Se hoteller (24)

  Rejser til Platanias (Chaniakysten)

  Platanias passer perfekt til dig, der vil fylde ferien med sjov og fornøjelser, for området byder på både restauranter, natteliv og butikker.
  I Platanias findes også en kilometerlang strand af varierende karakter; sandet veksler mellem hvide og rødlige nuancer, og nogle steder er der lavvande, mens der andre steder langs stranden er lidt højere bølger. Når du rejser med Spies, har du flere gode hoteller at vælge mellem, og de fleste ligger direkte på eller i nærheden af stranden. Bag Chaniakysten bølger frodige, grønne bakker op mod de høje bjergmassiver, hvor det er populært at vandre og cykle. I de små landsbyer, der er omgivet af olivenlunde, kan du stoppe op og spise frokost på en lokal taverna.

  Bo godt med Spies

  Sunprime Platanias Beach er vores første Sunprime-hotel på Kreta og passer perfekt til voksenferien uden børn. Hotellet ligger midt på stranden, i gåafstand til Platanias. Her kan du se frem til en ferie i smagfulde omgivelser med spaafdeling, motionsrum, restaurant og egen beach bar, hvor du kan indlede aftenen med en drink i solnedgangens skær. Skal ferien være ekstra luksuriøs, kan du bestille et værelse, hvor du kan hoppe direkte i poolen fra din egen terrasse.

  Børnevenlige hoteller

  Naturligvis har vi også en klynge af rigtig gode familiehoteller at vælge mellem i Platanias. Rejser du med børn, bor du allerbedst på vores Top Selection-hotel Minoa Palace Resort & Spa - et luksushotel i ordets bedste forstand med spa og børnepool i fantastiske omgivelser nær stranden. Hvis en lejlighed passer bedre til dig og din families ønsker, har vi flere børnevenlige alternativer som eksempelvis Majestic.

  Chania

  Byen er øens næststørste med cirka 70.000 indbyggere. Det er hovedsageligt den gamle velbevarede bydel med de smalle gader og charmerende torve, der tiltrækker turisterne. I området omkring den hyggelige havn ligger der mange velholdte bygninger fra den venetianske og tyrkiske epoke, og der hersker en livlig stemning fra tidligt til sent.

  I midten af byen ligger markedshallen, og den bør du helt klart opleve. Mærk stemningen, se på udvalget af varer og duft til aromaen af frugt, grønt, honning, urter og blomster. I Chania er der også gode shoppingmuligheder med alt fra kendte mærkevarekæder til små hyggelige butikker, hvor du sikkert kan finde en souvenir at tage med hjem.
  Tips og nyttig info
  • Sunprime Hotels
  • Familiehoteller
  • Luksushoteller
  • Hoteller på stranden
  • Kilometerlange strande
  • Mange restauranter

  Spies' gæster om Platanias (Chaniakysten)

  Find din rejse til Platanias (Chaniakysten)