PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunprime Ayia Napa Suites

Hotelstandard 4

  • Aldersgrænse på 16 år
  • Suiter med direkte pooladgang
  • Gratis wi-fi overalt på hotellet
  • Måltidspakker kan tilkøbes
  • Tæt på centrum
  • Spa, motionsrum og holdtræning
  • Fredeligt poolområde
  • Køleskab på værelset

Velkommen til dit nye favorithotel på Cypern - Sunprime Ayia Napa Suites!

På Sunprime Ayia Napa Suites får du alle muligheder for at slappe af, bo lækkert, spise godt og forkæle dig selv - alt sammen i børnefri ro og mag! Som alle vores andre Sunprime Hotels byder Sunprime Ayia Napa Suites på stilrent indrettede værelser med lækkert design, og til sommeren 2017 vil vi kunne tilbyde endnu flere af vores populære Prime Suiter med direkte pooladgang. På hotellet kan du også være sikker på at få gode, udvalgte vine og lækker mad, da ejeren driver flere af Ayia Napas bedste restauranter. Skal det være ekstra nemt i ferien, bestiller du Sunprime Inclusive hjemmefra.

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi.

Nissi Beach og Sandy Bay-stranden ligger i gåafstand fra hotellet, og det samme gør en håndfuld restauranter og butikker. Vil du strække benene lidt længere, kommer du nemt ind til centrum af Ayia Napa, hvor du finder et endnu større udvalg af shoppingmuligheder og spisesteder. Du kan også tage dig en gåtur langs den fine strandpromenade, som er oplyst om aftenen.

Liggestole og parasoller omkranser hotellets store, herlige poolområde, hvor vi er sikre på, at du kommer til at tilbringe en stor del af din ferietid. Atmosfæren er afslappet, og her findes også poolhåndklæder, så det behøver du ikke at tage med hjemmefra. Trænger du til at røre dig, kan du deltage i vores yogaklasser eller træningshold, og endelig kan du nyde en behandling i spaafdelingen. Bestil f.eks. tid til en Sunprime Deluxe, som inkluderer massage og ansigtsbehandling. Det bliver ikke bedre!

Spies Easy Travel
Når du bor på Sunprime og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Læs mere om Sunprime Ayia Napa Suites Skjul tekst Adresse

Ayia Mavris Street 43, Ayia Napa
5340 Cypern
Telefon +357 238 198 00

Søg rejse og bestil