• velegnet til voksne

Sunprime Coral Suites & Spa

Rejs trygt og sikkert med Spies - læs mere her

Sunprime Coral Suites & Spa ligger i populære Playa de las Américas. Fra hotellet har du ikke langt til de mange butikker, restauranter og barer i centrum, og du har også kort gåafstand til strandpromenaden og den velbesøgte strand. Kan du lide at spille golf, bor du desuden i bekvem afstand til flere af Tenerifes bedste baner.

Sunprime Coral Suites & Spa tilbyder veldesignede suiter med mange praktiske og smarte detaljer. Du bor allerbedst i en Prime Lounge Suite med stor balkon og fin udsigt over poolområdet. Poolen er selvfølgelig opvarmet til en behagelig temperatur i årets koldeste måneder.

Solhungrende livsnydere er velkomne til at slænge sig i en bekvem liggestol på en af hotellets dejlige tagterrasser. Her kan du nyde udsigten, koble fuldstændig af og bare fokusere på dit eget velbefindende.

Sunprime Spa byder på endnu mere luksuriøs egentid. Vil du være sikker på at få den afslappende oplevelse, du længes efter, kan du allerede nu forudbestille en velgørende behandling.

Ligesom på alle Sunprime Hotels er her et motionsrum for dig, der vil træne på egen hånd. Desuden tilbyder vores uddannede instruktører flere forskellige træningshold, hvis du hellere vil træne i gruppe. Al træning er selvfølgelig gratis.

En ferie er ingen rigtig ferie uden lækker mad, og det har vi naturligvis tænkt på. Hver morgen dækker vi op til morgenmad i Sunprime Restaurant med en skøn buffet, som du kan tilkøbe til en favorabel pris. Hvis du vil forkæle smagsløgene yderligere, kan du desuden tilkøbe vores fordelagtige måltidspakker Sunprime Inclusive eller All Inclusive.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

MySunprime

På hotellets informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MySunprime og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.

Vores service

Som gæst på Sunprime har du adgang til receptionen døgnet rundt. Her kan du bestille udflugter og lejebil samt få tips og gode råd.

Lægeservice

Der er en læge (mod betaling) på hotellet seks dage om ugen i vintersæsonen (oktober-april). De aktuelle tider oplyses i receptionen. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder receptionen gerne lægehjælp. I sommersæsonen er der ingen læge på hotellet, men receptionen hjælper dig gerne med at tilkalde en læge ved behov.

Handicapfaciliteter

Hotellet har enkelte handicapvenlige suiter - læs mere under værelsestypen Classic Suite. På hotelområdet findes desuden ramper og toiletter, som er tilpasset gangbesværede.

Sæson

Hotellet er åbent hele året. I vintersæsonen (oktober-april) er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Døgnåben reception. Avis-biludlejning, valutaveksling, bordbestilling, vaskeriservice m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 11.

Bygget: 1991. Renoveret: 2018/19.

191 suiter. Etager: 6. Elevator: Ja.

Ingen parkering.

Hotelmanager

Gerardo Fernandez

Hotellets officielle klassificering er 4.
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Ligger tæt på centrum
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Opvarmet pool
 • Fredeligt poolområde
 • Køleskab på værelset
 • Klimakompenseret hotel
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Opvarmet pool
  Ja
 • Børnepool
  Nej
 • Restaurant
  1 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • Wi-fi
  Ja
 • Elevator
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  700 m
 • Hovedcentrum
  700 m
 • Nærmeste strand/badested
  700 m
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Coral Suites & Spa ligger i populære Playa de las Américas, ikke langt fra de mange butikker, restauranter og barer i centrum. Fra hotellet er der desuden kort gåafstand til strandpromenaden og stranden.

Se suiternes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Suite

Lækre og indbydende 1-værelses suiter til to personer.

Junior Suite

Dejlige suiter med soveværelse og opholdsstue.

Prime Lounge Suite

Lækre suiter med en balkon eller terrasse med komfortable loungemøbler.

Mad og drikke

På Sunprime Coral Suites & Spa kan du nyde dine måltider i buffetrestauranten eller i Sunprime Restaurant, hvor der serveres veltilberedt mad i en afslappet atmosfære. Efter maden kan du nyde en drink i loungen; hotellets hjerte og naturlige mødested. Loungen ligger i stueplan tæt på receptionen. Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor samt på hotellets informationssite MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Frokost kl. 12.30-15
Middag kl. 18.30-21

Pæn påklædning er påkrævet.

Buffetrestaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-15
Middag kl. 18.30-21

Buffetrestauranten er for gæster, der har tilkøbt en af vores måltidspakker. I restauranten serveres morgenmads-, frokost- og middagsbuffet.

Poolbar

Åbningstider:
Kl. 10.30-23

Hotellets poolbar serverer bl.a. juice, kaffe og cocktails.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige mødested. Her kan du slå dig ned for at læse, slappe af med en kop kaffe eller nyde en drink - den behagelige musik, elegante indretning og tilbagelænede stemning indbyder til afkobling. Her bydes desuden på livemusik flere aftener om ugen.

