Se hoteller (47)

Rejser til Playa de las Américas

I Playa de las Américas er alle velkomne: børnefamilier, livsnydere, voksne som rejser ude børn, venner der rejser sammen, golfspillere og alt derimellem.
I Tenerifes måske mest populære ferieby, Playa de las Américas, er der noget for alle vores gæster - året rundt. Her finder du alt fra enkle lejlighedshoteller til vores familievenlige Sunwing Fañabé Beach. Rejer du uden børn, kan du tage et kig på vores to voksenhoteller, Sunprime Coral Suites & Spa og Sunprime Ocean View.

Playa de las Américas

Playa de las Américas er et moderne og velfungerende ferieområde på Tenerifes solrige sydkyst. Her findes noget for alle. Lækre strande, aktiviteter, gode shoppingmuligheder, restauranter, barer og natklubber. Med andre ord er det er rejsemål for alle. Playa de las Américas er, ligesom mange andre ferieområder, vokset hurtigt. I dag strækker byen sig langs hele kysten, og består af flere mindre rejsemål.

Sunprime Hotels for voksne

I Playa de las Américas tilbyder vi ikke mindre end to forskellige Suprime, for dig der rejser uden børn. Sunprime Ocean View er en voksenhotel af høj standard, og har en fantastisk udsigt over havet fra de øverste etager. Her bor du i lækre lejligheder tæt på både strandpromenaden og centrum. Her får du også opvarmet pool i smagfulde omgivelser.
Sunprime Coral Suites & Spa bor du tæt på centrum, og når du vil koble af, er du velkommen op på tagterrassen for både at nyde den god udsigt og solen. Uanset hvilket af vores Sunprime du vælger, har du også mulighed for at bestille en af vores praktiske måltidspakker, for at gøre din ferie endnu mere bekvem.

Børnevenlige hoteller i Playa de las Américas

Playa de las Américas er et rigtig godt valg til en ferie med børn. På rejsemålet ligger der børnevenlige hoteller som Sunwing og Family Garden, hvor du kan møde vores populære maskotter Lollo & Bernie, og som tilbyder komfortable lejligheder med plads til op til seks personer. Sunwing er desuden flere gange blevet kåret til bedste familiehotel og tilbyder masser af aktiviteter samt mulighed for at tilkøbe forskellige måltidspakker, f.eks. All Inclusive, hvis ferien skal være ekstra bekvem.

Fra budget til luksus i Playa de las Américas

Hvis du rejser med Spies til Playa de las Américas, kan du vælge mellem næsten 50 forskellige hoteller. Her finder du alt fra enkle lejlighedshoteller til luksushoteller, der har det lille ekstra. Tag f.eks. et kig på vores hotel Bahia del Duque - et elegant og luksuriøst hotel lige ved stranden i Fañabé med tropisk have, flere forskellige pools, perfekt service og naturligvis en spa så du kan forkæle dig selv.
Tips og nyttig info
 • Sunwing Family Resorts
 • Sunprime Hotels
 • Fine sandstrande
 • Family Garden med Lollo & Bernie
 • All Inclusive
 • Luksushoteller
 • Lokale restauranter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Playa de las Américas

Strand
I Playa de las Américas er der flere strande, hvoraf de længste er 300 og 450 meter lange og består af finkornet sand eller grus og sten. De fleste strande er børnevenlige og forholdsvis lavvandede. Mange strande tilbyder udlejning af liggestole og parasoller samt forskellig slags vandsport.

Las Vistas

Las Vistas ligger ved Hotel Compostela Beach og har fint hvidt sand og klart vand samt en afslappet og børnevenlig atmosfære. Strandbarer og butikker i nærheden.

Playa Troya

Den sorte sandstrand i Playa de las Américas ligger midt i den gamle del af byen og er især populær blandt yngre mennesker.

Playa Honda

Stenstrand, hvor surferne som regel holder til. Langs stranden er der flere barer og surfskoler.

Playa la Pinta

En mørk, finkornet sandstrand ved lystbådehavnen Puerto Colon neden for hotel La Pinta. Hertil kommer folk i alle aldre og af alle nationaliteter. Mange restauranter, barer og butikker. Stranden ligger i læ for bølger og understrømme, og vandet kan derfor være lidt grumset.

Bahia del Duque

En af de fineste og mest velholdte strande med fint, hvidt sand. Stranden ligger neden for luksushotellet Bahia del Duque, og her findes både strandbarer, liggestole og parasoller. Hotelpersonalet holder stranden ren, og af og til kommer der musikere fra hotellet og spiller. Vandet er klart, men visse steder kan det pludselig blive meget dybt.

