Se hoteller (8)

Rejser til Gerani (Chaniakysten)

Gerani er et ideelt rejsemål for børnefamilier og for dig, der vil holde ferie i fredelige omgivelser.
Gerani ligger i et af Kretas mere rolige områder, og tempoet er ikke særlig højt. Hertil rejser man først og fremmest for at slappe af og nyde livet. Vil du have lidt mere gang i den, er der gode busforbindelser til Platanias, hvor du kan finde det meste. Gerani by er mest kendt for sine gode bagerier og en mellemstor kirke med fine ikonmalerier. Langs Geranis fine strand er der flere hyggelige hoteller og små restauranter. På den store hovedvej, der ligger et stykke fra hotellerne, er der både apotek, fødevarebutikker og flere caféer.

Bo tæt på stranden

Vil du bo nær stranden på ferien? Hos Spies kan du bestille en rejse, hvor du bor på hotelværelse eller lejlighed bare et stenkast fra Geranis kilometerlange strand. Her er altid masser af plads og kort afstand til morgenens første svømmetur. En anden fordel ved Gerani er, at det er let at finde et godt og roligt sted at bo til en god pris.

Udforsk Kreta

Inde i Gerani rejser de grønne og frodige bakker sig som udløb til de højere bjerge inde på øen, som er populære blandt både vandrere og cyklister. Du behøver ikke rejse langt op i bjergene for at finde en lokal taverna, hvor du kan sætte dig til rette under et oliventræ og spise frokost.

Besøg Chania

Chania er et andet populært rejsemål. Her er det først og fremmest den gamle bydel med sine små stræder og charmerende torv, som lokker turister til. Omgivelserne ved havnen er prydet af mange ældre bygninger fra de venetianske og tyrkiske perioder, og her er der liv og menneskemylder fra morgen til aften. Midt i byen ligger torvehallen, som du absolut ikke må glemme at besøge. Oplev stemningen, udbuddet og drøm dig væk i duften af frugt, grøntsager, honning, krydderurter og blommer.
Tips og nyttig info
  • Kilometerlange strande
  • Hoteller tæt på stranden
  • Prisvenlige hoteller
  • Fred og ro

Spies' gæster om Gerani (Chaniakysten)

Find din rejse til Gerani (Chaniakysten)