Familieferie på Kreta

Ferie med børn på Kreta

Børnevenlige rejsemål på Kreta

Kreta er en ø, som har lidt af det hele. De spændende udflugtsmuligheder, dejlige strande og børnevenlige hoteller og restauranter gør øen til et perfekt mål for sommerferie med familien. På Kreta finder du desuden flere gode forlystelser for vandhunde, eksempelvis vandparkerne Limnoupolis udenfor Chania, Watercity udenfor Heraklion og Acqa Plus i Hersonissos.

Besøg gerne Elafonissistranden på øens sydvestspids. Den bliver også kaldt ”Kretas Maldiverne” og er en meget børnevenlig, lavvandet strand. Lad gerne børnene smage de græske specialiteter, men hvis de er mere til pizza og andre internationale retter, er det muligt på de fleste hoteller. De græske ”frikadeller” keftedes og forskellige gyros-retter med pommes frites eller pitabrød plejer dog at være populære blandt børn.

Familieferie på Chaniakysten

Familieferie på Chaniakysten

Chaniakysten er en meget lang sand- og grusstrand, og her ligger flere populære feriebyer. I Børnevenlige Agia Marina finder du Family Garden-hotellet Alexandra Beach, og i Gerani og Kato Daratso venter lavvandede strande. I Kolombari er det børnevenlige hotel Avra Imperial meget populært blandt børnefamilier. Besøg gerne Chania by, der har en spændende historie og en smuk havn.

Makrigialos

Børnevenligt i Makrigialos

Makrigialos på Kretas sydkyst er velegnet til børnefamilier, der vil have en afslappet ferie. Her finder du et af øens bedste familiehoteller, Sunwing Makrigialos. Hotellet har gennemtænkte måltidspakker, Lollo & Bernie, svømmeskole og et væld af børnevenlige aktiviteter. Herfra kan I besøge seværdigheder som den smukke by Sitia og Knossos, som er en af verdens mest besøgte seværdigheder.

Find din rejse med børn til Kreta

Du kan sortere efter eksempelvis familiehotel, børnepool, afstand til strand og faciliteter på værelset.

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 af 0 hoteller