1. Cypern
 2. Ayia Napa
 3. Sunprime Ayia Napa Suites
 • velegnet til voksne

Sunprime Ayia Napa Suites

På Sunprime Ayia Napa Suites får du alle muligheder for at slappe af, bo lækkert, spise godt og forkæle dig selv - alt sammen i børnefri ro og mag! Som alle vores andre Sunprime Hotels byder Sunprime Ayia Napa Suites på stilrent indrettede værelser med lækkert design. På hotellet kan du også være sikker på at få gode, udvalgte vine og lækker mad, da ejeren driver flere af Ayia Napas bedste restauranter. Skal det være ekstra nemt i ferien, bestiller du Sunprime Inclusive hjemmefra.

Callisto Beach ligger i gåafstand fra hotellet, og det samme gør en håndfuld restauranter og butikker. Du kan også spadsere ind til centrum af Ayia Napa, hvor der findes et endnu større udvalg af shoppingmuligheder og spisesteder. Endelig kan du tage dig en gåtur langs den fine strandpromenade, som er oplyst om aftenen.

På hotellets store poolområde hersker en afslappet atmosfære, og her er naturligvis liggestole, parasoller samt pool- og strandhåndklæder til alle.

Får du lyst til lidt motion, kan du deltage i vores yogaklasser eller træningshold - og vil du bare slappe af, kan du nyde en behandling i spaafdelingen. Bestil f.eks. tid til en Sunprime Deluxe, som inkluderer massage og ansigtsbehandling.

Internet

Gratis wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Røgfrit

Til sommeren 2019 vil Sunprime Ayia Napa Suites være et røgfrit hotel med undtagelse af afgrænsede rygeområder ved baren og poolområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle værelser, balkoner/terrasser samt i restauranten. Rygeforbuddet omfatter desuden e-cigaretter.

Handicapfaciliteter

Hotellet har enkelte handicapvenlige suiter - læs mere under værelsestypen Classic Suite. Der er trapper i poolen (nogle med gelænder).

Sæson

Hotellet er åbent fra april til oktober. I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

Om foråret og efteråret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs mere om, hvordan du bestiller din egen træningsrejse her.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Døgnåben reception. Bordbestilling, valutaveksling, bestilling af spabehandlinger m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 12.

117 suiter. Etager: 2. Ingen elevator.

Bygge: 1981. Renoveret: 2012 og tilbygget 2014, 2015 og 2016/17.

Parkering: Ja. Begrænset antal pladser.

Hotelmanager

Sotiris Kyriakou

Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  Ja
 • Børnepool
  Nej
 • Elevator
  Nej
 • Bar
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  250 m
 • Hovedcentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  700 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Suiter med direkte pooladgang
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Ligger tæt på centrum
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
 • Køleskab på værelset
Ekstra værdi
Sådan bor du
På Sunprime Ayia Napa Suites bor du centralt og tæt på Callisto Beach. Atmosfæren på hotellet er afslappet og fredelig.

Se suiternes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Suite

Lækre og indbydende 1-værelses suiter til to personer.

Junior Suite

Dejlige suiter med soveværelse og opholdsstue.

Prime Pool Suite

Lækre suiter, hvor du kan hoppe lige ned i poolen fra din egen terrasse.

Prime Rooftop Suite

Dejlige suiter med adgang til en stor, skøn tagterrasse.

Mad og drikke

På Sunprime Ayia Napa Suites kan du nyde dine måltider i Sunprime Restaurant, hvor indretningen er elegant, atmosfæren afslappet og maden veltilberedt - ejeren driver flere af Ayia Napas bedste restauranter. Efter middagen kan du slappe af med en drink i loungen, som er hotellets hjerte og naturlige mødested.

Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor og på hotellets informationssite MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12-16
Middag kl. 19-21.30

Pæn påklædning er påkrævet.

Lounge

Åbningstider:
Bar kl. 10-01
Snacks kl. 10.30-12 og kl. 14.30-17.30

Sunprime Market

Hotellet har sin egen butik med drikkevarer, hygiejneartikler, delikatesser, aviser og bøger. Vil du handle ind til en picnickurv, kan du også gøre det her. Åben døgnet rundt syv dage om ugen.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime-hoteller.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. Forudbestilles hjemmefra.

Sunprime Inclusive

Med Sunprime Inclusive får du morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Du kan også tilkøbe frokost i fem dage. Når du ankommer til hotellet, får du oplyst, hvilke dage frokost og middag serveres.

