Sådan bor du

Ingen rengøring, ingen madlavning, ingen pligter. Kun masser af tid, dejlige senge og bekvemme detaljer som badekåber og tøfler. Her kan du drikke en kop kaffe på balkonen eller terrassen og bare nyde ferien i fred og ro.

Det lille ekstra

  • Komfortable senge
  • Badekåber og tøfler
  • Stort udvalg af værelser
  • Velkomstpakker kan tilkøbes

At bo godt og komfortabelt er noget af det vigtigste i ferien. Derfor tilbyder vi værelser og suiter for enhver smag. Alle er udstyret med praktiske detaljer som for eksempel rigelig opbevaringsplads, gode senge og rummelige balkoner eller terrasser samt badekåber, tøfler og gratis pool- og strandhåndklæder.

Værelsestyper på Sunprime

Find det rigtige værelse til din ferie

Classic Room

Moderne indrettede dobbeltværelser med varierende størrelse og planløsning samt balkon eller terrasse.

Classic Room findes på de fleste Sunprime Hotels.

Classic Studio

Moderne og veludstyrede 1-værelses lejligheder til 2 personer med varierende størrelse og planløsning samt balkon eller terrasse.

Classic Studio findes på Sunprime Ocean View.

Classic Suite

Lækre 1-værelses suiter til 2 personer med varierende planløsning samt balkon eller terrasse.

Classic Suite findes på næsten alle Sunprime Hotels.

Populær

Junior Suite

Suite til 2 personer med opholdsstue og soveværelse samt balkon eller terrasse med varierende udsigt.

Junior Suite findes på de fleste Sunprime Hotels.

Prime Lounge Suite

Moderne indrettede 1- og 2-værelses suiter til 2-3 personer. Suiterne har en stor balkon eller terrasse med loungemøbler og er udstyret med Nespressomaskine med startpakke, pudemenu*, Prime-velkomstpakke og Chromecast.

Prime Lounge Suite findes på udvalgte Sunprime Hotels.

Prime Pool Suite

Rummelige og veludstyrede 2-værelses suiter med opholdsstue og soveværelse til 2 personer. Suiterne har direkte pooladgang og er udstyret med Nespressomaskine med startpakke, pudemenu*, Prime-velkomstpakke og Chromecast.

Prime Pool Suite findes på Sunprime Miramare Beach og Sunprime Tamala Beach.

Prime Rooftop Suite

Moderne dobbeltværelser til 2 personer med adgang til stor tagterrasse. Suiterne er udstyret med Nespressomaskine med startpakke, pudemenu*, Prime-velkomstpakke og Chromecast.

Prime Rooftop Suite findes på Sunprime Waterfront og Sunprime Ayia Napa Suites.

*Vælg mellem to forskellige pudetyper. Puderne ligger i værelset/suiten ved ankomsten. Læs mere på hotellets informationssite.

Penthouse Suite

Hyggelige og veludstyrede 1-værelses suiter til 2 personer. Suiterne har balkon med havudsigt eller begrænset havudsigt samt en privat jacuzzi på balkonen.

Penthouse Suite findes på Sunprime Alanya Beach.

Bungalow Suite

2-værelses bungalows til 2 personer med opholdsstue og soveværelse med varierende størrelse og planløsning samt en hyggelig terrasse.

Prime Bungalow findes på Sunprime Miramare Beach.

Grand Suite

Rummelige og veludstyrede 3-værelses suiter til op til 4 personer med balkon eller terrasse med udsigt over haven.

Grand Suite findes på Sunprime Atlantic View og Sunprime Ocean View.

R.O.O.M.® Suite

2-værelses suiter indrettet af R.O.O.M.® til 2 personer. Suiterne er udstyret med Dux-senge, velkomstpakke, tv og højtalersystem til mp3-afspiller samt balkon med bord, stole og liggestole eller solstole.

R.O.O.M.® Suite findes på Sunprime Coral Suites & Spa.

Ankomst og afrejse

Dit værelse er til rådighed, når du har tjekket ind på hotellet, dog tidligst kl. 12 (kl. 15 i Thailand). Indtil da er du velkommen til at benytte hotellets omklædningsværelse, og der tilbydes også bagageopbevaring.

På hjemrejsedagen skal du tjekke ud senest kl. 12, hvorefter du har adgang til hotellets omklædningsværelse. Husk, at du kan tjekke din bagage ind allerede på hotellet i alle lande undtagen Tyrkiet og Gambia. Læs mere om, hvad der gælder for dit hotel under Easy Travel.

Sunprime Joker

Sunprime Joker betyder, at du lader os vælge værelsestype på hotellet, alt efter hvad der er ledigt. I enkelte tilfælde kan du være nødt til at skulle skifte værelse i løbet af ferien. Rengøring, badehåndklæder og skift af sengelinned indgår. Kig efter "Sunprime Joker" på bestillingssiden. Sunprime Joker tilbydes på visse tidspunkter af året, og der er et begrænset antal.

BESTIL TILVALG

Gør ferien ekstra bekvem

Vil du starte ferien lidt festligt? Så forudbestil en flaske mousserende vin eller en velkomstpakke, der står klar i værelset ved ankomsten.

Udbud på Sunprime Hotels

Sunprime - Nyd ferien i fred og ro

Sådan bor du

Ingen rengøring, ingen madlavning, ingen pligter. Kun masser af tid, dejlige senge og bekvemme detaljer som badekåber og tøfler. Her kan du drikke en kop kaffe på balkonen eller terrassen og bare nyde ferien i fred og ro.