan man tage på en 5 km lang og spændende vandretur ad en delvis stenet sti i nordlig retning til det forladte kloster Moni Katholiko.

Santorini

Dagsture til vulkanøen Santorini, der ligger lige nord for Kreta, tager et par timer med båd fra Rethymnon. Hvis du vil overnatte på øen, kan du i stedet tage den almindelige færge fra Heraklion.

Den venetianske havn og Chanias gamle bydel

Der er venetianske levn overalt på Kreta, men intet sted er de så velbevarede som i Chania. Det skyldes, at de velstillede indbyggere i Chania i nyere tid har valgt at bygge deres huse uden for bymurene. Inden for murene boede de mindre bemidlede, som ikke havde råd til at rive det gamle hus ned og bygge nyt. Mange af de private huse, som har ligget i ruiner i årtier, er nu ved at blive renoveret. I de senere år er der blevet gjort meget for at forbedre miljøet. Der er således blevet lagt nye afløb, og asfalten er erstattet af stilrigtige natursten. På den nordvestlige del af havnen er en hel del huse bygget i tyrkisk arkitektur med første etage i træ. Det bedste tidspunkt at opleve byens interessante arkitektur er under siestaen, hvor der er færre folk på gaden.

Arkadiklostret

Dette fantastiske kloster spillede en stor rolle i den kretensiske frihedskamp i midten af 1800-tallet. Her kan du udforske den en imponerende ikonsamling samt den oprindelige facade fra 1500-tallet.

Melidonigrotten

Melidonigrotten har ved flere tilfælde vist sig at være vigtig i Kretas kamp for selvstændighed, men er også en utrolig smuk drypstensgrotte. Melidonigrotten ligger ikke langt fra Rethymnon.

Apterafæstningen

Fæstningen Aptera ligger på den sydlige side af Soudabugten og var oprindeligt en venetiansk fæstning. I løbet af historien har forskellige græske modstandsbevægelser, tyrkere og tyskere holdt til her, men i dag står fæstningen tom. Inde i borggården kan man stadig se spor efter kuglerne i murene fra den tyske beskydning under Anden Verdenskrig. Fra fæstningen har man en fin udsigt ud over Soudabugten.
Udflugter
Elafonissi
Elafonissi
Et paradis på Kretas sydvestkyst med hvidt sand og glitrende turkisblåt hav. Den indbydende lagune med krystalklart vand indbyder til svømmeture, snorkling og afslapning på stranden. Måltider og drikkevarer indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Jeepsafari med kretensiske smage
Jeepsafari med kretensiske smage
Tag med på en jeepsafari, hvor du får viden om oliven, vin og det kretensiske køkken. Frokost med drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Boat trip daily
Boat trip daily
Nu har du chancen for at tage med på en bådudflugt, der bliver til et minde for livet. En herlig halvdagstur med sol, svømning og snorkling ud for øen Theodorou. Lokale drikkevarer ombord indgår.
Læs mere om udflugten
Jeepsafari på White Mountain
Jeepsafari på White Mountain
Tag med på en heldagsudflugt til Kretas 'hvide bjerge', hvor du kan opleve den storslåede natur og samtidig få et indblik i øens kultur og historie. Frokost og drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Samariakløften
Samariakløften
En spændende tur gennem smukke omgivelser og med en cirka 18 kilometer lang vandretur i den berømte Samariakløft. Heldagsudflugt fra tidlig morgen til om aftenen. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Jeepsafari i solnedgangen
Jeepsafari i solnedgangen
I østen stiger solen op, den spreder guld på sky ... Det betyder samtidig, at den går ned i vest, og det nyder vi godt af på denne udflugt. Vinsmagning og småretter indgår.
Læs mere om udflugten
En skål for Kreta
En skål for Kreta
Tag med på en halvdagsudflugt gennem Kretas imponerende landskab og få indblik i græske specialiteter som olivenolie og vin. Måltider og drikkevarer indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Cykelture på det vestlige Kreta
Cykelture på det vestlige Kreta
Udforsk Kretas smukke natur på to hjul - en dejlig oplevelse for hele familien! Udflugten tilbydes på forskellige niveauer, og der findes både hel- og halvdagsture.
Læs mere om udflugten
Meze - mæt og glad!
Meze - mæt og glad!
Tag med på denne udflugt og glæd dig til at nyde en række velsmagende retter i form af græske meze. Forskellige meze-retter samt vin, vand og raki indgår.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Kreta på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.

Taxi

Det er forholdsvis let at få fat på taxier i Gerani. Det er en god idé at aftale prisen med chaufføren, inden du sætter dig ind i taxien.

Lokalbusser

Lokalbusserne kører rundt mellem de fleste byer og landsbyer, og det lokale busnet fungerer som regel godt. Billetter kan købes på billetkontorerne, som ligger ved busstationerne.

Cykler og scootere

Hos Lions Rental kan du leje cykel og scooter. Det gør Gerani og de omkringliggende byer lettere tilgængelige. Hør mere hos din Spies-guide.

Lejebil

Henvend dig gerne til Spies, hvis du ønsker at bestille en lejebil. Vi er tilgængelige på vores servicetelefon samt på sms og mail døgnet rundt fra april til oktober.

Busser

Spørg altid hvor bussen kører hen, inden du står på! Busnumre eksisterer ikke. I bedste fald sidder der et skilt i vinduet, som angiver, hvor bussen kører hen. Lokalbusserne fra KTEL kører i princippet overalt på øen. Hovedbusstationen ligger inde i Chania. Du kan købe billet på busstationen, men de sælges også i visse kiosker og minimarkeder, som ofte skilter med, at de sælger busbilletter. Eftersom busserne ikke har tidsbestemte holdepladser langs vejene, er det svært at forudsige, hvornår bussen kører langs en bestemt buslinje. Langs nordkysten kører der langtursbusser med aircondition mod hovedbyen Heraklion.