Sunprime Market

Åbningstider:
Hver dag kl. 7-22

I hotellets egen butik kan du købe drikkevarer, hygiejneartikler og delikatesser. Vil du handle ind til en picnickurv, kan du også gøre det her.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime Hotels.

Obs! Hvis du har bestilt en måltidspakke, er du nødt til at bestille bord i restauranten og vælge, hvornår du vil spise dine måltider. Dette er en del af Safe Travel - vores omfattende program for en tryg og sikker rejse. Grundet coronasituationen serveres måltiderne til tider fra menu, som buffet eller som assisteret buffet, hvor du bestiller ved at pege på det, du gerne vil have, hvorpå hotellets personale lægger maden op. Du kan bestille så mange gange, du vil, og der vil være det samme udbud, som hvis du selv skulle tage fra buffeten. Ved ankomsten får du mere information om, hvad der gælder på netop dit hotel. Læs mere her.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. Forudbestilles hjemmefra.

Sunprime Inclusive

Med Sunprime Inclusive får du morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Du kan også tilkøbe frokost i fem dage. Når du ankommer til hotellet, får du oplyst, hvilke dage frokost og middag serveres. Alle måltider serveres som buffet. Prisen er højere, hvis du rejser over jul og nytår, da jule- og nytårsbuffet indgår 24/12 og 31/12.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). NB! Måltidspakker kan kun bestilles i 7, 14 eller 21 dage. Bestiller du en rejse med skæv varighed (f.eks. 10 eller 13 dage), kan måltidspakker ikke tilkøbes for hele perioden.

Læs mere om Sunprime Inclusive.

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. Alle måltider serveres som buffet. Prisen er højere, hvis du rejser over jul og nytår, da jule- og nytårsbuffet indgår 24/12 og 31/12.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). NB! Måltidspakker kan kun bestilles i 7, 14 eller 21 dage. Bestiller du en rejse med skæv varighed (f.eks. 10 eller 13 dage), kan måltidspakker ikke tilkøbes for hele perioden.

Læs mere om Sunprime All Inclusive.

Pool og strand

Poolen på Sunprime Coral Suites & Spa er designet, så den passer til alle vores gæsters ønsker. Vi har naturligvis sørget for, at den er opvarmet til mindst 25 behagelige grader, og rundt om poolen står der komfortable liggestole, hvor du kan slappe af efter svømmeturen og lade solen tørre din krop. Du kan også vælge at slappe af og nyde solen på en af de to skønne tagterrasser - eller du kan gå ned til den fine sandstrand, som ligger ca. 600 meter fra hotellet. Fortsæt eventuelt ad strandpromenaden, hvor du kan shoppe i de små butikker eller slå dig ned på en hyggelig restaurant med udsigt over havet.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 170 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, 25 grader*

Strand

Fra hotellet er der cirka 700 meter til den nærmeste strand. Der er mange strande i området - de længste er 300 og 450 meter lange og består af henholdsvis finkornet sand og grus/sten. Du er velkommen til at tage dit pool- og strandhåndklæde fra hotellet med til stranden. Liggestole og parasoller kan lejes.

*Poolen er opvarmet i perioden 1/11-15/4. Vandtemperaturen kan variere i løbet af dagen afhængigt af lufttemperaturen.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Coral Suites & Spa kan du vælge mellem træningshold som f.eks. core, vandgymnastik, vandgymnastik og yoga. Al holdtræning er gratis og ledes af SATS-uddannede instruktører. Du kan også træne gratis på egen hånd i vores motionsrum. Fra hotellet har du heller ikke langt til nogle af Tenerifes bedste golfbaner.

Holdtræning

Du er velkommen til at deltage i et af vores populære træningshold som f.eks. crosstræning, bootylicious og cardio energy. Du kan også få en god introduktion til dynamisk yoga i vores træningsklasse, yoga flow. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik eller kast dig ud i water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve ved forskellige stationer. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Styrketræn gratis på egen hånd i fine træningslokaler. Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med håndvægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Golf

Når du bor på Sunprime Coral Suites & Spa, har du aldrig langt til nogle af øens bedste golfbaner. Her er nogle eksempler:

Golf Las Américas
Afstand: 2 km
Praktisk talt midt inde i Playa de las Américas ligger denne fantastiske 18-hullers bane, som er bygget på en skråning med vid udsigt over by, strand og hav. Som en kulisse bag banen troner mægtige bjerge, som skærmer for kraftige vinde. Golf Las Américas blev indviet i 1998 og er i rigtig god stand. Kort sagt: Dette er en bane, der passer til golfspillere på alle niveauer. Og andet ville da også være mærkeligt, for anlægget kostede omkring 180 millioner kroner at bygge.

