Sunprime Protaras Beach, Cypern
Sunprime Protaras Beach, Cypern
Sunprime

Velkommen til

Sunprime Hotels

Skræddersyet til voksne

På Sunprime Hotels for voksne hersker der fred og ro. Her er hver dag en pause fra hverdagen og tid for én gangs skyld ikke en mangelvare. Atmosfæren er afslappet, så du bare kan læne dig tilbage i liggestolen og nyde din velfortjente ferie. Forud for sommeren 2024 er Sunprime Platanias Beach blevet endnu bedre! Hotellet er blevet renoveret og tilbyder en helt ny hoteloplevelse med nyt motionsrum, istandsat spaafdeling, restaurant og bar, opfriskede værelser og meget andet. På Sunprime kan du få en ferie helt på dine vilkår. Vil du træne, findes både motionsrum og holdtræning med uddannede instruktører. Vil du hellere slappe af med lidt selvforkælelse, har alle Sunprime også en spaafdeling med forskellige velgørende behandlinger. Derudover kan du altid nyde veltilberedt mad og gode vine i vores restauranter.

Altid på Sunprime Hotels

  • Aldersgrænse 16 år
  • Gratis wi-fi overalt på hotellet
  • Spaafdeling, motionsrum og SATS-holdtræning
  • Komfortable værelser og suiter
  • All Inclusive/Inclusive kan tilkøbes
  • Direkte transfer og Easy Travel med Sunclass Airlines
  • Rolige poolområder
Ferie uden børn
Bedst bliver endnu bedre
Nyhed!

Bedst bliver endnu bedre

Forud for sommeren 2024 har vi opgradet Sunprime Platanias Beach, så du og din rejsefælle kan få en endnu bedre ferie. Store dele af hotellet er blevet renoveret, og både værelserne, restauranten og baren har fåer et helt nyt udseende. Derudover er receptionsområdet, spaafdelingen, motionsrummet, poolområdet og bufferestauranten blevet renoveret.

Læs mere her.

UDBUD PÅ SUNPRIME HOTELS

Kickstart ferien med personlig træning

Vi ved, at inspiration, planlægning og tips til en effektiv træning gør det meget nemmere at komme i gang med at træne og endda fortsætte med den. I vores pakker Get Started og Get More får du de bedste forudsætninger for at komme i gang med din træning med god hjælp og støtte fra en af vores personlige trænere.

Sunprime All Inclusive Premium
Nyhed!

Sunprime All Inclusive Premium

Sunprime All Inclusive Premium er en endnu bedre variant af vores populære All Inclusive, hvor du kan vælge mellem at spise i enten buffet- eller a la carte-restauranten til både frokost og aftensmad.

Workation

Workation

Forkæl dig selv med et feriekontor på Sunprime! I værelset findes hæve-sænke-bord, kontorstol, computerlampe, 24 tommer pc-skærm, mus, tastatur, papir og kuglepen samt en frugtkurv – foruden en solskærm til computeren, så du kan sidde udenfor og arbejde.

Gør ferien ekstra bekvem på Sunprime Hotels

Und dig selv lidt ekstra ferieluksus

Vil du forkæle din partner eller medrejsende med en lille overraskelse? Vi tilbyder flere tilvalg, der gør ferien ekstra bekvem. Bestil f.eks. en lækker Prime-velkomstpakke eller en flaske mousserende vin, der venter på værelset ved ankomsten.

Du kan bestille tilvalgene samtidig med rejsen eller inden afrejsen via 'Min side'.

Easy Travel

Easy Travel

Det skal være nemt at rejse. Derfor har vi skabt Easy Travel med en række smarte løsninger til dig, der flyver med vores eget flyselskab, Sunclass Airlines, og bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club.

Røgfrit

Fra sommeren 2023 bliver alle Sunprime røgfrie. Rygeforbuddet gælder også i værelserne/suiterne, på balkonerne/terrasserne samt e-cigaretter. Der vil være afgrænsede rygeområder på alle hoteller.

MERE OM SUNPRIME

Se filmen fra Sunprime Hotels - vores lækre voksenhoteller med afslappet atmosfære.

Gode grunde til at vælge Sunprime

Gode grunde til at vælge Sunprime

Her er nogle af de bedste grunde til at vælge Sunprime Hotels. Den sidste synes vi selv er ekstra overbevisende.

VORES SUNPRIME HOTELS

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 af 0 hoteller