Forkæl dig selv med en workation

Kombinér effektive arbejdsdage med afslappende ferie

Hvem siger, at du altid skal arbejde fra kontoret? Er der noget, pandemien har lært os, så er det, at det faktisk godt kan lade sig gøre at arbejde fra afstand. Så hvorfor ikke gøre afstanden lidt større og omgivelserne lidt mere spændende med en workation på De Kanariske Øer?

Hvorfor workation?

  • Du kan nyde godt af sol og nye oplevelser, samtidig med at du får tingene gjort.
  • Det er nemmere at få nye, kreative idéer, når du arbejder i inspirerende omgivelser.
  • Mørke morgener og middelmådige mødelokaler er en saga blot. Nyd i stedet en frisk morgenløbetur på stranden og caféer med udsigt til havet.
  • Du kan starte dagen med en god og sund hotelmorgenmad, der giver energi til en ny arbejdsdag.
  • Fem minutter efter fyraften kan du koble af i en 25 grader varm pool.
  • Du sparer på dine feriedage, men du får samtidig lov at nyde godt af alt det fantastiske, du forbinder med en ferie. Tip: Tag et par feriedage hver uge, så du forkorter arbejdsugen og får meget mere feriestemning.
  • Takket være tidsforskellen kan du holde fyraften en time tidligere end dine kollegaer. Så får du ekstra tid til afslapning, aktiviteter og god mad.
Sunprime Atlantic View

Arbejd (langt væk) hjemmefra

Christian tog på workation på Sunprime Atlantic View på Gran Canaria - og det kan varmt anbefales! Læs hans tips til at få den bedste arbejdsuge (langt væk) hjemmefra.

Vores bedste hoteller til workation

Hoteller med central beliggenhed, rolig atmosfære, alle de faciliteter, du har brug for og wi-fi, der er lige så godt som derhjemme.

Poolområdet på Sunprime Atlantic View
Sunprime

Sunprime Atlantic View, Gran Canaria

Atlantic View var vores første Sunprime-hotel. Siden dørene åbnede for første gang, er stedet blevet mere og mere populært for gæster, der rejser uden børn.

Her er der masser af holdtræning som f.eks. vandaerobic eller yoga, men du kan også træne helt gratis på egen hånd i motionsrummet. Skal du slappe af, kan du bestille en skøn behandling i Sunprime Spa.

Tagterrasse på Sunprime Coral Suites & Spa
Sunprime

Sunprime Coral Suites & Spa, Tenerife

Sunprime Coral Suites & Spa ligger i populære Playa de las Américas. Her er du tæt på centrum, og der er et imponerende udvalg af butikker, restauranter og barer i området. Du bor en kort gåtur fra strandpromenaden og den velbesøgte strand.

Får du lyst til at solbade, kan du benytte hotellets smukke tagterrasser. Her kan du nyde udsigten fra liggestolene og koble helt af fra omverdenen.

Tagterrasse på Sunprime Ocean View
Sunprime

Sunprime Ocean View, Tenerife

Sunprime Ocean View er et indbydende og moderne voksenhotel i det populære område Playa de las Américas. Som på alle andre Sunprime-hoteller indgår wi-fi, badehåndklæder og skønne badekåber. Det hele for at du skal føle dig ekstra godt tilpas.

Nyhed! Nu kan du bestille vores populære Prime Pool Suite, hvor du kan hoppe direkte i poolen fra din terrasse. Perfekt til en hurtig frokostdukkert!

Mand sidder på sin balkon og arbejder

Workation Package

Når du bestiller vores Workation Package på Sunprime Atlantic View, Sunprime Coral Suites & Spa og Sunprime Ocean View får du et værelse, hvor der er sørget for optimale arbejdsforhold.

• Hæve-sænkebord, kontorstol, computerlampe, blok og pen
• 24" skærm, tastatur og mus
• Solskærm til computeren
• Nespresso-maskine, frugtkurv og vand

Tips til oplevelser efter arbejde

Fem hyggelige byer på Tenerife

Tenerife har meget mere at byde på end sol og strand. Her kommer vi med vores tips til fem hyggelige byer, der er et besøg værd.

Syv madoplevelser, du skal prøve

Kanariere elsker god mad. Heldigvis for os. For det betyder, at du finder masser af store madoplevelser på Gran Canaria. Her er syv af vores favoritter.

Fem tips til oplevelser på Gran Canaria

Gran Canaria er et af vores i særklasse mest populære rejsemål, men øen har også mange mere uopdagede sider. Her kommer fem forslag til aktiviteter, du måske ikke selv havde tænkt på.

Tips: Tjek op på din forsikring, og sørg for, at den dækker arbejde i udlandet.