Fem hyggelige byer på Tenerife

Tenerife har meget mere at byde på end sol og strand. Det er populært at leje bil og opdage øens småbyer på egen hånd. Her får du fem gode bud på hyggelige byer, der er et besøg værd, når du er på Tenerife.

La Orotava

La Orotava

La Orotava er en af Tenerifes ældste byer, der er kendetegnet ved sin prægtige arkitektur og traditionelle kanariske atmosfære. Byen re relativt stor, men har en meget smuk gammel bydel, og i området er der gode muligheder for at få en vandretur med vidunderlig udsigt.

Vilaflor på Tenerife

Vilaflor

Vilaflor er Spaniens højst beliggende by og ligger ved foden af vulkanen Teide. Her er naturoplevelsen og den afslappede atmosfære i fokus. Når man er på vej op ad vulkanen, der er Spaniens højeste bjerg, er byen med dens smukke udsigt et oplagt sted at holde en pause. Sørg også for at gøre holdt i nationalparken Las Cañadas med dens mægtige bjergmassiver.

Masca på Tenerife

Masca

En af Tenerifes mest pittoreske byer. Næsten et must, hvis du kører i bil på øen. Byen ligger i en bjergkløft og er et perfekt sted at vandre. Masca var indtil 1991 uden vejforbindelse, og man måtte sejle eller gå til byen. Mange vælger i dag at køre med bus til Masca og derfra bevæge sig til fods ned til havet, en tur på ca. 3 timer.

Taganana

En lille, fredfyldt fiskerby på det nordvestlige Tenerife. Naturen her skiller sig markant ud fra resten af øen med sin grønne frodighed. På vej hertil kommer du igennem den smukke Mercedesskov. Øens bedste strande til surfing ligger ved byen og tiltrækker dedikerede entusiaster.

Garachico

En stille og rolig by på Tenerifes nordkyst med tydelig spansk præg. Smukke bygninger og omgivelser bidrager til en romantisk atmosfære i den lille by, der sammen med Buenavista og Los Silos udgør Kanarieøernes ”fjortende ø”, Low Island. I 1700-tallet overlevede byen et vulkanudbrud, som efterlod sig naturlige havbassiner, hvor lavaen blev standset af vandet.

Playa de las Americas på Tenerife

Tenerife med Spies

På vores ni rejsemål på Tenerife finder du hoteller for enhver smag og pengepung. Her finder du familieparadiset Sunwing Fañabe Beach. Rejser du uden børn, bor du ekstra godt på Sunprime Coral Suites & Spa eller Sunprime Ocean View.