Playa de Fañabé

En lang strand med fint hvidt sand ved strandpromenaden i Torviscas. Mange muligheder for vandsportsaktiviteter. På den vestlige del af stranden findes der et område for børn med trampoliner, klatreslot, rutsjebaner m.m.

La Caleta

Lige uden for Playa de las Américas ligger byen La Caleta, hvor der findes et par strande. Ikke mange finder vej til den lille klippestrand inde i byen. Understrømme og høje bølger betyder, at den egner sig godt til surfere, men ikke til børn.
Læs mere om strande på Tenerife.
Mad, drikke og natteliv
Playa de las Américas har et stort udbud af lokale og internationale restauranter. Langs stranden og de to hovedgader Avenida Rafael Puig Lluvina og La Milla De Oro ligger der flere restauranter med udendørs servering, og langs strandpromenaden til Los Cristianos ligger der restauranter med blandt andet tapas og frisk fisk. Der ligger desuden mange små og hyggelige restauranter i området mellem Playa de las Américas og Los Cristianos.
Der ligger mange musikbarer, flere natklubber og et par danserestauranter med levende musik i Playa de las Américas. I området Las Veronicas ligger der mange barer samt et par diskoteker.

San Telmo

San Telmo er et bar- og restaurantområde lige oven for Las Vistas-stranden mellem Los Cristianos og Playa de las Américas. Mange af de lokale indbyggere kommer her, især i barerne, hvor der spilles latinamerikansk musik og danses salsa.
Læs mere om natteliv på Tenerife.
Shopping
Der er rig mulighed for shopping i turistområderne, bl.a. tøj, sko, tasker, smykker og parfume. Moms og andre skatter er betydeligt lavere end hjemme i Danmark. Hver torsdag og lørdag er der marked i Playa de las Américas. Markedspladsen ligger lige ved shoppingcentret El Duque i Fañabé.

Safari

Et lille, mere eksklusivt shoppingområde med flere kendte tøjbutikker. Her finder du også barer og restauranter. Når mørket er faldet på, kan du nyde et lys- og lydshow ved et af de store springvand.

Plaza del Duque

Er et nyt shoppingcenter i Fañabé. Ligger ikke langt fra hotel Bahia del Duque ca. syv kilometer fra Los Cristianos og ca. fire kilometer fra Playa de las Américas. I centret er der mange lækre butikker med bl.a. mærkevaretøj, indretningsartikler, undertøj og børnetøj samt bageri, café og et stort supermarked.

Parque Santiago 3

Et populært shoppingcenter, hvor man kan købe tøj, teknik, souvenirer, smykker m.m. Her findes også banker, biludlejning, barer og restauranter.

Oasis Shopping Center

Det nybyggede shoppingområde, der ligger på samme gade som Parque Santiago 3 & Américas Plaza. Her finder du både mærkevaretøj, elektronikbutikker, smykker og tasker.

Siam Mall

Et af Tenerifes største shoppingcentre, som åbnede i sommeren 2015 med masser af varieret shopping. Det ligger lige ved siden af populære Siam Park. Her findes bl.a. H&M, Mango, Zara, Multiopticas, Intimissi samt flere barer og restauranter for blot at nævne en del af udvalget. Der er gratis busser fra flere steder i Playa de las Américas, og her er åbent hver dag.

Markeder

Der afholdes marked flere gange om ugen på den sydlige del af Tenerife. Åbningstiderne er som regel kl. 9-14. I Playa de las Américas er der marked hver torsdag og lørdag, og du finder markedspladsen over for shoppingcentret El Duque i Fañabé.
Læs mere om shopping på Tenerife.
Sport og træning
Playa de las Américas er et godt rejsemål, hvis du vil vandre og cykle, og der er også gode muligheder for at spille golf, tennis og squash. Der tilbydes desuden vandsport som surfing og dykning.
Playa de las Américas er et godt valg, hvis du gerne vil spille golf i ferien.

