Se hoteller (6)

  Rejser til Chania

  Chania er Kretas næststørste by og et oplagt rejsemål for dig, der vil kombinere sol og strand med shopping og udflugter rundt på øen.
  Hjertet i Chania er den hyggelige venetianske havn, hvor størstedelen af byens forlystelsesliv udspiller sig. Her er alt fra hyggelige barer til feststemte og tempofyldte diskoteker, men det er dog først og fremmest den gamle, velbevarede bydel med sine smalle stræder, som får turister til at rejse til Chania. Omkring den smukke, idylliske havn finder du mange velbevarede bygninger fra de tidligere venetianske og tyrkiske epoker. Her er masser af aktivitet fra morgen til aften, og i højsæsonen skal du regne med, at der kan være trængsel.

  Mad og drikke i Chania

  Midt i byen ligger markedshallen, som absolut er et besøg værd. Oplev stemningen, kig på udvalget og fornem duften af frugt, grøntsager, honning, krydderurter og blomster. Området omkring markedshallen er også et udmærket sted at købe skindvarer, sko og smykker. Bliver du sulten oven på alle indtrykkene, kan du hurtigt finde en god restaurant i Chania. Her kan du få alt fra græske specialiteter som keftedes og souvlaki til pizzaer og forskellige pastaretter. Den venetianske havn er et oplagt sted at indlede din gastronomiske rejse i Chania.

  Bo centralt med pool i Chania

  Bestil en rejse med Spies til Chania og vælg mellem både enkle og mere luksuriøse hoteller. Du bestemmer selv, om du vil bo midt i begivenhedernes centrum ved den venetianske havn eller lidt mere afsides. Du kan naturligvis også vælge et hotel med pool, så du kan tage en hurtig svømmetur, inden du går på opdagelse i Chanias natteliv.

  Udforsk øen i lejebil

  Husk at du kan bestille en lejebil sammen med rejsen hos Spies. Hvis du ved, at du både vil slappe af og opleve øen i løbet af ferien, er det måske nok blot at leje bil i et par dage. Har du lyst til strandliv, er der ikke langt til strandene ved for eksempel Agia Marina og Kato Daratso. Vil du se mere af øen, er det let at køre op i bjergene inde på øen, hvor du kan udforske naturen og måske nyde en frokost på en lille taverna.
  Tips og nyttig info
  • Centralt beliggende hoteller
  • Hoteller med pool
  • Gode shoppingmuligheder
  • Mange restauranter
  • Luksushoteller

  Spies' gæster om Chania

  Find din rejse til Chania