Golf Costa Adeje
Afstand: 11 km
Golf Costa Adeje er en kombineret park- og seasidebane, bygget på en gammel bananplantage med en vidunderlig udsigt over Atlanterhavet og Tenerifes nærmeste naboø, La Gomera. Banen har 27 huller, som er fordelt over tre 9-hullers sløjfer, kantet af smukke kaktusarrangementer og typisk kanariske planter. Golf Costa Adeje er tegnet af Spaniens mest kendte banearkitekt, Pepe Gancedo, som også står bag mesterværker som Torrequebrada på Costa del Sol.

Golf del Sur
Afstand: 17 km
Tenerifes mest kendte og komplette feriegolfanlæg. Det har 27 huller smukt omkranset af sort vulkansand, kløfter og kaktusser. Den sydlige og nordlige bane udgør tilsammen den sløjfe, som de professionelle golfere spillede Europatouren på. Med andre ord: En rigtig mesterskabsbane! Den nordlige og den sydlige sløjfe er de sværeste og længste. På den sydlige bane ligger anlæggets mest berømte hul, et par 3-hul på godt 170 meter, hvor greenen ligger som en ø omgivet af lavasand. Runden spilles på smalle fairways over enkelte kløfter, især på den nordlige bane, og det kan ske, at man udsættes for kraftige vinde og lav flytrafik. Links, den tredje sløjfe, er i denne sammenhæng noget bredere og lettere at spille på.

Amarilla Golf
Afstand: 16 km
Amarilla Golf blev anlagt i 1988 og har bl.a været vært for Europatouren i 1990. Amarilla Golf er en udfordring for alle typer golfspillere med sine relativt smalle fairways, hvor man fra nogle huller har udsigt over havet. Banen har bl.a. et fantastisk par 3-hul, hvor du spiller fra en tange til en anden, tværs over en bugt - en stor udfordring, hvis det blæser.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Central beliggenhed i Playa de las Américas. Ferieområde med trafik, barer, gaderengøring og afhentning af skrald, som til tider kan opleves som forstyrrende. Trapper og niveauforskelle på og uden for hotellet. Gåafstand (ca. 600 meter) til lokalt centrum.

Køretiden fra lufthavnen Tenerife Sur er ca. 30 minutter (17 km). Bustransfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Noelia Afonso 10
38660 Playa de las Américas
Telefon +34 922 752 040
recepcioncoral@coral-hotels.es

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Sunprime Coral Suites tilbyder Easy Travel, når du flyver med Sunclass Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du desuden kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Flyver du med Sunclass Airlines og vælger egen transport, f.eks. taxi eller lejebil, kan du også tjekke din bagage ind på hotellet, før du begiver dig til lufthavnen. Easy Travel gælder kun på afgange efter kl. 11 i vinterhalvåret, når du flyver med Sunclass Airlines.

Rejsemål: Playa de las Américas, Tenerife
Indtjekning af bagage på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: Oktober-april

Spaafdeling

På Sunprime Coral Suites & Spa har du alle muligheder for at forkæle dig selv lidt ekstra. I vores lækre spaafdeling kan du vælge mellem mange forskellige behandlinger for hele kroppen.

Bestiller du en behandling, har du også adgang til vores relaxafdeling med sauna, dampbad, boblebad og massagebrusere. Sunprime Spa ligger i underetagen ved siden af motionsrummet.

Obs! Hotellets spaafdeling er lukket til og med oktober 2021. Den nærmeste spaafdeling findes på Hotel Bitacora. Kontakt venligst receptionen, hvis du vil bestille en behandling.

Lille, mellem eller stor spapakke

Forkæl dig selv med en behandling af 25, 50 eller 75 minutters varighed. Vælg mellem f.eks. Hot Stone Massage, Aroma Relax Massage og Classic Massage.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Sådan bestiller du

Sådan bestiller du:

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Bedømmelser og anmeldelser
4,3/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 172 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
86% anbefaler dette hotel
Hotelværelset som helhed
4,6
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,2
Hotellets personale
4,6
Trivsel og stemning
4,2
Wi-fi
4,2
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "Super dejligt voksenhotel"

  Dejligt nyrenoveret hotel der ligger i meget rolige omgivelser er helt sikkert et sted vi vil vende tilbage til. Personalet er utrolig servicemindede og man føler sig rigtig godt tilpas. Så alt i alt en fantastisk oplevelse og en dejlig ferie. Dette voksenhotel får vores varmeste anbefalinger.
 • 5/5

  "Godt hotel"

  Ikke noget og klage over
 • 5/5
  super godt hotel
 • 5/5

  "Godt voksenhotel"

  Det er et dejligt voksenhotel med rigtig god morgenmadsbuffet og god service. Der er en rigtig hyggelig bar med underholdning om aftenen, og poolområdet er meget fint.
 • 5/5
  Et hotel hvor standarden på værelserne var ok, ikke prangende, men ok. Rengøring af værelset var til UG. Et lille minus, var at vi fik gjort rent for sent på dagen, flere gange mellem 16.00 og 17.00. Hvis man er til strand og by, så kan man næsten ikke bo bedre.
Søg for at se ledige værelser og priser