Lokalbusser

Galatas- og Kato Daratsos-bussen standser ved 1886-torvet i Chania og har endestation ved hotel Panorama i Kalamaki. Souda-bussen standser ved markedspladsen. Busserne kører ret ofte, ca. en gang hver halve time.

Langtursbusser

Langtursbusserne er grønne, og deres endestation er busstationen i Chania. Fra Platanias og Agia Marina afgår busserne ret ofte, ca. en gang hver halve time. Du kan køre i bus til alle større byer på Kreta, men busserne afgår ikke så ofte.

Taxi

Taxiholdepladsen ligger på 1886-torvet i Chania, og der er som regel altid taxier døgnet rundt. Men du kan naturligvis også praje en taxi langs vejen, hvis du ikke befinder dig i nærheden af en taxiholdeplads. Taxi er et godt alternativ til bus, hvis man er 3-4 personer, som rejser i samme bil. Chaufførerne skal anvende taxameter og har forskellige takster afhængig af, om man kører i indre by eller i yderområderne. Efter midnat stiger taksten til det dobbelte. Aftal en fast pris inkl. drikkepenge i forvejen, hvis du planlægger en længere tur i taxi. Nogle taxichauffører lever udelukkende af at køre turister rundt på udflugter. Turene kan vare fra et par timer til hele dage.

Cykel og scooter

På Kreta kan du leje cykel eller scooter. Det er en nem måde at se mere af både dit eget ferieområde og også de nærliggende byer langs Chaniakysten.
Rejs med børn
Det er ingen sag at rejse med børn til Kreta, men sørg for at vælge et børnevenligt hotel, som passer til familieferie. Når ferietiden nærmer sig, kan både store og små børn glæde sig til vandland, spændende mad, udflugter og naturligvis stranden.

Babymad og bleer

Kan købes i supermarkeder og på apoteker.

Vandland

Limnoupolis uden for Chania har både vandrutsjebaner til de større børn og en stor børnepool til de mindre. Børn under fire år må ikke benytte vandrutsjebanerne. Limnoupolis ligger 7,5 km syd for Chania, og i højsæsonen kører der busser hertil.

Barnestole/barnesæder

De restauranter, som er specielt tilpassede til børn med legeplads og børnemenu, har ofte barnestole, og de store biludlejningsfirmaer har barnesæder. Det koster som regel ikke ekstra. Vær ude i god tid, hvis du vil være sikker på at få et barnesæde, og vær opmærksom på at barnesæderne ofte er af enklere model uden fempunktssele. Det er ikke muligt at låne eller leje selepuder.

Legepladser

Visse steder er der kommunale legepladser, men det mest almindelige er, at hoteller og restauranter har legepladser til gæsternes børn. Vær opmærksom på at disse legepladser ikke lever op til skandinavisk standard.

Maden på restauranterne

Til sultne børn findes der mange souvlakibarer med forskellige grillspyd: souvlaki me pita (grillspyd i pitabrød), giro me pita (kebab), kalamaki eller zita (lille grillspyd til at holde i hånden). Mange restauranter har desuden grillet kylling og andre grillretter på menukortet. Turisttavernaerne serverer pizzaer i amerikansk stil.

De lokale og originale tavernaer har ingen børneportioner, men de har ofte mange retter, som selv de mest kræsne plejer at synes om som. Her kan man f.eks. få kødboller, tzatziki, pommes frites, pastitsio/makaronibudding, spaghetti med kødsauce og fyldte tomater. Hvis man er heldig, kan man finde kretensisk pilaffi på menukortet, som er en risret med får eller hane, som selv de mindste plejer at synes om. På Kreta er det almindeligt, at man blander pilaffien med yoghurt eller tzatziki til børnene.

Barnevogn

Chaniaområdet kan ikke betegnes som barnevognsvenligt, selv om det er nødvendigt at have barnevogn med. På mange spisesteder er der f.eks. ingen barnestole, og her er barnevognen det bedste alternativ, hvis man ikke vil have sit barn på skødet, mens man spiser. Det er mest praktisk med en paraplyklapvogn.

Shopping for børn

Chania og Platanias har et antal butikker, som sælger legetøj. Udvalget i de velassorterede butikker er nogenlunde det samme som i Danmark - ligesom priserne.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Fra april til oktober kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske blot have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Der findes en hæveautomat.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +1 time.

El

220 V

Sprog

Grækenland: græsk. Albanien: albansk.

Øvrigt

Langs Chaniakysten løber en stærkt trafikeret gennemkørselsesvej, som skal krydses for at komme til stranden, hvis man bor på et hotel syd for vejen. Det varme vand opvarmes som regel med solenergi, hvorfor temperaturen kan variere. Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
16°9°
3
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • februar
16°9°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • marts
17°10°
6
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • april
20°12°
8
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • maj
23°15°
10
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • juni
27°19°
11
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juli
29°22°
12
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • august
29°22°
11
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
27°19°
9
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • oktober
24°17°
6
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
21°14°
5
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • december
18°11°
4
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer og 30 minutter.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Gerani i sommerhalvåret.

Du kan desuden rejse til Gerani med rutefly.

Flyet lander i Chania Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Gerani. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Chania Lufthavn til dit hotel i Gerani er ca. 50 minutter (ca. 35 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Transferbussen kører til tider via vores Sunprime i Platanias, og køretiden vil da være omkring 1 time. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Gerani (Chaniakysten)
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.