Sådan bor du

Ingen rengøring, ingen madlavning, ingen pligter. Kun masser af tid, dejlige senge og bekvemme detaljer som badekåber og tøfler. Her kan du drikke en kop kaffe på balkonen eller terrassen og bare nyde ferien i fred og ro.

Det lille ekstra

  • Komfortable senge
  • Badekåber og tøfler
  • Stort udvalg af værelser
  • Velkomstpakker kan tilkøbes

At bo godt og komfortabelt er noget af det vigtigste i ferien. Derfor tilbyder vi værelser og suiter for enhver smag. Alle er udstyret med praktiske detaljer som for eksempel rigelig opbevaringsplads, gode senge og rummelige balkoner eller terrasser samt badekåber, tøfler og gratis pool- og strandhåndklæder.

Værelsestyper på Sunprime

Find det rigtige værelse til din ferie

Classic Room

Moderne indrettede enkelt- og dobbeltværelser med varierende størrelse og planløsning samt balkon eller terrasse.

Classic Rooms findes på de fleste Sunprime Hotels.

Classic Studio

Classic Studio

Moderne og veludstyrede 1-værelses lejligheder til 2 personer med varierende størrelse og planløsning samt balkon eller terrasse.

Classic Studios findes på Sunprime Ocean View.

Classic Suite

Lækre 1-værelses suiter til 2 personer med varierende planløsning samt balkon eller terrasse.

Classic Suiter findes på næsten alle Sunprime Hotels.

Classic Pool Room

Classic Pool Room

Lækre og moderne indrettede dobbeltværelser til 2 personer. Værelserne har direkte pooladgang samt forskellig størrelse og planløsning.

Classic Pool Rooms findes på Sunprime Pearl Beach

Classic Pool Suite

Classic Pool Suite

Dejlige 1-værelses suiter til 2 personer med direkte adgang til privat, delt pool. Suiterne har varierende størrelse og planløsning.

Classic Pool Suiter findes på Sunprime Atlantic View.

Junior Suite
Populær

Junior Suite

Suite til 2 personer med opholdsstue og soveværelse samt balkon eller terrasse med varierende udsigt.

Junior Suiter findes på de fleste Sunprime Hotels.

Prime Lounge Suite

Moderne indrettede 1- og 2-værelses suiter til 2-3 personer. Suiterne har en stor balkon eller terrasse med loungemøbler og er udstyret med Nespressomaskine med startpakke, pudemenu, Prime-velkomstpakke og Chromecast.

Prime Lounge Suiter findes på udvalgte Sunprime Hotels.

Prime Pool Suite

Rummelige og veludstyrede 2-værelses suiter med opholdsstue og soveværelse til 2 personer. Suiterne har direkte pooladgang og er udstyret med Nespressomaskine med startpakke, pudemenu, Prime-velkomstpakke og Chromecast.

Prime Pool Suiter findes på Sunprime Miramare Beach og Sunprime Tamala Beach.

Prime Rooftop Suite

Moderne dobbeltværelser til 2 personer med adgang til stor tagterrasse. Suiterne er udstyret med Nespressomaskine med startpakke, pudemenu, Prime-velkomstpakke og Chromecast.

Prime Rooftop Suiter findes på Sunprime Waterfront og Sunprime Ayia Napa Suites.

Penthouse Suite

Hyggelige og veludstyrede 1-værelses suiter til 2 personer. Suiterne har balkon med havudsigt eller begrænset havudsigt samt en privat jacuzzi på balkonen.

Penthouse Suiter findes på Sunprime Alanya Beach.

Bungalow Suite

2-værelses bungalows til 2 personer med opholdsstue og soveværelse med varierende størrelse og planløsning samt en hyggelig terrasse.

Bungalow Suiter findes på Sunprime Miramare Beach.

Grand Suite

Rummelige og veludstyrede 3-værelses suiter til op til 4 personer med balkon eller terrasse med udsigt over haven.

Grand Suiter findes på Sunprime Atlantic View og Sunprime Ocean View.

Ankomst og afrejse

Dit værelse er til rådighed, når du har tjekket ind på hotellet, dog tidligst kl. 12 (kl. 15 i Thailand). Indtil da er du velkommen til at benytte hotellets omklædningsværelse, og der tilbydes også bagageopbevaring.

På hjemrejsedagen skal du tjekke ud senest kl. 12, hvorefter du har adgang til hotellets omklædningsværelse. Husk, at du kan tjekke din bagage ind allerede på hotellet i alle lande undtagen Tyrkiet og Gambia. Læs mere om, hvad der gælder for dit hotel under Easy Travel.

Sunprime Joker

Sunprime Joker betyder, at du lader os vælge værelsestype på hotellet, alt efter hvad der er ledigt. I enkelte tilfælde kan du være nødt til at skulle skifte værelse i løbet af ferien. Rengøring, badehåndklæder og skift af sengelinned indgår. Kig efter "Sunprime Joker" på bestillingssiden. Sunprime Joker tilbydes på visse tidspunkter af året, og der er et begrænset antal.

BESTIL TILVALG

Udbud på Sunprime Hotels