Pool og strand

Sunprime Ayia Napa Suites har et flot poolområde med en stor pool. Her er masser af bekvemme liggestole, parasoller og skønne pool- og strandhåndklæder. Trænger du til en dukkert i havet, ligger stranden i kort gåafstand fra hotellet.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 760 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Privat pool*, blok 12, 13 og 14

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 95 og 272 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Strand

Fra hotellet er der ca. 700 meter til stranden. Du er velkommen til at tage dit pool- og strandhåndklæde fra hotellet med til stranden. Liggestole og parasoller kan lejes.

*Kun for gæster, som bor i en suite med direkte adgang til privat, delt pool. Poolen er 1,4 meter dyb. De private pools indeholder ca. 9 % saltvand, eftersom hotellet benytter et miljøvenligt rensningssystem.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Hotels har du kun tid. Tid til at være god ved dig selv, styrketræne, svømme eller deltage i forskellige træningshold. Vores instruktører er uddannet i samarbejde med SATS, og du har gratis adgang til motionsrum og holdtræning. Så vælg det, der tiltaler dig mest – eller benyt chancen for at prøve noget nyt.

Holdtræning

Vores træningshold er populære, og det er gratis at deltage. Vores instruktører er uddannet af SATS og underviser bl.a. i power step, senior circuit og crosstræning. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram.

Nyhed sommer 2019! Udfordr dig selv på forskellige niveauer og få en god introduktion til dynamisk yoga i vores nye træningsklasse, yoga flow. Prøv et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik, eller afprøv den nye træningsform water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum er udstyret med både frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Fra hotellet er der ca. 700 meter til stranden, ca. 250 meter til Nissi Avenue og ca. 1 km til Klostertorvet i Agia Napa Centrum (ca. 15 minutters gang). Langs vejen ligger der restauranter, barer og butikker. Køretiden fra lufthavnen er ca. 50 minutter (55 km). Bustransfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Sunprime Ayia Napa Suites
Ayia Mavris Street 43, Ayia Napa
5340 Cypern
Telefon +357 2381 9800
ayianapasuites@sunprime.net

Easy Travel/direkte transfer med Thomas Cook Airlines

Sunprime Ayia Napa Suites tilbyder Easy Travel, når du flyver med Thomas Cook Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du desuden kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Spaafdeling

I hotellets spaafdeling kan du koble af og nyde en afslappende behandling. Sunprime Spa drives i lokalt regi. Alle behandlingstider bestilles i spaafdelingen.

Bedømmelser og anmeldelser
4,7/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 432 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
97% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,5
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,3
Hotellets personale
4,6
Trivsel og stemning
4,5
Wi-fi
4,7
Se anmeldelser for:
Dato
 • 3/5

  "Ayia Napa hotel"

  Hotel som fungere godt til fitnessfolk samt mennesker der ønske kun at ligge ved pool hele dagen. (Pool dog ikke opvarmet) suits noget slidt og vi havde nogle problemer med et ellers veludstyret værelse, som var godt brugt. Receptionen bad os flytte værelser på rejsedagen tros bestilt værelse til sen afrejse 4 måneder i forvejen og måden de kommunikerede på var ikke just service venlig, Super lækker morgenmad, gode indslag med musik om aftenen, men da vejret drillede foregik det ofte inde, hvor hyggen forsvinder lidt. Spies holder infomøde midt i poolbaren, kan virke forstyrrende i forhold til gæster, god rengøring - området meget støjende samt går man ned gennem byen føler man sig ikke tryg, overtages radikalt af de unge og deres bar liv.
 • 2/5

  "Hotel i belastet område"

  Fint hotel til personer som ikke ønsker at komme ud og se Ø en, men vil forblive i sikre rammer. Området meget støjende samt ved at udvikle sig til at blive domineret af unge, barer samt høj musik. Vi havde både enkelt og dobbelt suiter med direkte adgang til pool, de enkelte er billigere og mere up to date / ikke så slidt som de dobbelte. super morgenmad samt afslapning, men mangler hygge samt samlingssted, meget egnet til fitnessfolk.
 • 5/5

  "total afslapning"

  Rigtig godt Hotel 2 gang vi er der. Maden er blevet meget bedre. Personalet er meget sød og hjælpsom
 • 5/5

  "Super dejligt hotel"

  Vores ophold på Sunprime Ayia Napa Suites var nok noget af det bedste vi har oplevet på vores forskellige rejsemål.Super lækkert hotel, pænt rent og flot inventar.Servicen var i top både i restuaranten, i receptionen og på værelset. De var søde og hjælpsomme med alt hvad vi bad om, havde brug for eller stillede spørgsmål.Der var ikke langt til seværdigheder, og handlemuligheder. 10 minutters gang til stranden.Alt i alt en super god oplevelse.
 • 5/5

  "Rigtig dejligt hotel"

  Dejligt hotel som jeg til enhver tid vil anbefale.

Priser og bestilling

Søg for at se ledige værelser og priser
Pris i alt
Prisdetaljer