Du kan finde information om Tenerifes golfbaner og bestilling af starttider her.
Aktiviteter og seværdigheder
I Playa de las Américas tilbydes et bredt udbud af aktiviteter for hele familien, blandt andet sportsaktiviteter og bådudflugter. Lige nord for Playa de las Américas ligger et af Europas største vandlande, Siam Park, og i Playa de las Américas ligger også den populære gokartbane Karting Las Americas.
Kan du lide kunst, bør du besøge kulturcentret Magma Art & Congress og MOSA kunstmuseum. Fontænen 'Light and Music Fountain' på Avendia Las Americas byder på farvestrålende lys- og lydforestillinger. Playa de las Américas er også en god base for endagsture til Teide Nationalpark, hvor du kan vandre til toppen af vulkanen eller tage med svævebanen op for at se den flotte udsigt. Vil du se mere af Tenerife, kan du også bestille en udflugt hos Spies.
Udflugter
Klassiske Tenerife
Klassiske Tenerife
På denne udflugt kan du opleve det bedste af, hvad Tenerife har at tilbyde på én og samme dag. Forbered dig på en dag fyldt med nye oplevelser og indtryk! Tapasfrokost med drikkevarer indgår. Udflugten tilbydes i vinterhalvåret.
Læs mere om udflugten
Luksuskatamaranen MustCat
Luksuskatamaranen MustCat
En herlig dag på havet, hvor vi spejder efter hvaler og delfiner og bader i havet. Drikkevarer og snacks eller frokost indgår afhængigt af udflugt.
Læs mere om udflugten
Glasbundsbåden Royal Dolphin
Glasbundsbåden Royal Dolphin
Se Tenerifes smukke natur fra havet under en sejlads på tre eller fire timer. En let frokost og drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Teide
Teide
Tag med på en spændende halvdagsudflugt med bus til nationalparken omkring Teide, Spaniens højeste punkt. Mad og drikke indgår ikke. Billet til svævebanen Teleférico bestilles separat.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Tenerife på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Vil du udforske Tenerife på egen hånd, findes både bus og taxi. Du kan desuden tage færgen til de nærliggende øer.

Bustrafik - Playa de las Américas

Der er busforbindelser mellem flere store byer. Busturen fra Playa de las Américas eller Los Cristianos til Santa Cruz tager ca. 1 time. Direkte bus til Puerto de la Cruz afgår flere gange om dagen og tager 1½ time. Billet kan købes i bussen, men det kan betale sig at købe rejsekortet Ten+. En maskine i bussen trækker automatisk det rette beløb, eftersom man registrerer både på- og afstigning. Man får 30-50 % rabat på den almindelige pris med dette kort. Kortet koster ca. 3 euro og kan tankes op med 5-100 euro på busstationer og i visse supermarkeder.

Taxi - Playa de las Américas

Det er forholdsvis billigt at køre med taxi. Hvis ikke taxameteret er slået til, kan man bede taxichaufføren om at gøre det. På længere ture kan det dog bedre betale sig at aftale en pris med chaufføren på forhånd. Man kan ikke forudbestille en taxi til lufthavnen. Er man tilfreds med servicen, er det kutyme at give ca. 10 % i drikkepenge.

Båd og færge - Los Cristianos

Der afgår færger til og fra La Gomera, El Hierro og La Palma fra Los Cristianos. Fra Santa Cruz afgår der færger til Gran Canaria.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). VISA, MasterCard og Eurocard accepteres de fleste steder. Hæveautomater og banker findes overalt. Åbningstider mandag-fredag kl. 9-14. De fleste vekselkontorer har samme kurs som bankerne. På hotellerne skal man betale vekselafgift.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

Øvrigt

Bilfrit på strandpromenaden og på gågaden i centrum. Visse steder er fremkommeligheden begrænset pga. byggeri. Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
22°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • april
23°16°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • maj
24°19°
9
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juni
26°19°
10
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • juli
28°22°
11
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°22°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • september
28°22°
8
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • oktober
26°20°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • november
24°18°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
23°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer og 30 minutter fra København.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Playa de las Américas året rundt.

Du kan desuden rejse til Playa de las Américas året rundt med rutefly.

Flyet lander i Reina Sofia Lufthavn på det sydlige Tenerife.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Playa de las Américas. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Reina Sofia Lufthavn på det sydlige Tenerife til dit hotel er fra ca. 20 minutter til 1 time (ca. 17 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Transferbussen til Playa de las Américas kører til tider via Los Cristianos eller San Miguel de Abona, hvorved køretiden forlænges med 20-30 minutter. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Easy Travel

Bor du på Sunwing Fañabé Beach eller på et af vores Sunprime-hoteller i vintersæsonen og flyver med Sunclass Airlines, indgår Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe 10 kg ekstra bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Find din rejse til Playa de las Américas
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.