Easy Travel – CHECK-IN I RO OG MAG

Check-in i ro og mag

Easy Travel

Easy Travel - nemt og bekvemt

Det skal være nemt at rejse. Derfor har vi skabt en række smarte løsninger til dig, der bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C. og flyver med vores eget flyselskab, Sunclass Airlines. Med Easy Travel kan du nyde ferien lige til det sidste. På hjemrejsedagen kan du nemlig tjekke din bagage ind allerede på hotellet og dermed slippe for køerne i lufthavnen. Og har du tilkøbt transfer, kører bussen direkte til dit hotel uden at stoppe ved andre hoteller på vejen.
Easy Travel - nemt og bekvemt

Smidigt på rejsen med Sunclass Airlines

 • 10 kg ekstra bagage
 • Direkte bus til og fra hotellet, når du har tilkøbt transfer*
 • Check-in af bagage på hotellet ved hjemrejsen**
 • Plastikpose til medbragt klapvogn/barnevogn***

Check-in i ro og mag

10 extra kilo bagage

10 kg ekstra bagage samt emballage til klapvogn

Som gæst på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C. kan du tage 10 kg ekstra bagage med på både ud- og hjemrejsen, når du tilkøber indtjekket bagage og flyver med Sunclass Airlines. Du kan altså medbringe 10 kg bagage mere til den samme pris i forhold til andre hoteller. Det gælder også, hvis du har bestilt en kombinationsrejse, hvor dit Sunwing-hotel, Sunprime-hotel eller O.B.C. kombineres med et andet hotel/rejsemål.

Læs mere om de almindelige bagageregler

Check-in af bagage på hotellet

På vores Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C. kan du på hjemrejsedagen tjekke din bagage ind allerede på hotellet, når du har bestilt en pakkerejse og flyver med Sunclass Airlines. Det betyder, at du kan gå direkte til sikkerhedskontrollen, når du kommer til lufthavnen.

Sunclass Airlines har sine egne tagomater i receptionsområdet, hvor du kan printe dine bagagetags inden hjemrejsen.

Du kan tjekke ind online 24 timer inden hjemrejsen. Derefter kan du gå i receptionen og selv printe bagagetags i tagomaten, når det passer dig. Så er din bagage klar til at blive afleveret på hjemrejsedagen. Én person pr. billet kan aflevere bagagen ved bagageudleveringen ved indgangen til hotellet, men samtlige gæsters pas skal medbringes.

Har du brug for hjælp med at tjekke ind, er du altid velkommen til at kontakte Help Desk/receptionen.

Gælder kun ved flyafgange efter kl. 11.

Tidspunkter for aflevering af bagage

Aflevering af bagage på hotellet gælder ved flyafgange efter kl. 11 på de fleste rejsemål. Dette foregår som regel om morgenen/formiddagen uanset flyets afrejsetidspunkt.

Tidspunkt for aflevering af bagage findes på hotellernes informationssites MySunwing/MySunprime/MyO.B.C. og ved tagomaten i hotellernes Help Desk/reception.

Specialbagage

Af sikkerhedshensyn kan bagage, der er større end normalt, ikke tjekkes ind på hotellet. Meget stor eller tung bagage skal tjekkes ind som specialbagage i lufthavnen. Læs mere under hvert enkelt hotel.

Har du bestilt transfer fra lufthavnen til hotellet, kan du medbringe din golfbag/cykel eller andet sportsudstyr i bussen, hvis der er plads. Vær opmærksom på, at det ikke kan bestilles på forhånd, og du kan også blive afkrævet betaling for transporten. Beløbet oplyses og betales på rejsemålet ved ankomsten.

*Der er et stop på vejen til enkelte hoteller. Du kan læse mere om, hvad der gælder, under hvert enkelt hotel.
**I Tyrkiet er det ikke muligt at tjekke bagagen ind på hotellet ved hjemrejsen på grund af lokale regler.
***Medbringer du en barnevogn eller klapvogn på flyet, får du i afrejselufthavnen en plastikpose, der beskytter den under flyrejsen. Plastikposen kan selvfølgelig også bruges på hjemrejsen.

HVILKET HOTEL PASSER DIG?
Sunprime - Voksenferie
Sunprime

Sunprime Hotels

 • Børn ingen adgang
 • Moderne design
 • Motionsrum og træning

Hoteller for voksne

Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club

 • Designhoteller for familien
 • Rolig og afslappet atmosfære
 • Lollo & Bernie

Designhoteller for familien

Sunwing - Børneferie
Sunwing

Sunwing Family Resorts

 • Vores bedste familiehoteller
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Børnevenlige poolområder

Vores bedste familiehoteller